Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Győrit nem keresték Győrből

Győri Jánost a napokban tette szabadlistára klubja, az MTK. A középpályás cáfolja, hogy megkereste volna a Győri ETO FC. A napokban ugyanis felröppent a hír, hogy Győri János visszatér Győrbe.

Győri még ETO-mezben.
Az egykoron Győrött sikeres időt eltöltő középpályás azonban elmondta, nincs alapja a híresztelésnek, őt ugyanis senki sem kereste meg az ETO-tól.

– Engem nem hívtak, így igazából nincs is mit mondanom az üggyel kapcsolatban – mondta a szabadságát Ausztriában töltő Győri János. – Már csak azért is korai erről beszélni, mert hivatalosan még az MTK sem közölte velem, hogy szabadlistán lennék.

– Annak idején, mikor eligazolt Győrből, akkor is cáfolta az MTK érdeklődését, mégis a fővárosba költözött...

– Ezúttal azonban valóban nem kerestek a győriek. Több ajánlatot kaptam az élvonalból, továbbá az NB I/B-ben második Vasas edzője, Tamási Zsolt is keresett, de az ETO nem szerepel a kérők között.

– Hosszú ideig volt sérült. Mi volt a problémája?

– Ezt hosszú lenne elmesélni. Nem is a sérülés volt a gond, hanem az, hogy kétszer is félrekezeltek. Csak a harmadik orvos tudott segíteni, s az azt követő műtét után úgy fest, minden rendben. Az ősz nagy részét az MTK fiókcsapatában, a Bodajkban már végigjátszottam.

– Ezt megelőzően mennyi időt hagyott ki a sérülés miatt?

– Tulajdonképpen két teljes évet. Bár két téli felkészülést is végigcsináltam, a már említett nem megfelelő kezelések miatt szinte mindig visszaestem. Három operáción vagyok túl. Ez, valamint a játék nélküli hetek, hónapok kissé megviseltek, de a bodajki fél év minden szempontból jót tett.

– Ezek szerint készen áll akár az NB I-es visszatérésre is.

– Természetesen állok elébe. Azt azért hozzáteszem, csak olyan együttes jöhet szóba, ahol komoly célok vannak. A langyos víz nem az én világom.
– Mit gondol, az ETO melyik kategória?

– Addig, amíg nem beszéltem a klub vezetőivel, korai lenne bármit is mondani. Ahogy hallom, tervekben nincs hiány Győrött.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kenesei Krisztián Kínában marad

Nagy sikerrel zárult Győrött a Quaestor-kupa teremfocitorna. Pályára lépett az ETO aranycsapata is.… Tovább olvasom