Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Hárommal küldték haza a Lokit: ETO FC-DVSC 3-0

Pintér Attila csapata hazai pályán győzte le a bajnoki címvédő Debrecent. Az ETO Koltai duplájával, és az év legszebb talátára is pályázó Aleksidze góljával megérdemelten nyert 3-0-ra.GYŐRI ETO FC–DEBRECENI VSC-TEVA 3-0 (1-0)
Soproni Liga, 6. forduló 
Győr, ETO Park, 2500 néző 
V.: Fábián (Erős, Ortó)

ETO: Sztevanovic – Babic, Fehér Z., Szabó O., Völgyi – Ceolin (Trajkovic 72.p.), Tokody, Ji-Paraná (Dinjar 57.p.), Pilibaitis, Koltai (Cetkovic 81.p.) – Aleksidze
Vezetőedző: Pintér Attila

DVSC: Malinauskas – Nagy Z. (Farkas II B. 37.p.), Komlósi, Mijadinoszki,  Laczkó – Czvitkovics, Kiss Z., Varga J., Szakály P. (Dombi 68.p.) – Coulibaly (Rezes 76.p.), Yannick
Klubmenedzser: Herczeg András

Gólszerző: Koltai (7.p., 66. p.), Aleksidze

Kiállítva: Farkas II B. (42.p.)


Pintér Attila: A bajnoki meccseink eddig nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna. Most a győzelem volt a legfontosabb, ehhez pedig mindenki hozzátette a magáét. Az új és a régi játékosok is kezdenek már összecsiszolódni, de rengeteg munkára van még szükség.

Herczeg András: Gratulálok a Győrnek, nagyon jól játszottak. Meg kell néznem, hogy a kiállítás jogos volt-e. Ez meghatározta a további játékunkat. Nem tudtunk tíz emberrel támadni. Elöl nem tudtuk megtartani a labdát, és megnyitni a védelmet.

 


90. perc: Vége a meccsnek.

87. perc: Hatalmas góóóól! Aleksidze! Egy balról beemelt labdát vett át mellel a Loki kaupuja előtt, majd félfordulattal ballal a hosszú felsőbe lőtt. 3-0. 

81. perc: Koltait Cetkovic váltja.

76. perc: Újabb debreceni csere. Coulibay jön le, Rezes áll be.

72. perc: Cserél az ETO. Ceolin le, Trajkovic be.

68. perc: Szakályt Dombi váltja aLokiban.

66. perc: Góóól! Ceolin húzott el a jobb szélen. Pontosan ívelt a kapu elé, Koltai pedig közelről a hálóba passzolt. 2-0.

65. perc: A meccs legnagyobb helyzete. Ceolin sarkazásával Tokody vezette az alapvonalig a labdát a jobb oldalon. Pontosan passzolt középre. A becsúszó Koltai 1 méterről mllé pörget. 

ETO FC-DVSC 3-0 Fotó: Krizsán Csaba
ETO FC-DVSC 3-0 Fotó: Krizsán Csaba

60. perc: Pilibaitis vette észre, hogy Malinauskas kijött a kapujából, így 35 méterről ellőtte a labdát. Nem sokkal tévesztett célt.

57. perc: Cserél az ETO. Ji-Paraná jön le, Dinjar áll be.

51. perc: Yannic futott fel a bal oldalon, majd pontosan passzolt a közpépen érkező Coulibay elé. A csatár három védő gyűrűjében lőhetett kapura, de eltörte a labdát.

50. perc: Koltai lőhetett volna kapura 16 méterről, de túl sokáig várt, így egyszerűen lelopták a lábáról a labdát.

46. perc: Elkezdődött a második játékrész. A szünetben egyik csapat sem cserélt.45. perc: Szakály 12 méteres ballábas lövésébe vetődött bele Fehér. Vége az első félidőnek.

42. perc: Farkas II Balázs kevesebb, mint 4 percet töltött a pályán. Páros lábbal felrúgta Ceolint. Piros lap.

39. perc: Czvitkovics 20 méteres szabadrúgása a sorfalról szögletre pattan.

37. perc: Nem vár a szünetig a cserével Herczeg András. Nagy Zoltán helyére Farkas II Balázs érkezik.

