Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Győzelemmel kezdtük a középdöntőt: Audi ETO-Ljubljana 25-23

Győzelemmel kezdte a BL-középdöntő csoportkörét az Audi ETO. A mieink a félidei 3 gólos hátrány után 25-23-ra verték a Krim Ljubljana gárdáját.

GYŐRI AUDI ETO KC - KRIM LJUBLJANA 25-23 (11-14)
Női kézilabda BL, középdöntő, 1. forduló
Győr, 2800 néző. V: Nilsen, Lortenzen (dánok)

GYŐRI AUDI ETO: PÁLINGER – Mraviková 3, Hornyák 4, Görbicz 3, SPIRIDON 4, Amorin 3, Vérten 2.
Csere: Kovacsics 3 (1), Mayer, BRADEANU 3

KRIM: STEFANISIN – Vidic, VERGELIUK 4, Lekic 3, BODNIEVA 4, Zácsik 2, Zrinec 2 (1).
Csere: Cvijic 1, Gros 3, Koren 3, De Sousa, Jankovic, Mavsar 1 (1)


Az Audi-ETO ugyan jobban kezdett, hiszen 2–0-ra vezetett, ám hamar átvette a vezetést és az irányítást a Krim Ljubljana. A győriek nem találták a réseket a remekül mozgó szlovén védőfalban, hiszen az első játékrész közepén kilenc percig nem tudtak gólt lőni. Így lett 7–7-ről négygólos vendégelőny. Konkoly Csaba hiába próbálta időkéréssel rendezni a sorokat, nem járt sikerrel. A szünetig csak annyit tudott elérni a zöld-fehér gárda, hogy nem nőtt tovább a különbség. Fordulás után majdnem öt perc kellett az első győri gólhoz. Addigra viszont a Krim megduplázta szünetbeli előnyét (11–17). Bár még sok volt hátra a találkozóból, alighanem kevesen fogadtak a hazaiak sikerére.

Szerencsére éppen a győriek nem estek kétségbe, s ahogyan az elmúlt években már többször is megmutatták mentális erejüket a nehéz pillanatokban, most is megtették. A nagy nyomás láthatóan elbizonytalanította a vendégeket, akik talán el is fáradtak. Mindenesetre azokban a szituációkban, amelyekből az első félidőben játszi könnyedséggel lőtték góljaikat, most rendre rossz döntéseket hoztak. Persze ehhez hozzájárult az is, hogy nemcsak a győri mezőnyjátékosok javultak fel, hanem a kapus is. Pálinger az utolsó húsz percben bravúrok sorozatát mutatta be, s mindössze három gólt kapott. Érdekesség, hogy az igazi fordulatot egy emberhátrányos szituáció hozta meg. Hornyák kapott kétperces büntetést, s ezt az időszakot 2–0-ra nyerték a hazaiak, s ki is egyenlítettek (20–20). A folytatásban átvette a vezetést az
Audi-ETO, s végül nagy küzdelemben megszerezte a nagyon fontos két pontot.

Konkoly Csabát, a győriek vezetőedzőjét egyébként nem lepte meg a kiélezett csata: „Örülök a győzelemnek, s egy kicsit annak is, hogy kiderült, nem is olyan könnyű ez a csoport... Ezt persze mi tudtuk, nem a kötelező udvariaskodás vezérelt, mikor azt mondtam a sorsolás után, hogy a nyolc között már nincsenek könnyű csapatok. Ami a mérkőzést illeti, nagyon rosszul kezdtünk, védekezésben puhák voltunk, egyáltalán nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Ellentétben a Ljubljanával, mely könyörtelenül ki is használta hibáinkat. A gyors, modern játékukkal komoly előnyt szereztek, mert támadásban sem találtuk a belső négyes mellett a réseket."

A győriek szakvezetője csapata küzdeni tudását viszont dicsérte: „Hatgólos hátrányból felállni hatalmas fegyvertény. A második félidőben agresszívebbé váltunk védekezésben, Pálinger Kati is elképesztő formában védett már ekkor, míg támadásban is feljavultunk egyénileg, de igazán csapatként értük el ezt a fontos sikert, mely majdhogynem egy idegenbeli győzelemmel ér fel. Tulajdonképpen a mostani meccs megerősített bennünket abban, hogy az eddiginél is többet és keményebben kell dolgoznunk, ha még jobbak akarunk lenni."

