Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Győri ETO FC-Siófok 0-0

Labdarúgás - Gól nélküli döntetlennel zárta az őszi szezont a Győri ETO FC. Egervári Sándor csapata hazai pályán nem tudta legyőzni a Siófokot, így az őszi szezont a tabella 13. helyén zárta.

GYŐRI ETO FC-BFC SIÓFOK 0-0

Soproni Liga, 15. forduló, ETO-Park, 1500 néző

Vezette: Szilasi Sz. (Vámosi T., Szalai Z.)

Sárga lap: Tokody (34.) ill. Kanta (88.)

Az ETO a második félidőben is rengeteget ostromolta a Siófok kapuját, ám a szerencse nem állt a zöld-fehér gárda mellett, így gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó.

91. perc: Szilasi játékvezető véget vetett a találkozónak.

90. perc: Kihasználta utolsó csere lehetőségét a Siófok, Magasföldi helyére Köntös lépett.

89. perc: Tokody lőtt kapura 24 méterről, Milinte pedig hatalmasat ugorva még elérte a jobb felső sarok felé tartó labdát.

88. perc: Kanta kapott sárgát Böőr fellökéséért.

82. perc: Ndjodo lőtt kapura a tizenegyes pontnál, Stevanovic pedig hatalmasat védett.

80. perc: Bajzát körbe futva védőjét 17 méterről lőtt kapura, ám a kapus résen volt és bravúrosan hárított.

78. perc: Tokody ívelt Bajzát elé a tizenhatos sarkáról, majd a támadó 8 méterről jócskán főlé bombázta a labdát.

75. perc: Újabb vendég csere: ezúttal Basara jött le, és Györök lépett pályára.

73. perc: Tokody adta be a kapu előterébe a labdát, amelyet Kovács I. Z. szeretett volna a bal felsőbe bólintani 5 méterről, de Milinte jól jött ki és elérte a labdát.

67. perc: Böőr indította Bicakot, de a középpályás jobb alsó sarok felé tartó labdáját könnyedén hárította a siófoki kapus.

65. perc: Cseréltek a Balaton-partiak is, Takács ment le és Nagy L. érkezett.

60. perc: Először Bajzát rúgása törte majdnem ketté a jobb kapufát 8 méterrtől, majd a kippatanót Bicak bombázta rá a felső lécre.

55. perc: A mérkőzésen elsőként a hazaiak vezetőedzője, Egervári Sándor cserélt (egyszerre kettőt): Brnovic helyére Bicak érkezett, Nikolovot pedig Koltai váltotta.

48. perc: Tokody passzolt a bal oldalon érkező Brnovicnak, aki 17 méterről oldalhálóba lőtt.

46. perc: Megkezdődött a második félidő, egyik csapat sem cserélt.

A mérkőzés első felében többet birtokolta a rába-parti együttes a labdát. A győriek helyzetekben is vezetnek, ám az első játékrész így is gól nélküli döntetlennel zárult.

45. perc: Lefújta a találkozó első félidejét a játékvezető.

44. perc. A félidő hajrájában Magasföldi kapott kitűnő passzt, majd a tizenhatos vonaláról kapura is lőtt, de Stevanovic bravúrosan védett. 

41. perc: Kovács I. Z. lőtt kapura 17 méterről, de a vendég kapus hárított. 

34. perc: A találkozó első sárgáját Tokody kapta, miután lerántotta Basarát. 

26. perc: Kanta ívelt be egy szabadrúgást a kapu előterébe, Forgács és Horváth ugrottak fel fejelni, ám Stevanovic kiöklözte előlük a labdát.

24. perc: Böőr kapu elé ívelt szabadrúgását Bajzát sarkalta centikkel mellé, a labda elgurúlt a bal kapufa mellett.

20. perc: Böőr passzát Brnovic fejelte Bajzát elé, aki 12 méterről a kapu fölé vágta a labdát. 

15. perc: Kovács I. Z. cselezte ki a tizenhatoson belül a vendég védőket, majd 5 méterről kapura lőtt, de Kanta az utolsó pillanatban szögletre tolta ki a labdát.

8. perc: Tusori 25 méterről elvégzett szabadrúgása megpattant a védőkön, így Kanta elé került a labda, de az ő lövése pedig Ndjodo hátán pattant meg.

4. perc: Kovács I. Z. egy kitűnő passzt követően éles szögből rúgta rá a labdát, Milinte éppenhogy kitolta a jobb alsó sarok felé tartó lövést.

1. perc: A zöld-fehérek kezdték a mérkőzést.

A Győri ETO FC a Sztevanovic- Nikolov, Jakl, Supic, Völgyi - Böőr, Józsi, Tokody, Brnovic- Bajzát, Kovács I. Z. kezdő tizeneggyel lép pályára.

A BFC Siófok a Milinte - Forgács A., Sütő, Tusori, Magasföldi, Kanta, Basara, Horváth G., Takács M., Bojtor, Ndjodo csapattal kezd.

 

Korábban:

Az ETO szerdán 3–0-ra győzött a Siófok ellen a Ligakupában és ma is szeretne hasonló eredményt elérni.