33. perc: Tizenegyest reklamálnak az ETO játékosok. Pilibaitis lábát taposta meg a büntetőterületen belül Yannick. Talán, ha az ETO játékosa nem akar ilyen látványosan nagyot esni, akkor a bíró befújja a tizenegyest.

31. perc: Óriási lehetőség a hazaiak előtt. Szép támadás végén Ceolin viszi el a labdát a kivetődő Malinauskas mellett a tizenhatoson belül. Kissé kisodródott helyzetből ballal lőtt, de a labda elment keresztbe az üresen maradt kapu előtt.

25. perc: Debreceni ziccer. Kiss ívelt a bal oldalról a kapu elé. Coulibaly megelőzte Szabót, majd jobb belsővel 6 méterről a jobb kapufa mellé pörgetett.

24. perc: Gyors győri kontra után újabb helyzet. Ceolin indult meg a jobb oldalon, majd belőtte a labdát a kapu elé. A hosszú oldalon érkező Koltai becsúszva kevéssel maradt le a passzról.

17. perc: Mijadinoszki rúgta meg hátulról a 16-oson belülre törni készülő Koltait, ám a játékvezető nem látott szabálytalanságot.

11. perc: Előbb Czvitkovics 17 méteres ballábas lövését fejelték ki a védők, majd Varga 25 méteres ismétlését fogta másodjára Sztevanovic.

7. perc: Vezet az ETO!!! Völgyi bal oldalról előre ívelt labdájára Aleksidze ugrott fel védőjével. Fejese a felső lécről az érkező Koltai elé pattant. A középpályás 3 méterről a kapuba bólintott. 1-0.

6. perc: Helyzet a másik kapu előtt is. Pilibaitis tüzelt 20 méterről. A labda centikkel ment el a bal kapufa mellett.

5. perc: Yannick vezette keresztbe a labdát az ETO tizenhatosa előtt, majd ballal lőtt. Sztavanovic védett.

1. perc: A Debrecen kezdte a meccset.

Korábban:

Fontos mérkőzés előtt áll a Győri ETO csapata. Egyrészt a mai rangadón a bajnoki címvédő és az Európa Liga főtáblájára jutott Debreceni VSC-t fogadja, másrészt a győri zöld-fehérek számára az idei bajnokság magunk mögött hagyott szakasza nem a legjobban sikerült és ahhoz, hogy a tervek az év végén valóra váljanak, sürgősen meg kell kezdeni a győzelmek gyűjtését.

A feladat ugyan nehéz, de nem lehetetlen, mindezt már tavaly is bizonyította az ETO. Akkor ősszel Pilibaitis első percben lőtt góljával egy félidőt emberhátrányban játszva győzött a Pintér-csapat, majd tavasszal a Loki stadionjában sem kapott ki (0–0).

Linas Pilibaitis első percben lőtt góljával tavaly ősszel 1–0-ra legyőzte az ETO a Debrecent.
Linas Pilibaitis első percben lőtt góljával tavaly ősszel 1–0-ra legyőzte az ETO a Debrecent.


Nehéz előre megrajzolni a mérkőzés koreográfiáját, de az eddigiekből kiindulva az ETO számára lényeges lenne, hogy kapott gól nélkül tudja le a kilencven percet. Ebben az esetben egy lőtt góllal is megszerezheti a három pontot. A győri csapat ugyanis rendre kevés gólt szerez – az eddigi öt bajnoki találkozón csupán hármat – és a gyakori képlet alapján, ha az ellenfél is betalál, ritkán adatik meg a győri győzelem élménye.

A zöld-fehérek számára igazán jól jött a bajnoki szünet, hiszen az Európa Liga-menetelés alaposan megviselte a keretet, többen nehezen gyógyuló sérüléseket szedtek össze. Lazar Sztanisic nem is tudja vállalni a játékot.
„A bajnoki pihenő is kevés volt ahhoz, hogy teljesen rendbe tegyük sorainkat – gondolok itt a sérültjeinkre. De bízom benne, hogy akik pénteken pályára lépnek, azok – ahogy tették ezt az előző mérkőzéseken is – százszázalékos odaadással küzdenek és minden megtesznek a győzelemért" – fogalmazott Pintér Attila, az ETO vezetőedzője.
A szurkolók segítségével az ETO ma mindenáron szeretné megszerezni az oly fontos bajnoki pontokat.

