Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 3°C Még több cikk.

Győri helytállás

MKB-Euroleasing - SEAT Foton Győr: 81-53.

A negyeddöntőn a soproni kezdés korántsem volt olyan lehengerlő, mint a Magyar Kupa fináléjában. Kapkodó játékot láthattak a nézők a soproniak részéről, a bátran és helyenként ügyesen játszó győrieknek pedig minden hazai találatra volt válaszuk. A nyitónegyed végén nem akartak hinni a szemüknek a hazai szurkolók. A győriek cserejátékosa, Antolovics zsinórban négy vendégakciót fejezett be kosárral.

Bár a második negyed elején a védekezés összeállt soproni oldalon, támadásban továbbra is sok volt a hiba. A hazai csapat az első félidő hajrájában aztán több labdát szerzett a Győrtől, és könnyed ziccerekkel a szünetig 15 pontos előnyre tett szert.

Térfélcsere után kifejezetten gyengén kezdett a Sopron, a hazaiak sorra adták el a labdákat. A vendégek ezt kihasználva egy 10–2-es rohammal kezdték a második félidőt. Ahogy a második, úgy a harmadik játékrész közepe is a Soproné volt, újfent megnyugtató lett a hazai csapat előnye.

A befejező negyedben Borovickova labdaszerzései és triplái érdemelnek említést győri részről, a sok hibával játszó soproni együttesben pedig ekkor Eördögh és Gorbunova villogott. Összességében a kupagyőztes erősen hullámzó teljesítményt nyújtva is hozta a papírformát a lelkes győriek ellen.

Székely Norbert (Sopron): – Rossz ritmusban játszottunk, látszott a kihagyás a csapaton, annak viszont örülök, hogy a közönség ennek ellenére is nagy szeretettel fogadta a csapatot.

Gálos László (Győr): – Kitűnő játékvezetés mellett a Sopron tompaságát esetenként jól kihasználva helytállt a csapatom.

Botár László

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egész nap Zsoltért főztek

Nemcsak a sporttársadalom, hanem a barátok, ismerősök is összefogtak a súlyosan megsérült és lebénult győri tornász, Virág Zsolt megsegítésére. Egy győri étterem a fiú kedvenc ételeivel várta tegnap a vendégeket. Tovább olvasom