Pálinger Katalin egyértelműen kulcsszerepet játszott abban, hogy az Audi-ETO végül győztesen hagyta el a pályát: „Sokan azt hitték a sorsoláskor, hogy a hazai sikerek biztosak, ám én láttam a Ljubljanát játszani, ismertem az eredményeit, így tudtam, hogy nagyon kemény fejtörést okoznak nekünk, ha esélyt kapnak, azzal élni tudnak. Így is lett, bár ebben mi is benne vagyunk, mert az első félidőben rengeteg volt a játékunkban a hiba. Utána szerencsére összeállt a védekezésünk, s támadásban is minden pozícióból eredményesek tudtunk lenni. Jellemző, hogy góljainkon nagyon sok játékos osztozott, s viszonylag egyenlő mértékben. Igazi, nagybetűs csapat voltunk, s szünet után a szerencse is mellénk állt. A tanulságokat le kell vonnunk, s sokkal koncentráltabb kezdésre lesz szükség a további meccseken, mert nem szabad több mint egy félidőnyi előnyt adni az ellenfeleknek. Ezekért a hosszabb-rövidebb kihagyásokért súlyos árat fizethetünk."

Meglepő módon a vesztes fél közel sem volt elégedetlen,  mint azt az eredmény alakulásának ismeretében várni lehetett volna. Marta Bon szerint csapata remekül játszott, s ennél csak jobb lesz: „Az első félidőben kiválóan védekeztünk, szünet után viszont sokat hibáztunk, de még fiatal a csapat. Nagyon fontos, hogy itt vagyunk a Bajnokok Ligája második körében, ez kiváló lehetőség az együttesnek, hogy még jobban megedződjön. Biztos vagyok abban, hogy a mostaninál is jobbak leszünk. Mindezek mellett gratulálok a győrieknek, hogy hatgólos hátrányból is meg tudták nyerni a találkozót."

Ludmilla Bodnyeva volt a szlovén csapat legjobbja, góljai mellett heteseket harcolt ki, de egyéb esetekben sem nagyon sikerült őt szabályos eszközökkel semlegesíteni a győrieknek: „A második félidőben túl sokat rontottunk, ez vezetett a vereséghez. Bízom abban, hogy a folytatásban tovább javulunk, s Ljubljanában mi győzünk majd."

(Szabó Gábor)

Online közvetítés:

60. perc: Bodnyeva a felső lécre lövi a ziccerét. Ez már megvan! Vége. Nagy meccs volt, megvan a 2 pont.

59. perc: Egy zárással Görbiczről veszi le az őrzőt Kovacsics és Mayer. Megy a passz a jobb szélre. Gól!!! Mravikova! 25-23.

58. perc: Lekic passzol, Zácsikot meg lerántják. Hetes. Mavsar lövsét védi Pálinger! 24-23.

57. perc: Lekic visszajött, és továbbra is remekül működik a párosa Bodnyevával. 24-23.

56. perc: Konkoly Csaba időt kér.

54. perc: Bradeanu egy csel után óriási gólt akaszt a bal felső sarokba. 24-22.

53. perc: Mavsar belövi a hetest. 23-22.

Galéria! Fotók: Krizsán Csaba


52. perc: LEkicet kell ápolni. Spiridonnal ütközött, és lehet, hogy egy foga bánta a találkozást. Mravikova közben középről lő gólt! 23-21.

49. perc: Lekic kap külön őrzőt. Görbicz követi. Bodnyeva beállóból eredményes. Mayer kimegy két percre. 22-21.

49. perc: Mayer passzából Mravikova lő gólt a jobb szélről! 22-20. Szlovén időkérés.

48. perc: Görbicz bombájával ezetünk! 21-20.

47. perc: A meccs legszebb gólja. Görbicz a bal szélről ejt a beálló helyén érkező Bradeanuhoz. Mika bvetődik és egyenlít. 20-20.

