Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Győrszemerén nyert az Öttevény, Kapuváron kikapott a Jánossomorja

Kikapott a Várbalog is, így tízről hétre csökkent a veretlen csapatok száma. Gyermekvállalásra buzdít a nagyszentjánosi edző.További eredmények és tudósítások >>
A megyei I. o. állása 11 forduló után >>
U19-es eredmények és tabella >>
Megyei I. osztály
Elveszítette a veretlenségét mindkét csapat, amely a tabella első két helyén áll. A Győrszemere másfél év után először kapott ki hazai pályán, az Öttevény 2-0-ra verte a szemereieket, akik az eredménytől függetlenül az élen maradtak. Kikapott ugyanis a Jánossomorja is, Kapuváron a hazaiak 1-0-ra verték a második helyen álló együttest. A Győrladamér Lébényben, a Ménfocsanak Pannonhalmán nyert. A nagyszentjánosi edző pedig gyermekvállalásra buzdít.

Megyei II. osztály
További eredmények és góllövők >>
A Megyei II. Fiat Riegler Győri csoport állása 11 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Győri csoport
Gönyűn 2-2-es döntetlent játszott a Győrújbarát, Győrszentivánon 3-1-re nyert a Táp, a Bajcs-Tét találkozón 8 gól esett, döntetlen lett a vége: 4-4. A Kajárpéc 2-1-re nyert a sereghajtó Mindszentpuszta ellen, továbbra is veretlenek, négy döntetlenjük ellenére vezetik a tabellát 25 ponttal, a Töltéstavának és a Bácsának 23, a Győrújbarátnak 22 pontja van. Mindszentpusztán továbbra is az első pontra várnak.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei II. Orchidea Hotel Mosonmagyaróvári csoport állása 11 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Mosonmagyaróvári csoport
A tabellán elfoglalt helyezések alapján szoros mérkőzésekre volt kilátás Dunakilitin és Héderváron is, ezzel szemben mindkét vendéglátó csapat komoly fölénnyel nyert: Dunakiliti - Mosonszentmiklós 4-1, Hédervár - Bezenye 4-0. A Hédervár átvette a vezetést Bezenyétől, második a Dunakiliti, harmadik a Bezenye. Nyert az Enese is, így ők is az élmezőny nyomában vannak. A Püski Bősárkányból győztesként tért haza (2-0-ra nyertek), a Börcsnek továbbra sem megy, ezúttal Győrzámolyon kaptak ki 2-0-ra, utóbbi csapat már a negyedik.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei II. Erste Leasing Soproni csoport állása 11 forduló után >>
U21-es eredmények és tabella >>
Soproni csoport
1. Répcementi, 2. Lövő, 3. Hegykő, 4. Beled: mind a négy csapat nyert, így nem változott a sorrend a tabella élén. Az Ágfalva 3-0-ra nyert a Fertőendréd ellen. Két alsóházi rangadót is rendeztek ebben a csoportban, a Vitnyéd 2-0-ra verte az Egyházasfalut, a Fertőrákos 4-1-gyel küldte haza az immár sereghajtó Veszkényt.

Megyei III. osztály
További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Agroker Győri csoport állása 11 forduló után >>
Tartalékeredmények és tabella >>
Győri csoport
Nem bírt egymással az első és a második, 2-2 lett a Nyalka-Soporópátka rangadó. A vendégek továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot. Gyömörén kikapott a Csikvánd (méghozzá 5-1-re), a Győrság az utolsó előtti Szerecsennyel 2-2-t játszott, így az őszi bronzért hajtók mezőnye még szorosabbá vált. Gyarmaton nyert a Tényő. A Győrasszonyfa 10-0-val küldte haza az utolsó helyen álló Veszprémvarsányt.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. osztály Győri-Csornai csoport állása 11 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Győri-Csornai csoport
A Győri Dózsa a Bőnyt fogadta, és verte 2-1-re, az Abda II ugyanígy tett a Rábapatonával. 5-0-ra verte vendégként a sereghajtót a Rábaszentmihály, 9-0-ra nyert az Acsalag ellen a Rábacsécsény, a DAC 1912 nagy csatában 5-4-re nyert Markotabödögén. A veretlen listavezető Ikrény volt a szabadnapos a hétvégén. A Győri Dózsa sem kapott még ki, de sok döntetlenjük miatt csak az ötödikek.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Sport Team 2007 Csornai csoport állása 11 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Csornai csoport
A Szilsárkány-Pásztori csapata sem volt akadály a Rábaszentandrásnak. Egymás ellen játszott a második és a harmadik, a sorrend nem változott, a Barbacs 2-0-ra nyert Babóton. A két utolsó egymás elleni küzdelmét a Szárföld nyerte, miután 5-3 lett a Jobaháza elleni mérkőzés eredménye. A Jobaháza továbbra is nyeretlen. Már csak a Barbacs veretlen, a tabellát azonban a Rábaszentandrás vezeti.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Ziccer Sport Mosonmagyaróvári csoport állása 11 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Mosonmagyaróvári csoport
A tabella alapján mindenképpen meglepetés az Ásványráró győzelme Várbalogon (1-0). Nem különben a Halászi győzelme a MITE vendégeként (4-2). Magabiztosan, 7-0-ra verte a Kunsziget a sereghajtó Lébény II-t, a Kimle pedig 2-1-re nyert Újrónafőn, a Dunaszenpál pedig nagyon megverte Darnózselit (6-0). Az élmezőny tömörebbé vált, a MITE már csak az ötödik.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Arrabona Agro Kapuvári csoport állása 11 forduló után >>
Tartalék eredmények és tabella >>
Kapuvári csoport
A Zsira ellen is magabiztosan nyert az éllovas Nagycenk (3-0), az Iván a sereghajtó Csapod ellen nyert 3-1-re. Megverte a Kópháza az Agyagosszergényt. A Sopronhorpács a Pereszteget, a Himod a Répcevist verte 5-1-re. A Nagycenk veretlenül vezeti a bajnoki tabellát.

További eredmények és góllövők >>
A Megyei III. Soproni csoport állása 11 forduló után >>
Soproni csoport
A Fertőszéplak sem tudta megállítani a SFAC csapatát. A Kisfaludnak meggyűlt a baja a Goldschmidt csapatával, a tabella másodikja 4-3-ra nyert a hatodik ellen. Pontot rabolt Szanyból az Und: Szany II-Und 1-1. A SFAC még nem kapott ki idén, és továbbra is vezeti a tabellát.

Olvasóink írták

  • 1. kaucsukcsuka 2010. október 24. 20:03
    „és a Mecsér is gálázott!!!! Szép volt mester! :)))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NBIII: Csornán győzőtt újra az MTE 1904

Az NBIII Bakony-csoportjának 11. fordulójában Csornán nyert az MTE 1904, ikszelt az SVSE, hazai… Tovább olvasom