Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 7°C | 15°C Még több cikk.

Győri játékos volt a torna legjobbja

Az MLSZ és az MLL szervezésében nyolc régió négy korosztályának legtehetségesebb labdarúgóiból álló csapatok mérkőztek meg egymással a zánkai táborban. A győri Nagy Patrik lett a torna legjobb játékosa.

Az első napokban egy újszerű kezdeményezésként a városrészek olimpiáját rendezték meg.
A megyék együttesei előre lejátszották a válogató mérkőzéseket, így alakulhatott ki egy-egy régió csapata. Egy régió három megyét ölelt fel. A kiválasztótábor keretén belül mintegy 800 fiatal labdarúgó mutathatta be, hogy mit tud a labdával. A szakembereknek ez a tehetségkutató rendszer segít abban, hogy az ország egész területéről válogathassanak. A gyerekek egy antropometriai felmérésen is átestek, amelyből kiderült, hogy várhatóan milyen magasra nőnek és mennyi lesz a testsúlyuk. A lövőerőt és a terhelhetőséget is vizsgálták.
Ezen a tornán részt vett az ETO tehetséges fiatal futballistája: Nagy Patrik is, aki 1991. február 16-án született és az ETO FC saját nevelésű játékosa, az edzője Hajszán Gyula. Az országos korosztályos válogatottat is erősíti. A labdarúgás mellett iskolai tanulmányait sem hanyagolja el. „A zánkai táborban megrendezett tornán a nyugat-dunántúli régió csapatával első helyezést értünk el és engem választottak meg a torna legjobb játékosává, amire nagyon büszke vagyok. Remélem, jövőre is számítanak rám, szívesen mennék! Az elért eredményekért köszönettel tartozom két edzőmnek is. Bízom benne, még sok lehetőséget kapok az ETO-ban."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ETO–FTC: rendőri fölény

A pályán a Fradi nyert, a pályán kívül a rendőrség – így lehetne összegezni a vasárnap… Tovább olvasom