Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Győri ETO FC - Tatabánya 0 - 0

Az ETO zöld mezben és fekete nadrágban, a vendég tatabányai játékosok pedig kék - fehér csíkos mezben

1. perc A Győri ETO FC zöld mezben, fekete nadrágban és fekete sportszárban, a vendég tatabányai játékosok pedig kék - fehér csíkos mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban léptek pályára. Az élvonalbeli csapatok együtt vonultak ki a Speciális Olimpiai Szövetség labadrúgóival, jelezve ezzel a szolidaritásukat és a támogatásukat. A mérkőzés előtt Jäkl Antalt a Győri ETO FC csapatkapitányát köszöntötték, aki az előző fordulóban 250. élvonalbeli mérkőzését játszotta. A kezdőrúgást a Győri ETO FC végezte el. 

9. perc Varga Róbert tört be a tatabányai tizenhatoson belülre, egészen az alapvonalig futott le, majd középre gurított de a belül érkező csatárok lemaradtak a labdáról.     

15. perc Priskint buktatták 18 méterre a tatabányai kaputól, Vincze Ottó félmagas szabadrúgása azonban szögletre pattant a sorfalról.
18. perc Egy bal oldali győri támadás után, Bank István rúgta kapura a védőkről középre kipattanó labdát, de a lövése egy méterrel a felső kapufa fölött hagyta el a játékteret.    
 
25. perc Priskin Tamás 18 méterről rúgott kapura egy elé pattanó labdát, a lapos lövését vetődve védte Poleksic.

35. perc Bank István két szép csel után az alapvonalig vezette a labdát, pontosan ívelt középre, de Balogh Zoltán szögletre mentett a csatáraink elől.
 
38. perc Egy bal oldali támadás után Lajtos probálkozott kapura lövéssel, az elég erőtlen, pattogós labdáját Poleksic könnyedén fogta meg.  

44. perc Hanák átadása után, Regedei Csaba szép mozdulattal dőlt rá a labdára és életerős, félmagas lövést küldött 16 méterről Poleksic kapujára. Sajnos a lövése fél méterrel a jobb oldali kapufa mellett suhant el.  

46. perc Cserélt a Győri ETO FC, a védő Zsók József helyére, egy támadó Bajzát Péter érkezett.

48. perc Vincze Ottó remek indításávál, Regedei futott el a jobb oldalon, a középre ívelését Vámosi fejelte ki Priskin elől.

50. perc Cserélt a Tatabánya, a brazil Da Silva ment le a pályáról és a helyére a kameruni Ndjodo állt be.
    
54. perc Cserélt a Győri ETO FC, a megsérült Lajtos Dávid helyére, Varga Zoltán érkezett. 

54. perc Vincze Ottó ívelt középre egy szabadrúgást, a tizenhatoson belül helyzekedő játékosok közül Pusztai emelkedett a legmagasabbra és a jól irányított fejese a hosszú, felső lécet súrolva hagyta el a játékteret.    
 
55. perc A jobb olali tizenhatos sarkáról induló Regedeit játszották meg a labdával egy győri tánadás végén. A lendületből érkező játékos lövése veszélyesen pattant szögletre a védőkről.  

63. perc A mérkőzés első sárga lapját a tatabányai védő Rajnay Attila kapta.  
 
64. perc Vinze Ottó végzett el szabadrúgást a vendég kaputól 24 méterre. Laposan rúgta kapura a labdát, egy legurítás után, de a lövése fél méterrel elcsúszott a jobb kapufa mellett. 
 
67. perc Egy jobb majd, egy bal oldali beadás után a labda a tatabányai kaputól 14 méterre álló Priskinhez került. A csatárunk a kapu bal sarkát vette célba, de a lövése a felső sarok mellé ment.

69. perc Egy jobb oldali beadás után Varga Róbert fejelhetett kapura, de nagy helyzetben nem helyezte elég pontosan a labdát. 

75. perc Bajzát Péter próbálkozott egy lövéssel, Poleksic kapujától 30 méterre. Erős, pattogós bombát küldött a kapura, de a tatabányai kapus vetődve védett. 
 
77. perc A két 10 számú, Vincze Ottó és Tóth Zoltán, csapott össze a felezővonalnál. Tóth Zoltán letalpalta a győri játékost és ezért sárga lapot kapott. 
 
80. perc Egy jobb oldali tatabányai szögletet követően, az ide - oda pattogó labdát végül Kerényi Norbert négy lépésről a felső lécre bombázta. Ennél a tulajdonképpeni első tatabányai helyzetnél, nagy szerencsénk volt.
 
82. perc Bajzát Péter a tizenhatos vonaláról vette célba, Poleksic kapujának bal felső sarkát. A lövése egy méterrel a kapu fölött hagyta el a játékteret.    
 
85. perc A második tatabányai csere, Márkus Tibor helyett, Nagy Tamás a pályán.  
 
87. perc Ismét Regedei gurított Vincze Ottó elé egy szabadrúgást. Vincze Ottó 22 méteres bombáját pedig Poleksic nagy bravúrral öklözte a kapu fölé.    
 
92. perc Egy jobb oldali beadás után Hanák Viktor elől, az utolsó pillanatban sodorta el a labdát a becsúszó Kerényi Norbert  
 
93. perc Három perc hosszabbítás után ért véget a találkozó.  

Forrás: eto.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botrányos Sevilla győzelem Madridban

Botrányos körülmények között győzött a Sevilla a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának… Tovább olvasom