Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Hiányzók Csornán, Kapuváron

Labdarúgás - Az SVSE-GySEV és a Sopron B szombaton, a Csorna, az ETO B és a Kapuvár vasárnap lép pályára az NB III Bakony-csoportban. Mindegyik találkozó 15.30 órakor kezdődik.
SVSE-GySEV–Hévíz. Sérült nincs, a sárga lapok miatt eltiltását töltő Somogyi nem játszhat. A tervezett kezdőcsapat: Sárdy – Szabó Adrián, Katona, Reineck, Pinezits, Kerényi, Párkányi, Homor, Szabó András, Eredics, Varga Z.

Celldömölk–FC Sopron B. Végh Tibor helyett az UEFA B licences végzettséggel rendelkező Horváth Péter meccsel majd Celldömölkön, aki nem számíthat a kiállított Vargára, valamint a kisebb sérüléssel bajlódó Pálra és Pongorra. A tervezett kezdőcsapat: Fentős – Herczeg G., Körmendi, Németh B., Horváth T., Legoza, Guttmann, Herczeg E., Németh D., Tóth Zs., Németh N.

Répcelak–Csorna. A vendégcsapatban László T., Horváth G., Bárány és Klement T. sérült, Nyerges L. beteg. A tervezett kezdőcsapat: Lőre – Horváth I., Szabados, Fenyő, Nagy Sz., Buti (Zobák), Baán, Jakab, Kiss M. (Véghelyi), Hollósi, Nyerges L. (Fekete A.).

Győri ETO FC B–Andráshida. A versenybizottság Klement Istvánt, a győriek, és Fentős Pált, a Csesztreg edzőjét kérte fel a csoport amatőr válogatottjának irányítására. Előbbi nem számíthat a sérült Berde, Markó és László játékára. A várható kezdő tizenegy: Molnár P. – Kiss Zs., Domanyik, Dombi, Vető, Koltai, Klement B., Lappints, Sarus, Dorogi, Sánta.

Kapuvár–ZTE B. Kapuváron Fuhrmann és Világi eltiltását tölti, Füsi és Szűcs sérült, Tóth B. beteg. A várható kezdőcsapat: Kleizer – Áder, Hegyi, Horváth A., Horváth Gy., Böcskör, Markó, Makk,
Bieder, Licskai, Bóna.

Vacsora és koncert
A vasárnapi Lébény–Lipót megyei I. osztályú mérkőzés után a két csapat közös vacsorán vesz részt, a szurkolókat pedig este hat órakor Soltész Rezső koncertjére várják azzal a belépővel, amelyet a találkozóra váltottak meg. Így szeretné a két egyesület vezetése, a két község polgármestere a játékosokat és a szurkolókat is a sportszerűség irányába vezetni, példát mutatva más egyesületeknek is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Asztalitenisz: Hibátlan Győri Elektromos

Az asztalitenisz-bajnokságok legutóbbi fordulójának eredményei. Tovább olvasom