Hír még a klub háza tájáról, hogy a próbajátékon lévő argentin csatárral, a 28 éves Carlos Marinellivel ma tárgyal az ETO vezetése.

Olvasóink írták

55 hozzászólás
 • 55. füstbement 2010. szeptember 13. 23:14
  „IV. Béla!

  Nem is úgy gondoltam,hogy én elveszem akár egy alkalomra is a meccsnézés lehetőségét a barátaiddal.Csak úgy gondolom,hogy amiről itt vitatkozunk, arról szívesen elbeszélgetnék veled egy sör mellett, azok után,hogy normalizálódott a helyzet.:)))

  Na akkor majd a hétvége után újra találkozunk...:)))

  Szevasz”
 • 54. IV.Béla 2010. szeptember 13. 17:49
  „51. füstbement!

  Köszönöm, hogy megtisztelsz, de a meccseket baráti társaságban szoktam tölteni, és ezt nem adnám fel még egy alkalomra sem. Én megmaradok ennél, hogy írok ide vagy egy másik fórumra, szakmáról beszélni meccsen, elfogulatlanul, indulatok nélkül nem lehet. Meg aztán nem is akarok.”
 • 53. füstbement 2010. szeptember 13. 08:08
  „Tudod Cimbora, az, hogy Neked ilyen reakcióid vannak, az azt mutatja, hogy kettőnk közül nem Te láttál több focipályát, több gyereket és még sorolhatnám, de lásd én azt mondom,hogy rendben van, Te vagy az okosabb, de én tudom, hogy mi az amit teszek a fociért és mit nem.Sokkal bonyolultabb rendszer ez sajnos, minthogy itt ezt veled megvitassam.

  Szép hetet Mester!”
 • 52. thaibox 2010. szeptember 12. 22:52
  „:)
  Ne itélj elsőre! Tudod! :)
  Nem bizonygatom én senkinek,hogy milyen kvalifikált vagyok! Csak ami a szivemen az a számon cimbora! :)))
  Személyeskedek vagy nem, ez teljesen mindegy! Amiket irsz, és okoskodsz azokon vagyok kiakadva! Cimbora ez független az intelligenciától! :)
  Azért ajánlottam ingyen jegyet, mert belöled nem nézem ki,hogy meg tudsz venni egy mérközés jegyet, és azt sem,hogy láttál-e már stadiont belűről valaha!
  Ha fikázódsz és hülyeségeket beszélsz ugy sem fog megtelni a stadion, és a Magyar foci szinvonala sem lesz jobb!
  Esetleg Épitö szándékú ötleted, hozzászólásod az lenne?
  További jó világmegváltást Mr " Intelligens Szakmabeli" :))))”
 • 51. füstbement 2010. szeptember 12. 22:26
  „Thaibox!

  Ne hozz jegyet.Ingyenjegyet már ajánlottak fel többször is és így sem telik a stadion.A személyeskedésedből ítélve nem lehetsz egy magasan kvalifikált ember.Ilyen és hozzád hasonló "szak"emberrel lépten-nyomon találkozok a foci világában.

