Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Győri sikerek evezésben

A közelmúlt versenyein sikeresen szerepeltek a Győri Vízügy Evezős Klub versenyzői. A csehországi Brnóban tartott EORV-n négypárban két velencei evezőssel egy hajóban végzett az élen Kállai Miklós és Csákvári Balázs. Kormányos nélküli négyesben harmadik lett az Abonyi Róbert, Virág Bence, Horváth Dániel, Szombati Máté egység.
(illusztráció)

Ugyancsak Brno adott otthont egy ifjúsági nemzetközi regattának, melyen erős mezőny jött össze, köszönhetően annak, hogy több nemzet válogatottja számára válogató volt a viadal. Itt két szegedivel az oldalán Németh Károly és Révész Péter hajszállal maradt le az A döntőről a későbbi győztes és a második helyezett hajó mögött.
A belgrádi nemzetközi versenyen kétpárban a felnőttek között bronzérmes lett a Jánkfalvi Gergely, Varga Attila duó.
A hazai versenyek közül kiemelkedett egy normáltávú és egy sprintverseny.
Győzelmet ért el az ifjúsági kormányos nélküli kettesben Simon Zsolt és Szalai Mátyás, ugyanitt második lett a Janák Péter, Somogyi Gábor egység. Szintén az élen végzett ifjúsági egypárban Nagy Péter, aki a normálsúlyúak között diadalmaskodott. Mögötte Pápai Tivadar ért célba. Győzött a serdülő négypárban Kállai Miklós, Csákvári Balázs, Reményi Dávid és Papp Zoltán, az ifi négypárban Pápai Tivadar, Nagy Péter, Bognár Roland, Szekér László, valamint ifjúsági négyesben Simon Zsolt, Somogyi Gábor, Janák Péter, Szalai Mátyás. A nőknél győzött a serdülő négyes egység Kállai Anikóval, Halmai Orsolyával, Kondor Judittal és Babos Petrával a hajóban.
Második lett a nők serdülő kétpárevezőse, a Pétercsák Réka, Szabó Réka páros, továbbá a fiúk között a Kállai Miklós, Csákvári Balázs serdülő kétpár.
Bronzérmet szerzett a serdülő kormányos nélküli kettesek között Szabó Ádám és Z. Szabó Tamás, a nők ifjúsági kormányos nélküli kettesek mezőnyében a még mindig csak serdülő korú Kondor Judit, Babos Petra egység és a női serdülő négypárban Csomor Renáta, Lányi Krisztina, Pétercsák Réka és Szabó Réka.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Philips-félmaraton mindenkinek

Jövő hét végén a Philips-félmaraton futóverseny gyűjti Győrbe a futás szerelmeseit. Június 16-án a… Tovább olvasom