Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Győr a lányokat ünnepli

Győr - Este fél kilenc után nem sokkal autósfelvonulással érkezett a győri városháza elé az Audi-ETO női kézilabdacsapata, ahol csaknem kétezres ünneplő tömeg fogadta a bajnokságban százszázalékos eredménnyel bajnok lányokat. VIDEÓ az ünneplésről! GALÉRIA: Ana Djokic.
Ünnep a Városházán

Videó a helyszínről: Cseh RóbertEkkor már túl voltak a meccs utáni ünneplésen, ráadásul a Győri ETO labdarúgócsapat bajnoki mérkőzésének szünetében is őket éltette a közönség. A városháza előtti téren volt konfettieső és vastaps, de a legnagyobb ünneplést Ana Djokic kapta, aki hat év után távozik a csapattól, s ez idő alatt a győriek egyik kedvencévé vált.
A vasárnap esti fieszta egyik csúcspontja volt, amikor Borkai Zsolt polgármester bejelentette: a bajnokcsapatnak 20 millió forint támogatást ítélt meg a győri közgyűlés.  Hogy megérdemelték a lányok, nem kérdés, hiszen ebben az évben nemcsak a bajnoki trófeát gyűjtötték be, de megnyerték a Magyar Kupát is, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb négy közé jutottak. Nem csoda, hogy a szurkolók hosszú percekig skandálták: „Szép volt, lányok!". 


Ana Djokic

60. perc: Vége a meccsnek! Száz százalékos teljasítménnyel nyerte a bajnokságot a Győri Audi ETO. Görbiczék óriási hajrával 26-25-re legyőzték a Hódmezővásárhely csapatát, így ebben az idényben minden találkozó után győztesen hagyhatták el a pályát. A vége: ETO-Hódmezővásárhely 26-25!58. perc: A nagy rohanásban most éppen a hazai csapatnál az előny. Dokicsot ünneplik a szurkolók. (25-24)

56. perc: Az ETO fut az eredmény után. Bradeanu büntetőből az egyenlítő gólt szerzi. (23-23)

45. perc: Ismét Vérten talál be. Ezúttal a saját posztjáról felugorva ejti át a labdát Vörösön. (18-16)

43. perc: Görbic pontos passza után Vérten lő gólt, majd ziccet ront, de vezet a Győr. (17-16)

34. perc: A szünetben egy másik aranyérmes csapatot köszöntöttek a Magvassy Sportcsarnokban. A győri VKLSE nyerte az NBII-es bajnokságot. Csomor Tibor együttese most vehette át az érmeket. A közönség a győztes ETO-nak is szeretne tapsolni, ezért a bíztatásra nem lehet panasz. És az utóbbi percek játékára sem. Dokics előbb gól lő, majd Vértent hozza ziccerbe. Egyenlítünk. (13-13)
30. perc: Vége az első félidőnek. Harmincpercnyi játék után 12-11-re vezet a Hódmezővásárhely. A már aranyérmes győriektől sokkal több kell a folytatásban ahhoz, hogy győzelemmel, vagyis szász százalékos teljesítménnyel zárják a bajnokságot.

28. perc: Görbicznek volt elég a passzív támadásból. Egyedül megy át a védőfalon. A győri gól után Rapatyi Tamás, a vendégek mestere is időt kér. (11-12)

25. perc: Folyamatosan, cserékkel próbálja felrázni a csapatot Konkoly Csaba. Siki a pályán. Tomori támadásban is marad. A rossz napot kifogó Mravikovát Szölösi váltja. Ez sem segít, nem tudunk közelebb kerülni a Vásárhelyhez. (10-12)

23. perc: Görbicz dobja az ETO nyolcadik gólját. Wolf biztos kézzel értékesít egy hetest. Marad a két gól a csapatok között. (8-10)

20. perc: A Hódmezővásárhelyi játékosok szeretnék elrontani a kézilabda-ünnepet. Rapatyi Tamás edző együttese újra kettővel vezet. Konkoly Csaba időt kér. (7-9)