  Viszont IV.Bélával szívesen beszélgetnék egyszer egy meccsen.Persze nem ingyenjegyes megoldással.”
 • 50. IV.Béla 2010. szeptember 12. 21:53
  „48. füstbement!
  Én is tudom, hogy hol játszanak, elhiheted :) (folytatva: Somogyi - REAC, NB2, Varga Laci - Gyirmót, NB2, Sánta Attila - Veszprém, NB2, Lappints - Lipót, NB3, Domanyik - ETO, NB2) . Csak ezek a fiatalok azért kerültek oda, ahova (valók..), mert gyengék és nem azért, mert hirtelen eredménykényszer van, és muszáj volt leigazolni helyettük egy külföldit.
  A kérdés eldöntését tekintve egyelőre úgy állunk, hogy tavaly harmadikak lettünk, mentünk négy kört az Európa Liga selejtezőjében és most vertük meg a bajnokot 3-0-ra. :)”
 • 49. thaibox 2010. szeptember 12. 21:30
  „Füstbement!
  Mint a nevemböl is kiderül, két teljesen különböző sportágban tevékenykedek aktivan elég régóta!
  Csöves politikusnak még jó lennél, azok ugy sem érdekelnek! De a Foci világátol menjél nagyon messzire!
  Épitö szándékú, hozzáértő hozzászólást nem tudsz irni, mondani, csak fikázni! Kicsit sokat képzelsz magadról, mielött mondasz valamit nézzél utána dolgoknak, járjál iskolába, beszélgessél szakemberekkel, és utána irogassál ökörségeket! Beteg ember! Blikknél keresnek hülye újságirókat, ha gondolod beszervezlek hozzájuk! :) Tényleg mondjál fel,mert ha ilyen aggyal dolgozol a fociban apám, és ilyen emberek véleményére még ad valaki a foci világában, abból bajok lesznek az tuti! :)
  Gyere ki a Zalaegerszeg meccsre 25.-én dumáljunk egyet!!!! Jegyet hozzak neked??? Ingyen biztos örülnél neki???? :)”
 • 48. füstbement 2010. szeptember 12. 21:08
  „thaibox!
  Hosszan elbeszélgetnék veled arról,hogy mennyire rád tudják erőltetni ezt a torz gondolkodást.Nincs szerencséd abban a tekintetben,hogy felmondanék.Inkább neked kellene egy másik sportágat keresned.
  Nézd, hogy a kettőben is 5 olyan játszik akiket az egekig magasztalsz.Ne papolj nekem ezek után semmiről.

  IV.Béla

  Hogyan mondanék ezek helyett bárkit is ha lehetőséget nem kapnak.Pákolicz-Nyíregyháza,Regedei-Pécs, Csermelyi-Siófok, de nem játszik, sérült.A többit így elsőre nem tudnám megmondani.A Csermelyire emlékszem,hogy egyszer ligakupameccsen ő kapta a pezsgőt a sport1-től.Aztán el is tűnt ott.Meg lehetne sorolni tovább a többieket.Sajnos,Mindegy én megértelek Téged, meddő a vitánk.Az idő eldönti,hogy melyik a helyes út.”
 • 47. IV.Béla 2010. szeptember 12. 18:34
  „43. füstbement!
  Csak Kink ért valamit? Stanisic, Djordjevic, Babic, Pilibaitis, Ceolin, Aleksidze? Vagy ők nem játszottak? Rám lehet hatni, de mondj bármelyik helyett olyan magyar játékost, akit be lehetne rakni helyettük, nyugodt szívvel, és meg is lehet fizetni.
  Hány saját nevelésű játékosunk is volt, akik nagy ígéretként tartottak számon, aztán senki nem tudja, hogy most hol vannak? Pákolicz? Regedei? Somogyi? Varga Laci? Sánta Attila? Csermelyi? Lappints? Domanyik? Hagyjuk is..

