Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Győri ETO: négy perc alatt lőtt három gól döntött - fotók

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában hazai pályán 4-1-re nyertek a zöld-fehérek a Pápa ellen.

Főként második félidőben nyújtott jó teljesítményének köszönhetően győzött hazai pályán az ETO a Pápa ellen.

Győri ETO FC – Lombard FC Pápa 4-1 (1-0)
ETO Park, 1800 néző. Vezette: Becséri (Szalai, Kóbor)

ETO: Kamenár – Wolfe, Lipták, Lang, Völgyi – Trajkovic (Mevoungou, 75.), Kamber, Pátkai (Kalmár, 59.) – Martínez (Varga R., 51.), Koltai, Andric. Vezetőedző: Pintér Attila.

Pápa: Szűcs L. – Tóth G., Rodenbücher, Mecinovic, Szabó O. – Maksimovic – Sekour (Eszlátyi, 62.), Tajthy  – Orosz (Arsic, 61.), Griffiths, Quintero. Vezetőedző: Tóth Bálint.

Gólszerző: Pátkai (32.), Trajkovic (55.), Andric (57.), Koltai (58.), illetve Arsic (81.)

Sárga lap: Trajkovic (49.), Andric (58.), Völgyi (69.), Lang (84.), illetve Mecinovic (69.), Griffiths (82.), Quintero (88.)

Pintér Attila:
- Tudtuk, hogy egy jól szervezett csapat érkezik hozzánk, amely jó játékosokból áll. Próbáltuk az első félidőben is járatni a labdát, de ezt nem tudtuk teljesen megvalósítani. Második félidőben olyan gólokat rúgtunk, amire előre felkészültünk, nem hittem volna, hogy ilyen különbséggel fogunk nyerni a Pápa ellen, hiszen korábban a Videoton és a Ferencvárost is megszorongatta. Sajnálom, hogy sokan kritizálták a lelátóról Koltai tizenöt perc elteltével. Sikerült megmutatnia, hogy milyen hasznos a csapat számára és ezúttal is mindent megtett a győzelemért.

Győri ETO - Pápa: 4-1. Fotó: Bertleff András


Tóth Bálint: - Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten nyertek ilyen arányban. Az első félidőben jól játszottunk, de a kapuig nem nagyon jutottunk el. Az ellenfél talált egy gólt, el kellett volna kerülnünk. A második félidei játékunk érthetetlen volt, ennek ellenére tisztelem és becsülöm a csapatot, hogy 4:0 után is küzdöttek. Összességében olyan hibákat követtünk el, amelyeket ilyen szinten nem lehet.


Finoman szólva sem fogalmazhatunk úgy, hogy egymásnak estek volna a csapatok. Egy-egy próbálkozáson kívül az első húsz percben egyik együttes kapusának sem kellett bravúrral hárítania. A vendégek igyekeztek sok rövid passzal többet birtokolni a labdát, míg a győriek inkább a gyors ellentámadásokban bíztak. A győri közönség már negyedóra után füttyszóval jelezte nem tetszését.

A folytatásban is kiegyenlített játék zajlott, elvétve jegyezhettünk fel mindkét oldalon lehetőséget. A találkozó 32. percében kissé váratlanul sikerült megszereznie a vezetést Pintér Attila együttesének. Martínez jobb oldali beadása után a hosszún álló Pátkai estében lőtt 12 méterről a kapu bal oldalába. (1-0)

Szünetig továbbra is inkább mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, így 1:0-s győri előnnyel vonultak öltözőbe a játékosok.


Térfélcsere után öt perc elteltével cserére szánta el magát Pintér Attila, a győriek mestere. A gólpasszt adó Martínez helyére Varga Roland érkezett a pályára. A győri szurkolók többsége nem teljesen értett egyet a cserével, többen inkább a haloványabb teljesítményt nyújtó Trajkovicot váltották volna le.


