Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 28°C Még több cikk.

Győr sportcsillagait köszöntik

A Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány ma este hat órakor a csodálatosan újjávarázsolt győri zsinagógában rendezi meg a hagyományos „Az év sportolója Győrött” című díjkiosztó gáláját.

Az eseményen Győr jelenlegi sportcsillagait köszöntik és jutalmazzák. A hagyományoknak megfelelően azokat a versenyzőket, akik 2006-ban kiemelkedő sikereket értek el, és sok dicsőséget szereztek Győrnek. A zártkörű ünnepségre a jelen sportcsillagai mellett meghívást kaptak a helyi sportélet hajdani kiválóságai is.

– A sportújságírók, a sportvezetők és a kuratórium tagjainak szavazatai alapján immár 12. alkalommal adják át az örökös vándordíjakat – tájékoztatta a Kisalföldet Pálfalvi Gábor, a kuratórium alapítója, az esemény főszervezője. – Csaknem biztos, hogy zsúfolásig megtelik a nézőtér, mert a visszajelzések szerint óriási az érdeklődés. A zsinagóga hangulatához illően rendkívül nívós produkcióval igyekszünk kedveskedni Győr sportcsillagainak.

Az est sztárvendége a nemzetközi porondon is nagy népszerűségnek örvendő, 3 Ifjú Tenor néven ismert trió lesz. Továbbá Takács Zsolt, a harmonika fiatal győri virtuóza igyekszik elkápráztatni játékával az ünnepelteket és a közönséget.
Az egyes kategóriákban meglepően alakultak a sorrendek. A hölgyeknél például egy kevésbé ismert sportág, a darts kiemelkedő képviselője is a helyezettek között van. A csapatversenyben pedig ezúttal hosszú szünet után a labdarúgás és az amerikai futball győri reprezentánsai is a dobogóra kerültek. Új sportág képviselője veheti át az év felfedezettjének járó díjat is. A Győr Sportjáért életműdíj sorsáról ezúttal is nagy vita után döntött a kuratórium. Érdekesség, hogy ezúttal a jelöltek között „testvérharc" alakult ki.

A szervezők köszönettel tartoznak a győri sportigazgatóság, a Széchenyi-egyetem, a városi művészeti múzeum, a Margaréta Virágszalon, a Palatia Nyomda és a Szentlélek gyógyszertár vezetőinek, tulajdonosainak, hiszen az ő segítségük nélkül a minden bizonnyal felejthetetlen est nem jöhetne létre. Egyúttal kérik a győri sportolókat, sportvezetőket és sportbarátokat, hogy jövedelmük egy százalékát ajánlják fel a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítványnak.

A civil szervezet adószáma: 18535813 – 1 – 08. Bankszámlaszáma pedig: 10403356 – 33518152 – 00000000.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üres stadionok előtt folytatódhat az olasz bajnokság

Az olasz kormány rendkívüli ülésén szerda este elfogadta a stadionokra vonatkozó megszigorított… Tovább olvasom