Kisalföld logö

2018. 10. 19. péntek - Nándor 9°C | 21°C Még több cikk.

Győrbe jön Nyilasi Tibor, Kokó és Balogh „Bubu

A Sportpalánta Központ jótékony célú rendezvénysorozatot indított a fogyatékkal élő gyermekek támogatására 2003. szeptember és 2005. június között: az ország 20 városában láthatnak sztárparádét és „világraszóló” kölyökbulit az érdeklődők.
Koko
Győrött pénteken 17 órakor kezdődik a program a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A rendezők ingyenes játszóteret alakítanak ki az ép és fogyatékkal élő gyerekeknek, akik együtt játszhatnak Kökény Beával, Kovács „Kokó" Istvánnal, Nyilasi Tiborral, Görbicz Anitával, Barabás Évivel, Várkonyi Attilával és még sok-sok hírességgel.

Minden rendezvényen tombolajegyet árusítanak és becsületkasszákat helyeznek el, és az így befolyt összeget egy fogyatékkal élő gyerekeket foglalkoztató sportegyesület kapja.

A győri program szereplője lesz többek között a Soproni Darazsak KSE, a Marina Training Jazz Balett és a Grácia Táncstúdió, bemutatkozik a Mozgáskorlátozottak Egyetértés SE.

Balogh Judit
A gyerekek és a sztárok fél 6 órától közös bemelegítésen vesznek részt, majd kezdetét veszi a játék: foci Nyilasi Tiborral és Kokóval, kézi Kökény Beával és Görbicz Anitával, kosár Balogh Bubuval és Várkonyi Attilával, falmászás Barabás Évivel és Imre Gézával, ICO-rajzverseny, arcfestés, kézműves-foglalkozás. Lesz karaoke Rosta Gézával. Negyed 8-kor következik a bevétel ünnepélyes átadása és a legszebb ICO-rajz díjazása, majd a tombolasorsolás.

A rendezők azt remélik, a kellemesnek ígérkező programra minél többen kilátogatnak és lehetőségeikhez képest támogatják a jótékony célú eseményt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szlovákokkal erősítettek

Szlovák játékosokkal erősít a Győri ETO HC-Rudolph. A pálya helyzetében viszont nincs előrelépés.… Tovább olvasom