Pintér Attilának ezúttal jók voltak a megérzései, hiszen nem egészen négy perccel később Kamenár kirúgása után Trajkovic távolról óriási gólt lőtt a léc alá. (2-0) Második gól után kevesen gondolták úgy, hogy a találkozó 58. percében 4:0-ra vezet az ETO


Trajkovic találata után először Andric lőtt laposan a kapu jobb alsó sarkába, majd a középkezdést követően sikerült megszereznie a labdát az ETO-nak és Varga jobb oldali beadásába Szűcs még bele tudott érni, de a jó helyen álló Koltai a kapuba kotorta a labdát. (4-0) Négy perc alatt háromszor találtak a zöld-fehérek a pápaiak kapujába.


Az utolsó húsz percben már rendezte a sorait a Pápa és a találkozó 81. percében Arsic szépített egy megpattanó lövéssel, majd ezt követően kétszer is közel állt az újabb gólszerzéshez, de mindkétszer a felső kapufát találta el.

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában 4:1-ra győzött hazai pályán a Győri ETO FC együttese a Lombard FC Pápa ellen.


Online közvetítés


Vége a találkozónak!

90.p. Két perc hosszabbítást jelzett a játékvezető!

88.p. Quintero kapott sárga lapot reklamálásért.

84.p. Lang kapott sárga lapot Quintero felrúgásáért. A megítélt szabadrúgásnál, Arsic nagy erővel a felső kapufát találta el.

82.p. Griffiths kapott sárga lapot veszélyes játékért.

82.p. Arsic került a védők mögé, majd bal lábbal 10 méterről nagy erővel a felső lécet találta el.

81.p. Szépített a Pápa! Arsic lőtt 20 méterről bal lábbal nagy erővel, a labda Lipták lábáról irányt változtatott és a kapu jobb oldalában kötött ki.

75.p. Tajthy bal alsó sarok tartó lapos lövését bravúrral hárította Kamenár.

69.p. Völgyi ezúttal szabálytalanságot szenvedett el, Mecinovic kapott sárga lapot belépőért.

69.p. Völgyi kapott sárga lapot Arsic felrúgásáért.

59.p. Grittiths lőtt éles szögből a kapu bal oldala felé, Kamenár szögletre ütötte a labdát.

58.p. Ismét győri gól! Varga futott el a jobb oldalon, majd laposan keresztbe lőtt, a kivetődő Szűcs bele tudott ütni a labdába, de az pont Koltai elé pattant, aki bravúros mozdulattal kotorta a hálóba a labdát. 4-0

57.p. Góóóól! Koltai indította a bal oldalon elfutó Andricot, aki középre cselezett és jobb lábbal, laposan a kapu jobb oldalába lőtt. 3-0

55.p. Góóóól! Kamenár kirúgása után Trajkovic iramodott meg a pálya közepén, majd távolról óriási gólt lőtt a léc alát. 2-0

54.p. Orosz ívelt keresztbe Quinteronak, aki elfutott Völgyi mellett és éles szögből lőtt, de Kamenár bravúrral szögletre mentettt.

51.p. Martínez helyére Varga Roland érkezett a pályára.

50.p. Trajkovic kapott sárga lapot Tajthy felrúgásáért.

48.p. Völgyi jobb oldali szabadrúgását Pátkai csúsztatta a kapura, Szűcs jó helyen állt és fogta a labdát.

47.p. Szép pápai támadás végén Sekour önzetlenül elengedte a labdát Quinteronak, aki óriási helyzetben csúnyán eltörte a labdát.

Elkezdődött a második játékrész. A szünetben egyik vezetőedző sem cserélt.

Vége az első félidőnek!

42.p. Griffiiths passza után Tóth lőtt bal lábbal laposan a kapu bal oldala felé, Kamenár vetődve hárított.

40.p. Tetszetős pápai támadás végén kisodródva, 18 méterről Quintero jobb lábbal főlé lőtt.