„Szeretnénk győzelemmel búcsúzni a számunkra rosszul alakult idénytől. Ez a szépségtapasz meggyőzhetné a csapatot és a közönséget is a szebb tavaszi folytatásról. Úgy gondolom, a siófoki együttes nagyrészt megegyezik majd a szerdán látottal, számukra a Ligakupa-találkozó próbajáték volt Keszei Ferencnél. Ugyanaz a taktika várható a vendégektől, de ez egy másik meccs lesz, amin a pillanatnyi döntések, reakciók, kezdeményezések döntenek majd, remélhetőleg újra a mi javunkra" – mondta Egervári Sándor vezetőedző.

A győri csapatban nem lehet ott a sérült Stark, Dudás és Varga L., valamint az egy mérkőzésre eltiltott Zámbó. Utóbbi játékos sérülés miatt egyébként sem léphetne pályára, az újpesti Rajczi ugyanis csúnyán megrúgta a védő térdét. A talpsérüléssel bajlódó Koltai a kispadon foglal helyet és csereként akár pályára is léphet.

A magyar válogatott észak-írek elleni keretéből kimaradt Koltai, Hajnal, Timár és Buzsáky, meghívót kapott viszont Vermes (Sparta) és újoncként Szalai (Castilla).

Olvasóink írták

 • 19. kikelet 2008. november 18. 21:51
  „hopp, igazad van, bevallom ennyire érdekel engem az alsóbbosztály, hogy fel se tűnt..
  így viszont az aktuális adatokat nézve még gyalázatosabb a soproni futball...”
 • 18. jockey 2008. november 17. 13:15
  „16.

  Nem tavalyi tabellát néztél véletlenül? A Zte 2 meg az Eto 2 az NB 2-ben játtszik, nem a Bakony csoportban.”
 • 17. ReFer 2008. november 17. 13:09
  „SVSE-GYSEV - Vép NBIII Bakony-csoport rangadó volt a hétvégén. Azért rangadó, mert ebben az osztályban a Vép az utolsó, a soproni csapat pedig a 11., tehát a táblázat második felébe tartozó helyekért vívtak nagy csatát Sopronban, 150 néző előtt!

  Ti beszéltek érdektelenségről? NBI-ről? Először a Bakony-csoportban kell csapatot építeni, ami aztán feljut az NBII-be, a többi majd jöhet utána. Idén ez már nem sikerülhet, ahogy a tabellát nézem. Úgyhogy majd jövőre... kedves soproni kollégák!”
 • 16. kikelet 2008. november 17. 10:23
  „Hány pontra is vagytok a feljutóhelytől a Bakony-csoportban? :)
  segítek:
  1. ZTE B 54
  2. Győri ETO FC B 50
  ...
  6. SVSE-GySEV 33

  Ezen kellene gondolkozni, mielőtt nb1-es témában anyáztok.”
 • 15. Nanu 2008. november 17. 08:45
  „5 meccs alatt 2 pont :))
  és a tabella vége..
  13. Győr
  14. Paks
  15. Siófok
  16. Reac
  :))))”
 • 14. Nanu 2008. november 17. 08:10
  „Kedves győri polgárok, hol maradnak a hozzászólások, magyarázkodások?? Vagy nem tudjátok hogy kell regisztrálni? Látni mennyi embert érdekel a győri foci!! Szánalom, és még ti magyaráztok? DOBOGÓ??? :)))) Milyen cuccot ettek ezek mikor ezt adták be nektek??? Elhittétek mi?:))) Hát nem nevetséges :))) Jó hogy vagytok nekünk :))”
 • 13. Anonymus 2008. november 16. 20:05
  „GYŐRI ETO jövőre NB/2 NYUGATI CSOPORT!!!!
  HEHE!
  LÁÁMÁÁK!XD
  A SOPRON VISSZATÉR AZ ÉLVONALBA HALLOTTAM PÁR DOLGOT=)
  HAJRÁÁ SOPRON!!!
  MINDEN LAPOSIII MINDEN LAPOSIII SZARHÁZI!!!”
 • 12. ACSA 2008. november 16. 19:01
  „Az ország egyik legjobb játékosállománya csak erre elég????????????????”
 • 11. Piluu 2008. november 16. 15:00
  „Jajj szegény Győr!
  Jajj szegény Győr!
  Bizony ám ki fogtok esni!
  NB2 Nyugati csoport!
  HAJRÁ SOPRON!”
 • 10. kikelet 2008. november 16. 11:11
  „és milyen sokáig vitte akkor a kupagyőztes sopron...ha jól emlékszem egy b-kategóriás ukrán csapat gázolt át rajta első körben

