Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Hatan küzdenek majd a dobogóért

A Győri Koko Gym MMA Kevert Harcművészeti Sportegyesület a május 1-jén Győrben tartandó I. WHB Győri Koko Gym Kevert Harcművészeti Gálán hat győri versenyzővel várja a küzdelmeket.
 A klub edzéseit az ETO Parkban található Yakuza Fitnessben tartják hétfőn, szerdán és pénteken este 8 órától. Az egyesületbe sok hobbista jár, ők nem versenyeznek. Vannak viszont olyan tanítványok is, akik egy idő után szeretnék magukat megmérettetni.

Kókai Gábor, az egyesület vezetője és edzője a szorgalomban és az alázatban hisz. „A befektetett edzésmunkának előbb-utóbb megvan a gyümölcse. Fontos, hogy higgyenek magukban. Még ha kevésbé tehetséges is valaki, de szereti azt, amit csinál, annak meglesz az eredménye. Ki kell tűzni egy célt, kell hogy legyen motiváció. Valakinek egy dicséret ad szárnyakat, valakinek pedig az jelent sokat, ha szigorúan rászólok. Ha tőlem bizalmat kapnak, akkor elvárom, hogy teljes koncentrációval, szorgalommal és odaadással álljanak a feladathoz."

Idén már az ország több pontján versenyzett a csapat. Legközelebb május 1-jén az ETO Park Élményközpontban 3x3, illetve 3x2 perces menetekben mérettetik meg magukat a sportolók. A rendezvényen helyet kapott egy profi superfight MMA-mérkőzés 2x5 percben. A főmérkőzés pedig egy K–1 mérkőzés lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fiatal kapusokat tanít Dunaszerdahelyen - fotók, videók

Az ismert győri kapusedző, Kopp András két éve dolgozik az FC DAC 1904 kapusaival. Tovább olvasom