32.p. Góóóóól! Kamber jobb oldali bedobásánál fejjel tisztáztak a pápai védők, de a labda Martínez elé került, aki jobb lábbal ívelt keresztbe Pátkai felé. A győri középpályás estében jobb lábbal tekert a kapu bal oldalába. 1-0

21.p. Lipták felívelését Kamber csúsztatta kapu felé, Szűcs könnyedén fogta a labdát.

19.p. Az elmúlt percekben mezőnyjátékot láthattunk, egyik együttes sem veszélyeztette az ellenfél kapuját.

13.p. Kamber bal oldalról ívelt keresztbe Martíneznek, aki kisodródva tette vissza a labdát Trajkovic felé, de Szűcs időben közbe lépett.

10.p. Andric cselezett balról középre, majd 20 méterről nagy erővel, jobb lábbal fölé lőtt.

6.p. Kamber jobb oldali beadása után Wolfe kevéssel fejelt 7 méterről a bal oldali kapufa mellé.

4.p. Sekour távoli erőtlen lapos lövését vetődve fogta Kamenár.

1.p. A győriek kezdték a találkozót.

Győri ETO FC – Lombard FC Pápa

ETO: Kamenár – Lang, Litpák, Kamber – Wolfe, Pátkai, Trajkovic, Völgyi – Andric, Koltai, Martínez. Vezetőedző: Pintér Attila.

Csere: Stevanovic (k), Mevoungou, Lázok, Kronaveter, Varga R., Kalmár, Svec.


Pápa: Szűcs L. – Tóth G., Rodenbücher, Mecinovic, Maksimovic – Szabó O. – Tajthy, Sekour, Quintero – Orosz, Griffiths. Vezetőedző: Tóth Bálint.

Csere: Horváth G. (k), Eszlátyi, Nagy T., Arsic, Dóczi, Németh.


   
A győri csapat a tabellán egy hellyel előtte álló, hatodik helyezett Pápával csap össze saját pályáján.

OTP Bank Liga

Szombat: Győri ETO FC–Lombard Pápa 14.00, v.: Becséri.

PMFC-Matias–Puskás Akadémia 16.00, v.: Erdös.

DVTK–Mezőkövesd 16.00, v.: Bognár.

MTK–Kecskeméti TE 18.00, v.: Szabó Zs.

Haladás–Kaposvár 20.00, v.: Németh Á.

Vasárnap: Ferencváros–Budapest Honvéd 16.30, v.: Andó-Szabó.

Videoton FC–Újpest FC 18.30, v.: Kassai

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. BudaiKr 2013. október 08. 21:13
  „30. Lacika62 2013.10.08. 07:33

  amugy mia gelyzet a szerelmeddel a kópenhággóval. megcsaltad és kirugott?”
 • 31. BudaiKr 2013. október 08. 19:09
  „30. Lacika62 2013.10.08. 07:33