46. perc: Pálinger ziccert fog, és indítja Vértent, aki átejti a kapust. 19-20.

Galéria! Fotók: Fazekas Barnabás


45. perc: Hornyák rántja le Bodnyevát. Két perc.

44. perc: Lekic harcol ki egy büntetőt. Zácsik kihagyja. Göbicz átlövésből csökkenti két gólra a hátrányt. 18-20.

43. perc: Egy szabaddobásnál Zácsiknak zárnak jól. Nagy gól a bal felső sarokba. 17-20.

41. perc: Zrnec tévedésből Vértennek passzol. Orsi indításából Bradeanu szerez gólt! 17-19.

40. perc: Spiridon újra, csak most beállóból. 16-18. Zácsik gyorsan válaszol is. 16-19.

39. perc: Spiridon lövi ki estében a jobb felsőt. 15-18.

38. perc: Zrnec belövi a hetesét. 14-18.

37. perc: Vértenről ezúttal lemarad Vergeljuk és Koren is. 14-17.

36. perc: Köszönet a bíróknak. Zácsikot küldik ki két percre. Spiridon használja ki az emberelőnyt. 13-17.

35. perc: Leindítanak bennünket. Zrnec kapufát lő, a kipattanóból Koren szerez gólt. 11-17. Hornyák távolról lő bombagólt. 12-17.

34. perc: Eladott labdák sora mindkét oldalon. Ebből is a szlovénok jönnek ki jobban. Amorim rossz passza után Lekic eredményes. 11-16.

32. perc: Gyorsan jár a labda a szlovén támadásnál. Koren marad egyedül a jobb szélen. 11-15.

31. perc: Elkezdődött a második félidő. Pálinger, Vérten, Amorim, Spiridon, Görbicz, Bradeanu, Mravikova a pályán az ETO-ban.

A félidőben: 11-14

30. perc: Egy időntúli szabaddobással zárul a félidő. Ezt Amorim a sáncba dobja.

29. perc: Koacsics belövi a hetest. 11-14.

27. perc: Lekic majd Kovacsics is távolról lő talpról. Mindegyik próbálkozás sikeres. 10-13. Spiridon és Amorim között veszi át a falban a labdát Bodnyeva. Gólt ért a megmozdulás. 10-14.

26. perc: Átlövésből mostanában kevés sikerrel jártunk. Kovacsics is a harcosabb megoldást választja. Gól! 9-12.

25. perc: Vérten visszajött. Görbicz a padon. Grosról megint lemaradunk. Szórja a gólokat. 8-12.

24. perc: A vendégek kérnek időt.

23. perc: Végre! Hornyák megy át a falon. 8-11.

22. perc: Hét perce nem dobtunk gólt. Gros betalál. 7-11.

20. perc: Vérten percek óta a padon ül, őt is ápolni kellett. Görbicz ment le a bal szélre. Kovacsics irányít.

19. perc: Amorim ellen fújnak támadó szabálytalanságot. Leindítás után Vergeljuk eredményes. 7-10. Konkoly Csaba időt kér.

17. perc: Spiridont kell ápolni. Jegelik a térdét. Mayer játszik a helyén.

16. perc: Amorim ütközte le -szerintünk teljasen szabályosan, csak kicsit keményen- Bodnyevát. Két perc. Koern ki is használja az emberelőnyt a jobb szélről. 7-9.

15. perc: Vergeljuk kilencről talpról lő. Amorim és Kovacsics kilépni sem tudott rá. Közöttük ment el a labda. 7-8.

14. perc: Vidic a jobb, Görbicz a másik kapunál a bal szélről eredményes. 7-7.

13. perc: Hornyák másodszor vállal be kockázatos lövést, és másodszor is bejön. 6-6.

12. perc: Gros kap remek zárást Cvilictől. Spiridon lemarad, be is szedjük a távoli lövést. 5-6.

11. perc: Vergeljuk előtt nyílik meg a fal a bal oldalon. 5-5.