18. perc: Sok hiba támadásban mindkét oldalon. Koroknai akciógóljára Görbicz ismét büntetőből válaszol. A közönség Ana Dokicsot követeli a pályára. (7-7)

14. perc: Kezdi komolyan venni a meccset az ETO. A védekezés egyre határozottabb, ennek pedig nem találja ellenszerét a Vásárhely, igaz támadásban Vértenék is kapkodnak. Görbicz hetesből egyenlít. (6-6)

11. perc: Egyenlít a Győr, de csak másodpercekig 4-4 az állás. A vendégek ritkán fejezik be gól nélkül a támadásaikat, Wolf újabb találatával már 6-4-re vezetnek.

7. perc: A közönség ünnepelni jött, és az 1500 nézőnek az sem veszi kedvét, hogy a Hódmezővásárhely már 4-3-ra vezet. A mieink utolsó gólját Bradeanu szerezte. (3-4)

5. perc: Spiridon egyenlít, másodpercekkel később pedig már Vérten hibáz el egy ziccert. Jön az újabb sikeres vendég akció: Wolf dob bombagólt. (2-3)

2. perc: Az ETO-ban Pálinger a kezdőkapus. Az első két vendég támadásnál Ő is tehetetlen: 2-0-ra vezetett a Hódmezővásárhely, amikor Mravikova szépített. (2-1)

1. perc: Az ETO kezdte a mérkőzést. A mieinknél támadásban Vérten, Görbicz, Bradeanu, Spiridon, Hornyák és Mravikova a pályán. Görbicz az első támadás végén hetest hibázott.
A bajnokavató mérkőzés előtt mutatta be az ETO vezetősége a sajtónak a klub új játékosát Gabriella Rotis-Nagyot. A 27 éves jobbkezes átlövő korábban a Hypo játékosa volt. Korosztályos román válogatottként ifi EB-t és VB-t is nyert, később az oszták nemzeti csapatban szerepelt. Rotis-Nagy 2 éves szerződést írt alá az Audi ETO-hoz.

A kezdést megelőzően a szurkolók percekig felálva tapsoltak, így búcsúztatták az egyik közönségkedvencet, a Győrből hat év után távozó Ana Dokicsot.

Olvasóink írták

 • 14. Pusztás 2008. május 26. 18:57
  „További szép sikereket kívánok az egész csapatnak.

  Külön köszönet, s kitartás "Konkinak".

  SZÉP VOLT CSAJOK!!!”
 • 13. Kézis... 2008. május 26. 17:46
  „Gratula a szép eredményhez, igazán lebilincselő volt az egész évad..!..
  Halkan jegyzem meg, hogy a szintén győri, Toldi DSE 1997.-es korosztálya, az idei Adidas Gyerekbajnokságban, május 24.-25 én gödöllőn Országos döntőn vett részt, amit hosszú hónapok alatt elért kitűnő szereplések előztek meg.
  Ja, és az Országos döntőn a 2 !!! helyet szerezték meg.
  Nekik is gratula.!!
  Vigyázzatok ETO csajok, jön az " utánpótlás" :)”
 • 12. kfranky 2008. május 26. 15:03
  „1# az interneten a hunnetmedia szokta közvetíteni a meccseket.
  5# benne volt az összes regionális újságban, hogy mi várható.. Lehet, olvasni kellene ezeket... :)
  9# Mayer Szabinát hazahozzák Szfehérvárról