  remélem kajára költötted azt a 20ast amit adtam Szeszkó Lackó! :D:D”
 • 30. Lacika62 2013. október 08. 07:33
  „29. BudaiKr 2013.10.07. 20:31 Szöszi kislány magadból indulsz ki??? Mint mindig.....”
 • 29. BudaiKr 2013. október 07. 20:31
  „pókhasu te inkáb beszégessél a lacika 62vel kbé annyit értessz a focihoz mint ő kelme. esténként a avar utcába megtaláhatod”
 • 28. Hyppolit 2013. október 07. 13:08
  „27. Pokhas, egy legendát, egy világsztárt, azaz Puskás Öcsit egy szinten emlegetni a Komora-vej-öcsikével, azaz Détárival, elég merész. Meg kell nézni utólag, hogy ´86-ban Irapuatoban a mexikói világbajnokságon pl. Détári mennyire semmin-hulla antifocit mutatott be úgy, hogy állítólag "fénykorában volt. A futtatása csak marketing volt úgy, ahogy Kokó világbajnoki öve is, aki szintén belefutott egy akkora fülesbe, hogy maga mögött hagyta az egész box-világot. Détári szinten pl. Koltai is focizik...”
 • 27. Pokhas 2013. október 07. 10:41
  „Sajnos ilyen drága kerettel ilyen szánalmas focira futja!
  Akkor inkább saját fiataljainkkal játszunk még akkor is ha az csak a közép mezőnyre lesz elég, de talán focit láthatnánk amire kimennek az emberek!
  Sajnos a magyar fociról mindent elárul, hogy importáljuk a focistákat!
  Van már csapat ahol szinte nincs magyar focista, így hogy lesznek Puskás, Détári stb.. focistáink????
  Hajrá ETO!”
 • 26. Lacika62 2013. október 07. 08:00
  „Tisztelt illetékes az 1800 néző sajnos túlzás, jó ha voltak 1500-an megint sajnos.... De ezt a focistáknak lehet köszönni még mindig nincs meg a küzdés, véletlen kijön a lépés és győz a csapat egyesek már most bajnoknak kiáltják a csapatot. Ez még nagyon korai.. Vissza térve a nézőszámra, a nagy fradis szurkolók most kiabáljanak, nézőszám miatt 2433 édes kevés....”
 • 25. ZéZé 2013. október 06. 21:59
  „Budai úrhölgy, irja már le egyszer hogy maga milyen taktikát látott a meccsen? Nem érzi e problémának ha sokan 4-5 méterre sem tudnak passzolni?! Ja, hogy ahoz nem csak a netről kéne követni a mérkőzéseket?........ Dicséretes hogy az ETO-nak szurkol, de ha nem tud építő jellegű kritikával szólni, akkor csak árt a csapatnak. Fejezze be, vagy kapcsoljon más csatornára! Talán lát európai focit is :-) Lesz mit tanulni, igérem!”
 • 24. mstummer 2013. október 06. 20:40
  „Szánalmasan gyenge és unalmas meccs volt, azt a 4 percet kivéve.
  Koltai egyre inkább alulmúlja magát, de még meg van az a tipikus tulajdonsága hogy amikor a legszarabb akkor lő 1-2 gólt és azzal hónapokra bebiztosítja magát.
  A lényeg ennél több kell egy normális csapat ellen.”
 • 23. xverax 2013. október 06. 20:14
  „hát nem szoktam, de a egy mikrofonnak is több az esze mint amit te kaptál
  bárkitől :D
  elég gyatrán csináltak meg, helyedben panaszkodnék odahaza... bár szerintem
  örülnek ha nem nyitod ki a szád, ők is nehezen viselnek tuti :D

  CBA-ban soppingolsz? nem kell azt szégyellni... :D ott is van VIP részleg? :D
  szerencsétlen...”
 • 22. BudaiKr 2013. október 06. 18:25
  „21. xverax 2013.10.06. 16:05

