Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Hamarosan utal a MOB a szövetségeknek

Amint a szövetségek aláírják a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB) a szerződéseket, azt követően a szervezet két napon belül átutalja a számukra megállapított sportszakmai támogatásokat - többek között ez hangzott el a MOB pénteki, főtitkári értekezletén.
Molnár Zoltán, a MOB főtitkára tájékoztatta a szövetségeket a támogatási szerződésekkel kapcsolatos teendőkről és tudnivalókról. Az értekezleten 42 szövetségből 38 képviseltette magát.

A MOB közlése szerint Molnár kiemelte: a Magyar Olimpiai Bizottság saját bevételei terhére, január elsejétől több mint 100 millió forintot már megelőlegezett a szövetségek részére.

Az utalások dátumai a következők: két napon belül utalják a megállapított összeg 50 százalékát, miután a szövetségek aláírják a szerződéseket. Ebből az 50 százalékos összegből automatikusan törlődik a már kiküldött előleg. A következő időpont szeptember 15-e lesz, addig a szövetségek megkapják az összeg második, 40 százalékos részletét. A harmadik részletet, a fennmaradó 10 százalékot novemberben utalja a MOB.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben félistenek között

Sebők György a hetvenes évek elején Szolnokról került Győrbe és gyorsan bejátszotta magát a… Tovább olvasom