Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Hazai vereség a zárófordulóban

14. p: Peric jobbról ívelt át a hosszú oldalra, ahol az aktív játéktól elköszönő Nyilas mellre vette a labdát, majd kapura lőtt. A lövés a gólvonalon álló Szekeresről visszapattant a középpályás elé, aki másodjára már nem hibázott. 1–0.
Nyilas Elek juttatta vezetéshez az ETO-t, a folytatásban azonban már nem sok öröm jutott a zöld-fehéreknek
24. p: Varga Z. megkerülte védőjét, majd a második hullámban érkező Nyilas elé gurított, aki a tizenhatos vonaláról fölélőtt.

27. p: Nyilas szöktette Pericet a jobb oldalon. A horvát játékos középre adott, ahol Priskin ugrott a legmagasabbra, de fejesét Németh G. biztosan hárította.

34. p: Komikus góllal szinte a semmiből egyenlített a Pécs. Az Erős által legurított szabadrúgást Vranjes lőtte kapura, de a lövést blokkolták a győri védők. A labda visszapattant Vranjes elé, aki az alapvonalig vezette azt, majd visszagurított az ötös vonalához. Zsók fel akart szabadítani, de telibe találta a közelében álló Makrát, akiről a megdermedt Krass mellett a kapu közepébe csorgott a labda. 1–1.

54. p: Montvai a hazai tizenhatos jobb sarkánál egy csel után befele húzott, majd 15 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. 1–2.

58. p: Kartelo 20 méteres lövése után a labda a bal kapufáról pattant vissza a mezőnybe.

64. p: Peric jobb oldali beadását Nicsenko fejelte a kapu bal oldala felé, de Németh bravúrral védett.

66. p: Peric jobb oldali beadása a felső lécen csattant.

74. p: Laki 12 méteres lövése az ötösön álló Priskin elé került, aki nagy helyzetben egyből a jobb kapufa mellé pörgetett.

79. p: Bajusz a saját térfeléről indította az egyedül kilépő Montvait, aki bevezette a tizenhatoson belülre a labdát, majd a kimozduló Krass mellett a jobb alsó sarokba gurított. 1–3.
Mivel az előző fordulóban valamennyi kérdés eldőlt az alsóházban, így a várakozásoknak megfelelően langyos iramban és alacsony színvonalon kezdtek a csapatok.

A győriek ébredtek előbb, s egy szép góllal vezetést is szereztek. Kicsit sietősebb lett a játék a pécsiek számára, de talán sosem rúgnak gólt, ha nincs a győri védelem. A válogatott Starkot kisebb sérülése miatt nélkülöző hátsó alakzat azonban megtette azt a szívességet a vendégeknek, hogy helyettük is egyenlített.

A gól felhozta a vendégeket, s ennek első jelét az 54. percben láthatta a gyér számú publikum. A pécsiek vezetőgólja után mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, végül Montvai második találata tette egyértelművé a vendégek sikerét, mely a második félidő alapján teljesen megérdemelt. Vereségükkel a győriek a tizedik helyen végeztek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ezüstlányokat köszöntötték

Évadzáró vacsoráját tartotta kedden a Graboplast-ETO. A felnőtt- és serdülőcsapat ezüstérmei… Tovább olvasom