  veronika te továbbra is inkább a ix faktorba nyomogasd a smseket abba biztos jó vagy.”
 • 21. xverax 2013. október 06. 16:05
  „az ilyen beteg "barátok" miatt érzik ezek magukat remek
  focistának... és az edzőbá is miattuk gondolja hogy minden
  ok. a többi ember véleménye nem érinti meg őket. nem látnak
  az arcuktól... egyik sem.
  egyébként krisztina, a válogatott hasonlóan vicces brigád, mint
  az eto :D csak ott egy még elvetemültebb félkegyelmű az edzőbá...”
 • 20. BudaiKr 2013. október 06. 10:55
  „a meccs után a legboldogabak a pápaiak voltak hogy meguszták 10 kapott gól alatt. kezd beindulni a szekér egyre jobb formába lesznek a játékosok reméllem a Rudesz hamarossan vissza tér. A válogatottba ott lenne a helye a Kótyesznek meg a Völgyesznek is simán.”
 • 19. SkyNet 2013. október 06. 00:45
  „panka2
  Ha nem a bajnoki cím a cél és az, hogy nézők is legyenek a lelátón, akkor valóban szuper eredmény született.
  Nyertünk valóban - egy elképzelés nélküli játékkal, szinte improvizálva egyéni megmozdulásokkal, amin én
  a taktika nyomait nem igen véltem felfedezni - már nem az első meccs, ami ilyen.
  Valamit az edzőnek is hozzá kellene tenni a játékhoz - gondolom nem azt mondták neki, hogy végezzünk a középmezőnyben...ezzel a kerettel...természetesen nem minden a Pintér hibája, de mégis Ő a 12. játékos
  a pályán és minden meccsen játszik - lecserélném.
  HAJRÁ GYŐR!!!”
 • 18. pörkölt 2013. október 05. 22:33
  „Nem értem Pintért, hogy miért nyomja ennyire Koltait.Szívesen megnéznék egy olyan statisztikát, hogy mennyi eladott labdája volt...Tény, hogy Koltainak vannak jó megmozdulásai meg hajt ezerrel, gólt is rúg, de körülbelül 3 havonta! :D
  A hazaadogatásról leszokhatnának a fiúk!Idegesítő amikor beindul a széle, inkább visszapasszolják...
  Edzésen meg gyakorolhatnák az egy-egy elleni párharcot, mert elég komikus pár játékos cselezési képessége..vagyis marhára nem tudnak cselezni!Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek!”
 • 17. panka2 2013. október 05. 19:39
  „Nos! Nyertünk és meg van a három pont! Rúgtunk 4 GÓLT! Hol itt a baj? Talán ott, hogy gyenge játékkal is lehet nyerni?
  Idén eddig egy olyan győztes meccs volt ami igazán szép volt. Az pedig a Debrecen elleni!
  Az már most biztos, ilyen focival csoda lenne a bajnoki cím! Nem az edzőt kéne szidni. Aki bajnokságot képes nyerni egy csapattal, igenis tudja a dolgát. A többi pedig a játékoson múlik, és persze az ellenfélen, akik ma nekünk ajándékoztak a védelmi hibáikból három pontot! A fiúk éltek a lehetőséggel és ezt kihasználták! Ez dicséretes! Lehet épp ez volt a taktika? na jó, én is szívesebben fogadom az olyan meccseket, ahol érezhető a játékosok igazi odaadása a tűz és a győzni akarás. Ma ezt nem éreztük, de győztünk és ez a lényeg! Hiszen mint mondani szokták a focit gólra játsszák. Lőttünk négyet a Pápának! Hajrá Győr! Hajrá Győr! Nyertünk!!!!!!”
 • 16. SkyNet 2013. október 05. 16:54
  „Az az igazság, hogy ehhez a "foci"-hoz, amit az ETO mutat hétről-hétre nem is kell edző.
  Én úgy gondolom, ha nem lett volna a Pintér a kispadon, akkor is ennyi lett volna az eredmény.
  Pintér + hozzáadott érték a játékhoz = 0”
 • 15. háté 2013. október 05. 16:42
  „Borzasztó gyenge meccs volt!- ez a Pintér nem edző. Négy gól és szenvedés.
  Magukra húzzák a hülye hátul-adogatásukkal az ellenfelet, a hazaadogatást megtiltanám.
  Nincs két meccs ahol a védelem egyformán áll fel.
  Azért hajrá ETO,- hajrá Győr!”
 • 14. xverax 2013. október 05. 16:35
  „Sajnálom, hogy sokan kritizálták a lelátóról Koltai tizenöt perc elteltével. Sikerült megmutatnia, hogy milyen hasznos a csapat számára és ezúttal is mindent megtett a győzelemért....
  na itt a baj, miért nem lehet kimondani hogy a megye3ba is kevés?”
 • 13. csikar 2013. október 05. 16:08
  „Hát ez a győzelem ellenére nagyon gyenge volt. Valaki tiltsa meg Langnak, hogy hazaadjon.Még egyszer sem sikerült neki!”
32 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiütéssel győzött az Audi-ETO a Hypo ellen - fotók

A BL-csoportkör első fordulójában 41-22-re győztek hazai pályán a zöld-fehérek a Hypo ellen. Tovább olvasom