10. perc: Amorim ugorja túl Lekicet. Bombagól ez is. 4-4. Lekic hibája után Marvikova hozza ziccerbe Spiridont, aki a jobbátlövő helyéről talál a kapuba. 5-4.

9. perc: Bodmnyeva találatval először vezet a Krim. 3-4.

8. perc: Lekic is bmutatkozik. Takarásból, csípőmagasságban lő. Gól a bal alsóba. 3-3. 

7. perc:Amorim lövése megpattan a blokkon, ez megzavarja a kapust. Gól! 3-2.

5. perc: Görbicz hetesét védi Stefanisin.

4. perc: Zácsik passza találja meg beállóban Bodnyevát. 2-1. Kimarad egy győri ziccer. Zrnec indul, és egyenlít. 2-2.

3. perc:Pálinger véd. Mravikova és Hornyák gyors passzai után utóbbi zárja góllal az akciót. 2-0.

2. perc: Öt-egxet védekezünk, elég keményen. Labdát szerzünk, Amorim pedig bombagólt lő! 1-0.

1. perc: A Krim kezdte a meccset. Nálunk védekezésben Pálinger előtt Mravikova, Hornyák, Spiridon, Amorim, Görbicz és Vérten a pályán. Pálinger bravúrral kezd. Védi Zácsik lövését.

A Magvassy Sportcsarnokban telt ház fogadta a pályára kivonuló csapatokat. Szlovén szurkolók is érkeztek, és minden szabad helyet elfoglaltak a vendég szektorban. Ők is hangosan bíztatják csapatukat, de a győri drukkereket ilyen tekintetben lehetetlen elnyomni.

Jó hír, hogy a Veszprém elleni bajnokin megsérült Görbicz Anita ott van a keretben, és a bemelegítés alatt sem látszott a mozgásán, hogy a combizom húzódásból bármi visszmaradt volna a mai találkozóra.

Audi ETO KC

1 Oguntoye Viktória
16 Pálinger Katalin

4 Deáki Dóra
6 Vérten Orsolya
7 Mravikova Katarina
9 Szölösi Patrícia
13 Görbicz Anita
14 Kovacsics Anikó
15 Bradeanu Aurelia
19 Amorim Eduarda
22 Orbán Adrienn
27 Mayer Szabina
31 Hornyák Ágnes
80 Spiridon Simona

Vezetőedző: Konkoly Csaba

Krim Ljubljana

1 Grubisic Jelena
12 Stefanisin Sergeja

2 Zácsik Szandra
6 Gros Ana
7 Vergeljuk Marina
8 Mavsar Tamara
13 Vidic Urska
14 Bodnyeva Ludmila
20 Koren Alja
21 Jankovic Alja
22 Cvijic Dragana
44 Zrnec Maja
77 Lekic Andrea
85 De Sousa Ferreira

Korábban:


 
Zácsik Szandra:

„Nagyon várom a győriek elleni mérkőzést, mivel azon már kiderülhet, milyen játékerőt képviselünk. Emellett pedig haza is mehetek. Egyet biztosan megígérhetek, mindent megteszünk majd a győzelemért, úgyhogy jó meccsre számítok."

Nem vár könnyű mérkőzés ma az Audi-ETO-ra, mely a női BL-ben a szlovén Ljubljanával mérkőzik. A két csapat tavaly is összetalálkozott a sorozat ezen szakaszában. Szlovéniában 35–31-re, Győrben 34–33-ra győztek a zöld-fehérek. Utóbbi meccsen már nyolc gól volt a győriek előnye, innen zárkózott fel a hajrára az ellenfél. Előzetesen nyilván elfogadnák a győriek a minimális különbségű győzelmet, de a cél nyilván az, hogy ne kelljen az utolsó pillanatig izgulni.

„Akárhogyan is alakul a találkozó, mindenképpen győznünk kell, ellenkező esetben komoly hátrányba kerülünk – kezdte Konkoly Csaba, az Audi-
ETO vezetőedzője. – Az előző két bajnoki mérkőzés részben a Ljubljana elleni felkészülés jegyében telt. A Hódmezővásárhely ellen felejthető játékot nyújtottunk, a Veszprém ellen viszont a 20. perctől már olyan hatékonysággal védekeztünk, mint azt vártam előzetesen, ráadásul az ellenfél is jól játszott, így nagyon hasznos volt a mérkőzés. Hangsúlyozom azonban, hogy a Bajnokok Ligájában azért ennél sokkal, de sokkal több kell minden téren."