  Grat, Csajok! Így tovább!”
 • 11. Vivi01 2008. május 26. 14:34
  „4# PHZS

  Igen, szükség lenne több hozzájuk hasonlóra.
  Bár azt gondolom, hogy vannak jópáran Győrben, akik a sport valamely területén ehhez hasonló eredményt értek el.
  Ilyen a Győr Sharks Amerikai Futball csapat, akik kétszeres Magyar Bajnokok. Igaz azt a sportot kevesen ismerik, de a fiúk minimális támogatással, saját költségükön érték el azt amit.
  Gratulálok a kéziseknek.”
 • 10. ravenna 2008. május 26. 14:22
  „Gratulálok a lányoknak!”
 • 9. győrik 2008. május 26. 09:32
  „Beállós poszttal mi lesz? ez eddig nulla. ennyire nincs pénz Győrben?”
 • 8. Tike085 2008. május 26. 09:25
  „Gratulálok az ETO-s lányoknak!!
  Hatalmas érzés volt a Városháza elött ünnepelni őket..Megérdemelt ünneplés volt nekik..Sajnálom h.távozik Ana Djokic ..Este párszor sikerült elérzékenyíteni..
  De amúgy nagyon jó hangulat volt..
  Szép volt lányok..Csak így továb:)
  Hajrá ETO!!!!”
 • 7. T_McVay 2008. május 26. 09:25
  „#5

  Te pedig elfelejtettél gratulálni az Audi Eto-s lányoknak, ha már hozzászólsz ehhez a topichoz. Mert hogy ez nem a gyülőlködés oldala. Gratula csajok, felemelő volt a tegnap esti ünneplés is, mint ahogy az egész éves nagyszerű játékotok. Adja Isten, hogy még sok-sok alkalmunk legyen saját városunkban ünnepelni ezeket a nagyszerű sportembereket !”
 • 6. 621 2008. május 26. 06:35
  „Elsősorban gartulálok a lányoknak a 100 %-hoz, meg a BL elődöntőhöz! Így az egészet együtt nézve nem semmi teljesítmény!A gratulálandók közé természetesen a csapatvezetést is értem, a férfiak is leányosítva vannak...
  A tegnapi meccs után viszont igazát érzem annak a szurkolónak, aki a meccs után azt mondta: hétfőn Csabának büntiből, kétszer végig kellene nézetnie a lányokkal a meccs videóját, - annyira szétszórtak voltak... Ez egyrészt érthető is, meg nem is...
  Persze a gratuláció ismételten mondom jár.... Sikinek meg sok sok sikert tovább is....”
 • 5. Rejtő Jenő 2008. május 25. 23:49
  „Melyik idiótának az ötlete volt emiatt a fél belvárost lezárni ??? A tömegközlekedők, velük együtt pedig a soförők szépen pórul jártak. A vidéki buszpályudvarhoz és a kamara Bisinger felőli megállójához például ´elfelejtettek´ táblát kitenni, miszerint 19.00 és 22.00 között nem érintik őket a járatok. Mivel a Baross hídra nem engedték fel a buszokat, a buszvezetők kénytelenek voltak örűlt nagyot kerülni.
  Káosz a városban, káosz az országban.”
 • 4. PHZs 2008. május 25. 22:31
  „CSODÁLATOS VOLT! ÉVEK ÓTA GYŐR VÁROS BÜSZKESÉGEI!
  LÉLEKMELENGETŐ VOLT A VÁROSHÁZA ELŐTTI ÜNNEPLÉSÜK IS!
  DE NAGY SZÜKSÉG LENNE EHHEZ HASONLÓKRA MÁS TERÜLETEN IS!
  JÓ VOLT MA ESTE GYŐRINEK LENNI!
  KÖSZÖNJÜK A CSAPATNAK!”
 • 3. :-) 2008. május 25. 20:35
  „Hajrá ETO!”
 • 2. Cancer 2008. május 25. 19:16
  „szenzacios!
  szep volt, lanyok!!!”
 • 1. pemo 2008. május 25. 17:38
  „szeretem az AUDI- lányokat, de ez az egygólos különbség? sajnos nem láthattuk élőben a közvetítést, de nem lehetett "pite" a Hódmezővásárhely. Gratula az ETO-nak, elismerés a helytállásért a Hódmezővásárhelynek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beckham 70 méterről rúgott gólt - VIDEÓ

David Beckham egyre inkább régi formáját mutatja. A legutóbbi meccsén hihetetlen gólt szerzett: több mint 64 méterről juttatta a labdát az ellenfél kapujába. Az ellenfél kapusa az egyenlítés reményében ment előre egy szöglethez az utolsó percekben - vesztére. Tovább olvasom