  44. thaibox!
  A saját szememnek hiszek inkább, mint a PR-nak. Majd ha ezek közül a srácok közül akár csak egy stabil játékos tud lenni az első csapatban 19-20-éves korára, akkor derül ki, hogy mit is érnek ezek az akadémiák. Addig csak jók hangzó iskolák ezek.
  Hogy ennyien vagyunk csak meccsen? Nem érdekel túlzottan, amíg azok otthon maradnak, akik csak arra várnak, hogy ez, meg az rosszul passzoljon és akkor verhesse a mellét, hogy mekkora szarok vagyunk.”
 • 46. passuth 2010. szeptember 12. 17:52
  „Hajrá fradi,6-0 Újpest mazsyka”
 • 45. lacim6 2010. szeptember 12. 16:10
  „Baxa meg megvertük a bajnokot 3-0 ra ki afaxt érdekel hogy kik játszanak nyerjünk ennyi a lényeg. Akinek meg nem tetszik az jobb ha otthon marad és nem szidja kint a csapatot.”
 • 44. thaibox 2010. szeptember 12. 13:54
  „Sziasztok!
  Most már én sem birpom megállni,hogy ne szóljak! Ennyi ökörséget már régen hallottam!
  Utánpótlás??? NINCS???? Hol élsz ember??? Nem hallottad az ügyvezetö asztalánál egyszer???? Én minden nap ülök ott és hallom cimbora!!!! Ez kicsit érdekes nem? Te a fociban dolgozol "FÜSTBEMENT"? Nem bántani akarlak, de mondjál fel! Alkalmatlan vagy! Nem viccelek! Hol élsz ember? aki a Fociban dolgozik, azok nagyon jól tudják,hogy miért vannak légiósok, honnan érkeznek, miért " tartjuk" öket, és miért és hol van az utánpótlás, miröl szól a foci A-Z-ig, tudnod kell ha benne dolgozol! Hülyeségeket ne irjál kérlek, mert a hajam égnek áll, de komolyan! Hosszaban beszélgetnék veled ezeköl a dolgokról, hogy megértsed miröl is szól a foci!
  Van jó van rossz oldala is a történetnek természetesen, de azért az nem igy van ahogy itt kifejtitek! Képben vagytok mi történik az Akadémiákon? MTK, VIDI, ETO? Nemsokára megynyit a DEbreceni is! Milyen kimagasló tanulmányi eredményeket, és sport eredményeket érnek el az akademistáink???? Hagyjuk is!
  Egyet sajnálok de nagyon, hogy a Györi emberek, "szurkolók" A megyében élő emberek ekkora érdektelenséggel vannak az ETO iránt! Ettöl szomorú vagyok! És amikor a jó sem jó, és csak a Fikázódás szidalmazás megy, ettöl is szomorú vagyok! Egy Kaposvár, egy Zalaegerszeg, egy Haladás meccsen többen kinnt vannak mint itt ebben a Gyönyörü ETO PARK komplexumban! Vagy emlithetném a nagyon fanatikus és szélsöséges szurkolótáborokat FRADI, UTE, persze ök a balhéjért is mennek, de amig NB II volt a Fradi, akkor is több szurkolója volt mint az ETOnak!!! Ekkora érdektelenséget még nem láttam, ne haragudjatok, egy Bronzérmes csapat iránt!!! Csak fikázás!!!! Bocs srácok de ezt nem tudom megérteni!
  Sziasztok!”
 • 43. füstbement 2010. szeptember 12. 12:20
  „IV.Béla!

  e között a jó Isten tudja,hogy mennyi légiós között egy jó játékos volt.Ez pedig a Kink.Kiváló rúgótechnikájú és mentalitású játékos, aki ki is lógott ebből a csapatból.A többi mehet a levesbe.A Barcát nem az anyagi körülmények miatt hoztam fel, hanem a felfogás miatt.Azt a rendszert lehetséges,hogy kicsiben is meg lehet csinálni nem?Tudom én,hogy mindig a 15-16 éves generáció hozza majd a csodát.:)
  Az Inter nem is jó példa ide.Benne foglaltatik a nevében,hogy miért olyan amilyen.Bár az aranyos volt,hogy a Materazzit a végén behozták.:))Az a BL volt a foci morális szégyene.Olasz csapatban nincs olasz.A válogatottjuk teljesítménye rá is ment arra,hogy nincs lassan értékelhető focistájuk.Aki van az öreg, jó indulattal középkorú.Nincsenek új Del Pierrok.Ugyanez a helyzet Angliában is.Ha így megy akkor be kell dobni a gyeplőt és azt mondani,hogy akkor a válogatottakba is azt igazolsz akit akarsz.Akkor ne úgy hívjuk őket,hogy olasz, magyar német válogatott hanem úgy, hogy Eurázsia 1. 2. 3. Csapata:aztán euródélamerika 1.2.3. csapata és így tovább.
  Na de elég messze mentünk.Én továbbra is tartom a véleményemet,hogy tömkelegével nem kellenek ezek az ismeretlen akárkik.Az Eto itthon jó csapat lenne akkor is ha lenne 3 vagy 4 Kinkje és a többi magyar.Ez 100%.”
 • 42. IV.Béla 2010. szeptember 11. 15:55
  „De abban igazad van, hogy mindenféle szarházit nem szabad idehozni.”
 • 41. IV.Béla 2010. szeptember 11. 15:55
  „39. füstbement!