  térjetek vissza az nb3.hu-ra, látom ott se vitézkedtek nagyon...”
 • 9. patriot 2008. november 16. 08:50
  „kisem!
  Minden szavad igaz testvér!
  ...bezony, akkor úgy kezdődött a TelesSport,hogy az első és az utolsó gólt is az Ózd lőtte mégis hét góllal kapott ki! Rába ETO-Ózd 9-2!
  Akik nem látták el sem hiszik milyen volt akkor győrinek lenni,telt házas mérkőzéseken zúgott a lelátó a "..Szentes a Rába a Fradi nagy halála", vagy az "egy csapat van csak nyugaton a Rába Eto.." A kimaradt helyzetnél egy hetes erősségű földrengésnek megfelelő morajlás volt a stadionban. Fantasztikus volt,de elmúlt sajnos! ...hát ezek meg ha fizetnének érte akkor sem mennék ki megnézni őket!”
 • 8. kisem 2008. november 16. 08:26
  „Öt meccs, két pont, nem semmi.
  Nagyjából ilyen eredményre lehet számítani, ha a másutt már kiégett, korábban magyar sztárként kezelt játékosokat gyűjtjük egy csapatba, amelyben valamiért továbbra is ők a vezéregyéniségek, őket kell kiszolgálni. (A kapufákra kérem, ne hivatkozzon senki!)
  Az alábbi "komoly" hozzászólásokra nem kívánok reagálni, csak emlékeztetni szeretnék 1981-84-re.
  Akkor a Szabó-Csonka páros egy mérkőzés során ötször-hatszor (ha nem többször) meg tudta csinálni egy kényszerítőzéses háromszögeléssel azt, hogy a labdával eljutottak a védők mögé az alapvonalig és onnan adták azt be. (Akkor volt egy kis baj, ha ez utóbbi műveletet Gyulának kellett elvégeznie.) Baloldalon volt egy gyors mozgású, sokszor talán önmagának is kiismerhetetlen cseleivel, egy másik Gyulánk, középen egy kiugrásra mindig kész, gólerős Lázárunk, míg a középpályán két olyan játékos, Hannich és Póczik, akik ha s...be rúgták a labdát, akkor az 40-60 méter röpte után, általában pont a címzett elé jutott és ráadásul a kapukat sem nagyon kímélték. A többiek sem sokkal maradtak el ettől, elég talán a kapusunk, Zoli játékosságára emlékezni, amikor mintegy középhátvédként ügyködött, meccsenként -általában- szintén nem csak egyszer.
  Ja, és a szezononkénti 86-102 gól. Ezt a játék ugyanis erre megy.
  Mivel akkoriban a többieknek -a vezetőiknek- az volt a "legfontosabb" elfoglaltságuk, hogy mindezt ellehetetlenítsék, a későbbiekben -a magyar és vele együtt a győri futballra nézve- meg is lett az "eredménye".”
 • 7. Petyka64 2008. november 16. 06:45
  „Anonymus!!!
  Hidjed,hidjed,és hidjed.
  Te aztán egy igazi vérbeli bugris vagy!
  És valószínű az is maradsz!”
 • 6. Anonymus 2008. november 15. 23:14
  „És akkor mi van ha NB/3???
  A SOPRON még mindig jobb történelem szerint mint a GYŐR
  Ezt egymás közötti meccsre értettem!!!
  A Győr az utóbbi 5 évben ló****t nem csináált!!
  A Sopron legalább tett vmit és KUPAGYŐZTES lett és 5 helyen végzett és 7 diken 5 év alatt...A győr hol volt akkor?
  SEHOOOOOL!
  És hidjétek el lesz még Soproni csapat és feljutunk az NB/1 be és olyan Soproni siker lesz h ti sírtok mi meg röhögünk milyen szerencsétlenek vagytok!!
  HAJRÁ SOPRON!!!!
  FIÚK A GYŐZELEM,A LEGSZEBB. SZÓ SOPRONÉÉRT ÉLNI JÓ. DE NEM CSAK ÉLNI KÜZDENI KELL, HOOOGY VÉGÜL MIÁNK LEGYEN A GYŐZELEM!A HŰSÉG VÁROSA KISHAZÁNK ÉRTED VÍVUNK 100 CSATÁT A PÁLYAZÖLDFŰVE NAGYHARCRA VÁR NÉZŐINK HANGJA MESSZE SZÁLL ELŐREHÁT!!!!!
  Sopron City Forever!Hajrá SOPRON!
  LAPOSI CIGÁNYOK BASSZÁTOK AZ ANYÁTOK!!LÁMÁK”
 • 5. dzsonibravo 2008. november 15. 21:25
  „Ez "KURVA GYENGE, KURVA GYENGE!""

  Ja és az a város ahol a legjobb csapat a 3.osztályba nyomja az ne itt ugasson.”
 • 4. Cancer 2008. november 15. 20:45
  „Viszlat, Egervari!”
 • 3. fcsopron 2008. november 15. 20:41
  „Hát mit is irhatnék?
  Szégyen és gyalázat!!
  Ez sem ment?
  Szegény győr!!

  Hakrá Sopron!!”
 • 2. latakacs 2008. november 15. 20:06
  „De jó, hogy otthon maradtam!”
 • 1. patriot 2008. november 15. 20:03
  „Na ehhez pisti 50 nek lesz egy két keresetlen szava! DDDDDDD”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégi sport

Hétvégi sport - A Siófok csapatát fogadja az ETO FC a labdarúgó NBI idényzáróján, BL-meccset játszik… Tovább olvasom