Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Gyirmót FC Győr: a csapat új, a célok régiek - videó

Szerdán mutatták be hivatalosan a szakmai stáb és a csapat új tagjait Gyirmóton. Lesz másik szakmai igazgató Szentes Lázár helyett. A klubhoz igazolt Vass Patrik.

Szezon előtti sajtótájékoztatót tartott tegnap az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr.

Horváth Cs. Attila klubmenedzser elsőként kicsit a múltról beszélt.

„Az elmúlt bajnokságban harmadik lett az együttes, ami akár szép eredmény is lehetne, ám a régóta áhított célt, a feljutást ezzel nem sikerült elérni – kezdte. – Ennek következményeként megújult a szakmai stáb, s több változás történt a játékoskeretben. Új koncepcióként szakmai igazgató került a klubhoz, ám ezután alig egy hónappal Szentes Lázár kedvező ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából és távozott. A klub tulajdonosai úgy döntöttek, mindenképp pótolják a szakembert, vagyis lesz másik szakmai igazgató, de döntés a személyéről később várható. A szakmai stáb kialakult, Bene Ferenc, Krecska János, Tőkés László, Kopp András, Holanek Zoltán, Nagy Attila, Dászkál Attila, Kovács Zsolt, Horváth Péter érkezett. Egy csapatra való, tizenegy labdarúgó távozott és kilencet igazoltunk. A legújabb érkező az a Vass Patrik, aki az MTK játékosa, legutóbb a Vasasban játszott kölcsönben."

Videó: Cseh Róbert

„Kitűnő garnitúrával rendelkezünk. A minőségi játékosokból álló keret a felkészülés alatt mutatott mentalitással elérheti a kitűzött célt, vagyis a feljutást az élvonalba" – szögezte le Bene Ferenc vezetőedző.

Szóba került a stadionfelújítás is.

„A kilencszázmillió forintos beruházás a befejezéséhez közeleg. A négyezer-ötszáz fős UEFA C kategóriás stadion a tervek szerint augusztusban elkészül, s a negyedik fordulóban itt fogadjuk az Ajkát. A stadionavató várhatóan a bajnoki szünetben, szeptember ötödikén lesz, az ellenfél a tervek szerint egy külföldi csapat lesz" – árulta el Margitai Zoltán klubigazgató. Terv a jelenlegi öt mellé még két nagyméretű pálya kialakítása.

Gyirmót FC Győr: a csapat új, a célok régiek


Gyirmóton cél a szurkolókkal a kapcsolatot még szorosabbra fűzni, baráti kör alakul. Szeretnék a korábbi játékosokat, edzőket gyakrabban a stadionban látni. Ők a tervek szerint bérletet kapnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyémánt Liga: Márton Anita harmadik Stockholmban

Női súlylökésben Márton Anita harmadik helyen végzett a Gyémánt Liga-sorozat stockholmi állomásán. Tovább olvasom