Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Győzelmi indulót ˝szerzett˝ az ETO masszőre

A bajnoki elsőségre esélyes Győri ETO FC játékosai minden győztes meccs után egy dallal ünnepelnek az öltözőben.

A Kisalföldnek kedden adott nyilatkozatában Pintér Attila vezetőedző azt mondta, a nótát a csapat masszőre, Végh Barnabás szerezte.

„A dalt ugyan én ismertettem meg a fiúkkal, de nem én szereztem – kezdte a zöld-fehérek masszőre. – Egy kézilabdameccs után hallottam először, még talán 2005-ben. Nagyon tetszett és az első Pintér-időszak alatt énekeltem el egyszer a fiúknak az öltözőben. Azóta ez lett a győzelmi indulónk, amit minden sikeres találkozó után eléneklünk. Mire beérek az öltözőbe, a fiúk már körben állnak és ezt a dalt várják."

A szám szövege azonban egyelőre nem publikus.
„Hogy is mondjam, a dal nem minden sorában szalonképes, de szeretjük és a miénk. A légiósok is gyorsan megtanulták és mindenkinek nagyon tetszik, de egyelőre az öltöző falai között marad. A terv az, hogy végső győzelem esetén természetesen megosztjuk a szurkolókkal."

Végh Barnabás 1999-ben került a győriekhez, s ez lehet az első bajnoki címe.

„Volt egy féléves szünet, de 2004 óta már folyamatosan a csapat mellett dolgozok. Régóta vágyok és várok egy bajnoki aranyéremre, s bár az érdem elsősorban a csapaté, a sikerben talán kicsit az én munkám, teljesítményem is benne lehet. Büszke vagyok rá, ha valaki az én segítségemmel jön rendbe, épül fel gyorsan. Legutóbb például a cseh légiósunk, Marek Strestík bajlódott kisebb sérüléssel. A combközelítő izma fájt, s egy derékkezeléssel hoztam rendbe. Tudott is játszani, ráadásul győztes gólt lőtt az Újpest ellen. Persze nem elég csak az én tudásom, Győrött szerencsére a klubvezetés sokat áldoz különféle gépekre, s minden feltétel adott ebben a tekintetben is."
S hogy mi Végh Barnabás szerint a győri csapat sikerének titka?

„Természetesen az, hogy a játékosok tudnak focizni, ám nagyon fontos a vezetőedző teremtette kiváló hangulat is" – fogalmazott a győri masszőr.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kick-box: öt megyei magyar bajnok

Szentendrén rendezték az IFMA muaythai amatőrliga országos döntőjét. Tovább olvasom