 

Pálinger Katalin:

„Egységes csapat a Ljubljana, melyben Lekic játéka meghatározó. Az, hogy tavaly győztünk mindkétszer, nem jelent semmit, a szlovén csapat azóta erősebb lett, de ugyanez ránk is elmondható. Úgy gondolom, hazai pályán nem hibázhatunk. Jó mérkőzés lesz, mely remélem, a mi sikerünkkel zárul."

A győri szakvezető az ellenfelet is dicsérte, véleménye szerint gyors, modern kézilabdát játszanak:

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Közhely, és már sokszor, sok helyen elmondtam, ezen a szinten nincs gyenge vagy gyengébb ellenfél. Zácsik Szandrával sokat erősödtek a szlovének, de a meghatározó alak továbbra is Andrea Lekic, s nagyon kell figyelni Ludmilla Bodnyevára, azaz a beállóssal való kapcsolatra is. A két kapus is kiegyensúlyozott teljesítményre képes. Ráadásul több taktikai variációval tud játszani a Ljubljana, így balkezes és jobbkezes jobbátlövővel egyaránt veszélyesen kézilabdázik."

Ami a győri csapatot illeti, két hiányzója biztosan lesz a csapatnak: Tomori Zsuzsanna és Szegedi Orsolya. Előbbi játékost a héten megműtötték, várhatóan a csoportmeccsek első körét, vagyis az első három fordulót biztosan kihagyja az átlövő. Szegedi lábtöréséből lábadozik, a héten már ő is elkezdhette az edzéseket: egyelőre karra, hasra, felsőtestre erősít, és fokozatosan terheli a sérült lábat. Emellett pedig – ahogyan eddig is – naponta jár gyógytornára.

 

Hornyák Ágnes:

„Keményen készülünk a mérkőzésre, már a szerdai bajnoki is a Ljubljana elleni »házi feladat« volt. Mindenképpen nyerni szeretnénk, mert a továbbjutáshoz mindhárom hazai találkozót hozni kell, s idegenből is szükség van pontokra az elődöntőbe kerüléshez."

Még egy kérdőjel van a győriek összeállításában, miután Görbicz Anita a szerdai bajnokin combizomhúzódást szenvedett.

„Az orvosok majd a találkozó előtt döntik el, pályára léphet-e Anita vagy sem. Ő mindenesetre nagyon szeretne játszani, s úgy fest, a pihenés jót is tett a sérülésének. Mivel egy húzódásnak azért komoly következményei is lehetnek, így csak abban az esetben küldöm pályára a játékost, ha száz százalékig biztos az, hogy terhelhető. A hosszú távú célok miatt nem szeretnénk kockáztatni" – mondta a győriek vezetőedzője.

További program.

 
Kovacsics Anikó:

„Minden mérkőzésen a győzelem reményében lépünk pályára, így lesz ez a Ljubljana ellen is. Hazai pályán különösen fontos, hogy jó teljesítményt nyújtsunk, s a továbbjutás szempontjából is lényeges, hogy ne hibázzunk. Bízom a csapatban, az elvégzett munkában, s remélem, minél többet hozzá tudok majd tenni a játékhoz."

