Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Győri ETO FKC: új elnök

Kézilabda - Új elnökség és új elnök irányítja a jövőben a Győri ETO FKC csapatát. A héten minden kötelezettségének eleget tesz a klub.
Megtartotta tisztújító közgyűlését a Győri ETO FKC, miután az eddigi vezetőség – mely tulajdonképpen a válságmenedzselésre alakult – mandátuma lejárt. Két jelölt szállt harcba harcba az elnöki posztért. Hartáné Kovács Edit eddig is a klubnál dolgozott mint klubmenedzser. A másik induló, Csaba László sem ismeretlen kézilabdás berkekben, hiszen korábban a Győri Sportközpont SE-ben technikai vezetőként dolgozott.

Az első körben mindkét fél egyenlő szavazatot kapott, majd a megismételt szavazáson már Hartáné Kovács Edit nyert, így a következő öt évben ő irányítja a győri férfi kézilabdásokat. Az új elnökség további tagjai: Iváncsik Mihály, dr. Maár Róbert, Bálló Ferenc, Deáki István és dr. Palla Roland.

Fűzy András, a leköszönő ügyvezető elmondta: a válságmenedzseléssel nekik lejárt az idejük, s szerették volna, ha innentől kezdve a szakemberek kezébe kerül az egyesület. Hozzátette: az átadás-átvétel február 10-ig megtörténik, s addigra valamennyi kötelezettségüknek eleget tesznek, vagyis minden számlát kiegyenlítenek mind a játékosok, mind a beszállítók felé. Ezenfelül pedig az önkormányzati és szponzori pénzekkel együtt több mint negyvenmilliós kasszával adják át az egyesületet az új vezetésnek.

Hartáné Kovács Edit mint újdonsült elnök annyit mondott, hogy az előző vezetőség teljesítette a vállalását, s ebben hathatós segítséget nyújtott a város is, melyért mindenképpen köszönet jár. Ugyanakkor mostantól már csak az a cél lebeghet mindenki szeme előtt, hogy a csapat kiharcolja a bentmaradást, s kialakítsák a jövő csapatát, melynek ilyen gondjai remélhetőleg nem lesznek.

Olvasóink írták

  • 1. balterswil 2009. február 02. 16:22
    „Kiharcolják!!!! Hajrá ETO!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A védekezés döntött

Kosárlabda - A sÖrdögök együttese idei legjobb játékával, lehengerlő első negyedbeli… Tovább olvasom