Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Győzelemmel kezdtek

Győzelemmel kezdett első felkészülési mérkőzésén a Győri ETO FC. Biztos, hogy a Bayern Magyarországra jön. Győri masszőre lesz a magyar válogatottnak.

Váczi László
Amellett, hogy lejátszotta első előkészületi mérkőzéseit a győri csapat, megtörtént a hivatalos kapcsolatfelvétel az Audi-gyár vezetői és a Győri ETO FC között a Bayern München labdarúgócsapatának ez évi, győri vendégszereplésével kapcsolatban – tudtuk meg a tegnapi sajtóreggelin.
– Eldőlt, hogy Magyarországon szerepel a Bayern – mondta Klement Tibor ügyvezető igazgató. – Kérdéses, hogy milyen időpontban és hogy hol lesz a találkozó. A német gyár képviselői megnézték a stadiont, két hét múlva várható döntés arról, hogy Győr lehet-e a megfelelő helyszín.

Természetesen szeretnénk, ha itt lenne a mérkőzés, a stadion alkalmas egy ilyen jellegű rendezvény lebonyolítására. Megvizsgáltattuk ugyanis az épületet és az előző véleményekkel ellentétben egyáltalán nincs olyan rossz állapotban, ahogyan azt állították. Csak a rekontsrukciós munkák elindulása lehet akadálya a mérkőzésnek.

Reszeli Soós István szakmai igazgatótól megtudtuk, hogy a héten több bal oldali védőjátékos is próbajátékra érkezik a klubhoz. Az egyik kiszemelt a budapesti teremtornán jó teljesítményt nyújtó, olimpiai válogatott Makra Zsolt, a REAC labdarúgója lehet.

Rajta kívül már meg is érkezett egy szlovák és jön még egy szerb futballista is. A csapathoz érkezett négy fiatal dunaújvárosi labdarúgó közül kettőt, Rompost és Rozsit pedig Paksra adja kölcsönbe az egyesület, Lajtos és Zsók pedig a juniorokkal készül.

Fontos hír még a zöld-fehér klub háza tájáról, hogy lesz győri tagja a magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus szakmai stábjának. Váczi László, az ETO masszőre lesz ugyanis az egyik gyúró a nemzeti együttesnél. A közeg egyébként nem ismeretlen a számára, hiszen elmondta, ezt megelőzően már két évet „lehúzott" a válogatottnál.
– Két évig az olimpiai együttesnél is dolgoztam, azaz úgy is mondhatjuk, mindenhova követtem Gellei Imrét, az előző szövetségi kapitányt – mondta Váczi László. – Telefonon egyébként már korábban jelezték, hogy én maradok a válogatott masszőre. Örülök, hogy a továbbiakban is számítanak a munkámra, tulajdonképpen most én vagyok az egyedüli, aki megmaradt az előző stábból.

A paksi születésű szakember, aki a válogatottal párhuzamosan az ETO-nál is ellátja a rehabilitációs és masszőri feladatokat, hozzátette, valójában már akkor sejtette, hogy marad a nemzeti együttes mellett, mikor a zöld-fehérek Romániában edzőtáboroztak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erdei Zsolt a három legjobb között

Az amerikai ökölvívó szakírók igen erős félnehézsúlyú ranglistáján csupán Roy Jones Junior és… Tovább olvasom