  Koltairól kérdezzed azokat, akik hétről-hétre ott vannak/vagyunk az összes ETO-meccsen, és értetlenkedve fogjuk a fejünket, hogy miféle felső utasításra kell ennek a srácnak játszania (bár erre Tarsoly választ is adott, amikor az egyik ankéton mondta, hogy ő nyomta be anno idején a válogatottba). Az MTK hány játékost is adott el Spanyolországba? Ja, hogy egyet? Kemény. Ezzel szemben az ETO, a Zete és a Honvéd is légiósokat adott el idén, nem két fillérért (Kink, Rudnevs, Abraham, Diego - utóbbi ingyen ment, de jó csapatba).

  És igen, pontosan elérkeztünk ahhoz, hogy miért kellenek a légiósok. Ami te is írtál, a magyar "tehetségek" fejlődnek a saját útjukon, azt hiszik, hogy mivel a korosztályos csapatokban jók voltak, ezért a nagycsapatba is simán bekerülnek. Csak amikor melléteszel egy jöttment zsoldost, akkor pontosan látszik, hogy bizony az ő tehetség semmit nem ér, mert hiába a technikai tudás, a külföldi ránéz, azok meg összepisilik magukat. Viszont most már legalább látják, hogy nem elég, amit eddig csináltak, és ez a szituáció ösztönzi őket arra, hogy többet (egyáltalán valamit..) tegyenek azért, hogy játsszanak és eladják magukat.

  A világ egyik leggazdagabb klubját példaként állítani meg már nevetséges. Majd ha a két országban ugyanolyan körülmények fognak uralkodni mindenféle szinten, akkor lehet hasonlítani a magyar csapatokat a Barcához. Jajj, de mivel olyan szépen belementünk ebbe: szerinted tavaly az Interben hány saját nevelésű volt, amikor megnyerték a BL-t? :)

  Both "bábu" Józsefet felhozni megint aranyos: amióta itt volt az ETO-nál, minden évben elmondta, hogy "a jelenlegi generáció nem alkalmas magasabb célok elérésére, viszont a mostani 16-17-évesek három év múlva odaérhetnek". Akik azóta is szééépen érnek, bizony. Minden évben. És mindig a 16-17-évesek. Majd Both, miután nem csinált itt semmit, elment a válogatotthoz, ahol szintén nem fog.

  Két megjegyzés még:
  - a klubok nem jótékonysági intézmények, azt játszatják, akiből pénzt lehet csinálni, legyen az magyar, vagy külföoldi.
  - Szar játékosból nincs pénz..”
 • 40. Laci1975 2010. szeptember 11. 13:57
  „Mazsyka!

  Fradi meccs?
  Ugyan már...................”
 • 39. füstbement 2010. szeptember 11. 13:18
  „A Koltai nem rossz példa kedves IV. Béla.Valahogy mégis ott van a kezdőben még ha elnyomják is.Az MTK megveszi a játékosokat az országból mindenhonnan igen, neveli őket 4-5 évig jó esetben és a tehetségesebbek, tehetősebbek mennek is külföldre.Aztán akinek szerencséje van, az megy Spanyolországba mint látjuk.Magyar gyerekből folyik be a pénz, akiből hosszútávon a válogatott is kamatoztathat.Egyébként kár lenne általánosítani a magyar futballistákkal kapcsolatban hiszen a külföldiek között is van szépen nagyképű és öntelt.Nem hiszem el, hogy 19-20 éves korosztály egytől-egyik ömlengene és akkora arca lenne,hogy nem fér be a pályára.Elmondom neked,hogy mi a baj.Amit Te is mondtál.Az eredménykényszer miatt nincs is esélye a fiataloknak.Ha egy 20 éves gyerek, aki elvileg nyaktól lefele kész futballista, azt látja,hogy a feje fölé mindig hoznak olyanokat, akik miatt nem játszhat ott, amiért évekig dolgozott, az nem fog megmaradni sokáig az első csapatban.Akinek nagyobb az akaratereje az bírja egy-két évig, aki nem az pár hónapig.Abban igazat adok,hogy az edzői korosztálynak ki kellene halnia,hogy változás legyen.A külföldi (minőségit) edzőt meg nem lehet megfizetni.
  A légiósokat azért hoztam elő, mert mi mindig a könnyebbik utat választjuk.A kész játékosokat hozzuk ide, ahelyett, hogy igazából komolyan vennénk azt,hogy a mieinkből is lehet focista, ezért tartunk ott ahol.A Barcelona tökéletes példa a jó nevelésre.Xavi,Iniesta,Pedro,Busqets, Piquet, Valdes,Puyol.Krkic.Aki pedig idegen az mind meghatározó.Bár Messi is részben saját nevelés.Persze tudom,hogy össze sem lehet hasonlítani, de annyiban igen,hogy ragaszkodni kellene ahhoz,hogy lássák a fiatalok,hogy nyitva van a kapu előttük.Ha ezt megérzik, akkor ha nem is mind, de az akiben kellő akaraterő van, az be fogja vágni a káposztát és oda fog érni csak türelem kellene hozzá és szakértelem.kíváncsi leszek Both Józsi bácsira.”
 • 38. IV.Béla 2010. szeptember 11. 10:29
  „27. füstbement!