I. csoport: HC Leipzig (német)–Larvik (norvég), vasárnap, 15 óra. II. csoport: Dinamo Volgograd (orosz)–Viborg (dán), szombat, 14 óra. Hypo NÖ (osztrák)–Oltchim Valcea (román), szombat, 20.20 óra.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. nasi12 2010. február 08. 22:34
  „Pálinger Kati nélkül nincs győzelem.
  Már rég kiestünk volna, ha nem a világ egyik legjobbja állna az ETO kapujában.
  Szomorú, de még mindíg tilos, a Pálinger nevet kiejteni a Győri B. középben.
  Mikor a Csarnok a sorozatos ziccerhárítások után hálából, önfeledten elkezdi skandálni , hogy Pálinger, Pálinger, akkor a B. közép zavaróan sippal dobbal és minden zajkeltő eszközzel elnyomja azt, és Hajrá Győr, Hajrá Győr-rel rányerősít.
  Eszement dolog az biztos!
  A kérdés?
  Mikor lehet végre szabadon, terror nélkül Pálingerezni végre a Magvassyban?
  A B közép pökhendi irányítói, soha nem fogják azt elérni, hogy térden állva pitizzen nekik egy ekkora világhírü kapustehetség.”
 • 21. ficki 2010. február 08. 21:51
  „Számomra az volt az igazán szimpatikus hogy 6 gól hátrányból fordítani tudtak a lányok, máskor ilyen eredménynél, már csak keserűen legyintünk, hogy vége a meccsnek, most azonban megmutatta a csapat, hogy képes feltámadni a semmiből, ettől igazán nagy egy csapat. Tény azonban, hogy Pálingert kivéve, sokkal de sokkal többet kell a játékosoknak hozzátenni a következő meccseken, mert most a szerencse is az ETO oldalán állt.”
 • 20. kisokoska 2010. február 08. 20:38
  „Gratulálok a lányoknak. Nagyon szép győzelem volt. Nagyon erős csapatot sikerült legyőzni. Néztem a Larvik és Lipcse összecsapását, verhető mindkét csapat. Nem láttam olyan erényeket melyek az ETO- csapatában megvannak.
  Konkoly Úrnak úgy látom Amorim felé nincs sok türelme, viszont a gyenge Vérten Orsinak mindig hosszú távon bizalmat szavaz. A lőtt 2 gólja rendkívül kevés.( csak sajnos nincs aki helyettesíteni tudja , ezt Ő is érzi). Az az igazság az első félidőben egy kicsit gyengén ment a játék, ennek sok összetevője volt.
  Bízzunk a további sikeres folytatásban, hiszen a további győzelmek hozzák meg az " étvágyat" . Hajrá ETO.”
 • 19. T_McVay_01 2010. február 08. 20:09
  „Gratulálok a csapatnak és Konkoly mesternek is természetesen.
  Külön kiemelné Hornyák Ági nagyszerű játékát. Mind védekezésben
  mind támadásban kiválót nyújtott.
  Csattanós választ adott azoknak, akik kétségbe
  vonták válogatott mivoltát. Mátéfi pedig jobb ha átgondolja kissé
  dacos nyilatkozatait vele kapcsolatban.
  Nem Ő tesz szívességet azzal, hogy kit hív meg és kit nem.

  Konkoly mester felé egy észrevétel:
  Amorimot a helyén az-az balátlövőben kell játszatni. Onnan
  rendszerint 7/10-es mutatója van. Átküldve jobbátlövőbe
  azonban csak szenved, ami gyatra eredményességgel párosul.
  Önbizalmát veszítve aztán már hiába próbáljuk meg újra
  az eredeti helyén játszatni.
  Hasonlóan mint tavaly, inkább Hornyák Ágit vagy Bradeanut kellene
  forszírozni amíg nem lesz balkezes átlövőnk.”
 • 18. who 2010. február 08. 08:29
  „kapusposzt kivetelevel harmatos kis teljesitmenyt nyujtottak a lanyok.
  az eronlet most eleg volt, de ennel tobbet kell mutatni az 1-4. helyhez...”
 • 17. Bélu19 2010. február 07. 20:04
  „Bár az első félidő nem volt a legjobb, de a második nagyon rendben volt!!!
  Ha minimum ezt nyujtjátok továbbra is (bár inkább többet) van esélyetek!!!
  Szép volt lányok, így tovább!!
  Gratulálok!!”
 • 16. HajraETO 2010. február 07. 15:13
  „Spitfire!
  Elgurult a gyógyszered úgy látom...

