Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Győri kosárlabda: Felmondott Nagy-Bujdosó Nóra

Nagy-Bujdosó Nóra, a csapat volt kapitánya a Lövér Sport Kft.-nél lévő munkaszerződését azonnali hatállyal felmondta.
Érthetetlen a klub számára a felmondás indoka, hiszen a klubnak a szerződésben foglaltak szerint a játékossal szemben tartozása nincs, amit amúgy okiratokkal is igazolni tud. Ezt egyébként a Nagy-Bujdosó Nóra által 2013. január 16-án írt okirat ugyancsak alátámasztja - írta közleményében a gyorikosar.hu.

A klub minden lehetőségében álló jogi lépést megtesz, hogy igazát - akár bíróság előtt is - bizonyítsa.

A felmondás módja már csak azért is furcsa, mert egy bravúros győzelemmel végződött Euroliga-találkozó után éjfélkor érkezett a klubhoz elektronikus levél formájában, mely után másnap kora reggel a PEAC-Pécs együttesének játékengedély kiadására vonatkozó kérelme is megérkezett...

Szerkesztőségünk próbálta utolérni a játékost, de egyelőre nem sikerült, mert telefonját kikapcsolta.

Olvasóink írták

 • 14. maraton 2013. január 23. 22:01
  „Nagyszerű, éppen ideje már a széthullásnak. Ezt a Győrre erőltetett csapatot lehet szélnek ereszteni”
 • 13. IV.Béla 2013. január 19. 20:07
  „12. kocsisor!

  Rövid soraidból kitűnik, hogy kosármeccsek, meg a személyeskedés helyett inkább iskolába kellett volna járnod, mert nemcsak a központozásod hagy kívánnivalót maga után, hanem a kérdőjelet is összekevered a felkiáltójellel.”
 • 12. kocsisor 2013. január 19. 16:59
  „10. Mc Fly
  Rövid soraidból kitűnik , hogy ezt a két sportágat nem kultiválod nagyon . Lehetséges, hogy a sikeres foci híve , vagy a milliárdos női kézi rajongó lehetsz ?!! Egyáltalán , szereted a sportot !!!!”
 • 11. Szitu 2013. január 19. 16:55
  „Lövér Sport kft... Mert az ugye nagyon győri...Előbb mennének Győrben az emberek a pinyédi erdő kft meccseire,mert azt legalább hazainak tekintenék valamelyest.”
 • 10. McFly 2013. január 19. 16:06
  „7. kocsisor
  Rokon, ismerős, klub alkalmazott. Melyik vagy?

  9. miki-mano
  Teljesen igazad van.”
 • 9. miki-mano 2013. január 19. 15:29
  „Ha Győrben vki kíváncsi lenne az említett két sportágra, akkor kijárna meccsre. De a lelátókon csak a hozzátartozók ülnek. Euroligás toppmeccsen ez erősen elgondolkodtató. Ha annak idején nem a férfi kézit eltaposva jött volna létre a kosárlkub, hanem a fokozatosság elvét követve, szépen szakmai munkával felépítve, akkor vszínű most lenne a lelátón szurkoló.”
 • 8. T_McVay_01 2013. január 19. 15:15
  „Újabb biztató hír azzal kapcsolatban hogy a városunkra ráerőltetett mesterséges képződményt már nem sokáig kell megtűrnünk.
  Városidegen sportág, a játékosok klubhoz való kötődése is a nullához konvergál. Fizető nézőszám nem mérhető, rokonok és ingyen beengedett iskolások adták a szurkolói hátteret. A "központi" utasításra kiosztott pénzt most már át lehet csoportosítani a zöld-fehér és nevükben is ETO klubjainkhoz. Ez e társaság egy percig nem viselte az ETO nevet már csak hab a tortán hogy sárga-kékben szerepeltek Győrben. A vég kezdete volt a két légiós távozása a mostani pedig már remélhetőleg a folyamat kiteljesedése.
  A város 2013-as költségvetése februárban lesz elfogadva akkorra remélhetőleg már mint rossz emlék kell gondolni a városatyáknak erre a ránk erőltetett "Soproni Postásra". (Lövér Sport Kft. ... atyavilág)”
 • 7. kocsisor 2013. január 19. 14:33
  „6.McFly
  Még az a jó , hogy nem te döntöd el , hogy ki mire kíváncsi !!!!”
 • 6. McFly 2013. január 19. 11:58
  „Mehet mind, a futsalosokkal kézen fogva. Senki nem kíváncsi rájuk.”
 • 5. targis 2013. január 19. 11:53
  „más örül, ha tudja, hogy mi az a kosárlabda! akit hívnak máshova, az fel tud mondani.
  az, hogy idáig jutott az egyesület, nem meglepetés. átigazoláskor ígérnek fűt-fát, hogy idejöjjenek a jó játékosok, aztán nincs mögötte pénz! szakmai berkekben tudta mindenki, hogy nem tudják végigvinni ezt az évet, csak itt bíztak a csodában. nem jogászkodni kell, hanem reálisan tervezni, és ahoz csapatot szerződtetni!”
 • 4. ekkenekepen 2013. január 19. 11:52
  „nyilván már megvan a pár fokkal jobb helye másnál. Nem szokás manapság patriótizmust tanusítani egy csapat iránt se, a profi sport tiszta üzlet semmi több.”
 • 3. Mankapunka 2013. január 19. 11:06
  „Más örül,ha van munkahelye,ezek meg csak úgy felmondogatnak itt-ott.”
 • 2. KalmárSzilárd 2013. január 19. 10:23
  „Hát ez sajnálatos!
  Előbb Shegogg, és Kublina, most Nagy-Bújdosó!
  Valami biztos nincs rendben Győrben!
  Az mindenesetre érdekes volt, hogy a Rivas elleni meccs után, az "értékelésben" Fűzy mester szinte egy szót sem szólt a győztes meccs okairól, csak rimánkodott egy sort, hogy valaki(k), adjanak még nekik pénzt!
  Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy lehet, hogy a Sopron csinálja jól!
  Nem nyújtózkodik, csak addig amíg a takaró ér! Persze elmaradnak az eredmények, de legalább nem megy csődbe a klub és talán egy-két év múlva, ismét Európa legerősebb csapatai közé számít majd!”
 • 1. IV.Béla 2013. január 19. 09:20
  „Jujujujujj, mi lesz most??”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyiptomba utazott az ETO FC - fotók

A Győri ETO első csapata péntek délelőtt tíz órakor elindult Egyiptomba. Tovább olvasom