  Gratulálok, te vagy a 104. <moderálom magam már most>, aki felhozza a légiós témát. Amíg a légiós szívét-lelkét kiteszi a pályán, addig a magyar társa, aki ebben a posványban nőtt fel, meg elalibizik. A légiósokba belenevelték azt a mentalitást, amit a magyarok a vérmérsékletük miatt képtelen a pályára vinni (persze van egy-két kivétel mindig - Tokody, Fehér). Ugye emlékszel még pár éve, amikor a színmagyar csapatunk majdnem kiesett az NB1-ből? Ugye emlékszel, amikor Zsókok, Regedeik, Virág Aladárok, meg Rozsik szaladgáltak a pályán? Köszi, többet belőlük nem kérünk (és igen, vannak felesleges légiósok is, akikre semmi szükség, pl. Dinjar, Copa).

  Pozitív példaként Koltait felhozni meg a legnagyobb hozzánemértésre vall. Ha láttad volna a tavalyi, idei meccseket, akkor tudhatnád, hogy már nyoma sincs annak a Koltainak, akit anno Tapsi bácsi idején láttunk: elnyomják, kiszámítható, egy megoldása sem jön be; totál alibi a srác. Az, hogy tegnap jól játszott, annak nagyon örül mindenki, jó lenne, ha folytatná a törlesztést, mert még bőven van mit neki.

  Az utánpótlásról amúgy egyezik a véleményünk, de sajnos ahhoz minden jelenlegi edzőnek, vezetőnek ki kéne halnia egyszerre a magyar fociból, hogy elindulhasson valami, de ez nem mostanában fog bekövetkezni. És amíg azonnali eredménykényszer van rajtuk, addig hülyék lennének a magyarokhoz nyúlni. Az MTK megint egy rossz példa: ők nem nevelnek, hanem összevásárolják az ország minden részéből a fiatalokat, akik meg nem mennek, azoknál meg kilátásba helyezik anyuciapucinál, hogy nem lesz az életben sem válogatott a csemete, ha mondjuk Iregszemcsén akar maradni a gyerek.”
 • 37. balazsmail 2010. szeptember 11. 10:24
  „27. füstbement 2010.09.11. 08:28

  Azért túlzásnak érzem ennyire a felnőttcsapat külföldi/magyar aránya miatt azt mondani, hogy nem fecsegni kellene az utánpótlásnevelésről, henm tenni érte.
  Szerintem nem kevés pénzbe kerül ennyi up csapatot működtetni, mint ami az ETO-nál van, plussz ott a sok pálya meg kollégium hatalmas rezsiköltségekkel.
  A magyar focistákból sok embernek elege lett. Léhűtő, nagyképű, nemtörőd9m mentalitással együtt. Most jött a konkurencia, és sírnak. Tegyenek érte, hogy ők játszanak. Évek óta őket szidjuk, most meg nyafogunk, miért nem játszanak? Ki kell érdemelni...”
 • 36. balazsmail 2010. szeptember 11. 10:19
  „26. fcsopron60 2010.09.11. 08:01

  Vigyázz a Lipót nehogy megelőzzön benneteket:))))”
55 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

FIFA 11 elődöntő a győri Árkádban - nevezz Te is!

Először próbálhatják ki az EA SPORTS™ FIFA 11 szenzációs újdonságait az idei 4v4 résztvevői! Tovább olvasom