  Szép volt Csajok! CSAPATMUNKA VOLT!
  HAJRÁ ETO! MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK!”
 • 15. dominiim 2010. február 07. 13:32
  „Igazi csapatmunka volt. Gratulákok !”
 • 14. kikelet_ 2010. február 07. 13:21
  „#12: rossz helyen vagy...”
 • 13. cspogi43 2010. február 07. 11:20
  „Kedves adalfold4mit keres a politika a sportoldalon.,-vagy neked mindenről "az jut eszedbe"?-mint Mórickának.
  Szavazz áprilisban amire akarsz, de a sportból hagyd ki......”
 • 12. cspogi43 2010. február 07. 11:10
  „Most aztán a következő BL- meccsig vigyázni Görbiczre.Szerintem most is jól irányított, amikor pedig
  felhuzták 2-3 hetes nem megadásával, akkor dobott szép gólokat.Jó hogy nem Ő dobta a 7 m-est, vigyáztak a meghúzódott lábára.Pihenj GÖRBE, AZTÁN nutasd meg idegenbe , hogy tudsz még 6-8 góllal hozzájárulni a sikerhez.Gratulálok a csapatnak/Amorin: egy kicsit pontosabban!/”
 • 11. 621 2010. február 07. 07:57
  „bocsánat és még valami, ill. valaki.Nagyon jellemző volt, ahogy Szimi - akinek nem ment úgy ahogy kellett volna- kétszer is le akart jönni a pályáról, Csaba a másodiknál szinte úgy lökdöste vissza ... Aztán - sztem - méregből dobott három gólt (az egyiket jobbszélről befordulva mint egy virtigli szélső...) Szóval mégegyszer GRATULA !!!!”
 • 10. 621 2010. február 07. 07:31
  „Annak örülök, hogy a sok eddigi felejthetetlen nagy sikerélmény-sor eggyel gazdagodott, amin ott voltam... Nagy gratuláció a CSAPATNAK..Láthatóan mindenki - még akinek nem is ment a játék - a csapatért küzdött... Én az első félidőben Amorimot emelném ki, meg H Ágit, a második félidőben meg Kati volt lenyűgöző... Azt gondolom, hogy tényleg az előre eltervezett taktika nem jött össze, de ezt ellensúlyozza sztem az a fizikai plusz amire Csaba rendszeresen felkészíti a lányokat... Még egyszer köszönöm a sikert és hajrá AUDI!”
 • 9. Spitfire 2010. február 07. 06:14
  „#8: te beteg vagy :) menj orvoshoz!
  egyébként, ha ez nem a Krim Ljubljana hanem pl. a Larvik akkor 10-zel cumi van... ha az egész meccset nézed gyengék voltak és kész.”
 • 8. GROUCH 2010. február 07. 01:03
  „Spitfire - azaz tüzetköpő! Álltál te már a qurva életben kézilabda kapuban? - Én igen! Dobtak neked valaha is 7 méterest? Ugye nem! Nekem igen! Akkor ugassál kedvesem ha majd húszítanak. Álljál oda Anita bombája elé és akkor rikácsolj és ócsárold a lányok teljesítményét ha kivéded Anita lövését. Üdvözöllek egy régi kapus!”
 • 7. kisokoska 2010. február 06. 22:39
  „Szép volt lányok! Ez legyen e leggyengébb játékotok. Csak így tovább!!! Hajrá ETO.”
 • 6. GD 2010. február 06. 21:19
  „Gratulálok a győzelemhez,mondjuk 12-17-nél azt hittem az ütő megáll bennem.....”
 • 5. ramirez 2010. február 06. 20:58
  „Spitfire 2010.02.06. 20:02

  Mi volt gyenge okoska? Hogy most nem nyertünk 10-el? -6-ról felállni óriási dolog,szóval ez fantasztikus volt csajok!”
 • 4. Primax 2010. február 06. 20:18
  „Szép volt csajok !
  HAJRÁ ETO ! ! !”
 • 3. Spitfire 2010. február 06. 20:02
  „hölgyeim, ez nagyon gyenge volt...”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött a jégvitorlás-vb Magyarországon

Sopron közelében, a Fertő-tavon megkezdődött a jégvitorlás-világbajnokság a DN hajóosztályban… Tovább olvasom