Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Győri ETO FC - MTK 1-1

A dobogóra pályázó két csapat első félidei produkciója nagy csalódást okozott a szurkolóknak.

Kenesei Krisztián végig nagy csatát vívott az MTK védőivel.
4. p: Kanta Sz. középen kitört a győri védők között, 8 méteres lövését Sztevanovic bravúrral ütötte szögletre.

13. p: Tóth P. a bal oldalról ívelt középre, Kenesei hétméteres fejesét Végh a bal oldali léc elől ütötte az alapvonalon túlra.
32. p: Kenesei több remek csel után középről ballal tizennyolc méterről lőtt kapura, Végh vetődve védte a labdát.

37. p: Stark huszonöt méteres szabadrúgása nem sokkal ment el a jobb kapufa mellett.

53. p: Cvitkovics jobb oldali szöglete után Juhász emelkedett a legmagasabbra és hét méterről a kapu jobb oldalába fejelt. 0–1.

60. p: Kanta Sz. „befűzte" az oldalvonalnál Horváth Róbertet, középre adott, Illés pedig nyolc méterről nem sokkal emelt a bal felső sarok fölé.

70. p: Szép győri támadás végén Regedei 19 méteres lövése az MTK kapu hálójának tetején landolt.

78. p: Kanta J. ugratta ki Illést a győri védők között, az MTK veterán csatára tíz méterről át akarta emelni a labdát a kifutó Sztevanovicon, aki azonban lehúzta azt.

84. p: Sándor Gy. remek labdával ugratta a jobbösszekötő helyén Pericet, aki hat méterről laposan lőtt a jobb alsó sarokba. 1–1.

86. p: Sándor Gy. egy szép csellel becsapta az alapvonalnál becsúszó Pollákot, a labda az MTK védőjének kezéről pattant az alapvonalon túlra, Fábián azonban nem ítélt büntetőt.

89. p: Győri akció végén Pomper került tiszta helyzetbe, ötméteres lövése a labda útjába vetődő Véghről vágódott szögletre.

90. p: Kenesei 22 méteres, veszélyes szabadrúgását védte Végh.
A mérkőzés előtt Jäkl Antalt köszöntötte a hangosanbeszélő, mert az MTK ellen 225. alkalommal lépett a pályára az élvonalban.

A dobogóra pályázó két csapat első félidei produkciója nagy csalódást okozott a szurkolóknak. Többnyire kocogó iramú, eseménytelen játékot láthattak, melynek során csak ritkán forogtak veszélyben kapuk.
Szünet után gyorsan megszerezte a vezetést a vendégcsapat, és ezt követően sokáig az történt a játéktéren, amit a kék-fehérek akartak. Illésék uralták a játékot, helyzeteik is adódtak, ám ezekből nem tudták növelni előnyüket. A mérkőzés hajrájára aztán magára talált az addig inkább csak vergődő ETO. Előbb Peric kiegyenlített, majd ezt követően is több gólszerzési lehetőség is adódott a hazaiak előtt, akik egy elmaradt büntetőt is számon kérhetnek a játékvezetőn. Ennek ellenére a mérkőzés képe alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

Stark Pétert, az ETO csapatkapitányát a második félidőben le kellett cserélni. A találkozó után megtudtuk, hogy a válogatott védő már a meccs előtt gyengélkedett. A találkozón aztán probléma adódott a vérnyomásával, a meccs után azonban már jobban érezte magát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bentmaradásért küzd

Klampár Tibor neve még azoknak is ismerős lehet, akik nem igazán követik nyomon az asztaliteniszt. A sportoló pályafutása során kiemelkedő eredményeket ért el. A kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok asztaliteniszező ötvenkét évesen is az Extraligában szereplő Békés igazolt versenyzője, így a Széchenyi-Uniqa elleni győztes találkozón is szerepelt. Tovább olvasom