Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Gyengélkedett a Kapuvár

A 13. helyen zárta az őszi szezont a Kapuvári SE. Az idényben három szakvezető is ült a kispadon.

Az elmúlt év őszén az első hat mérkőzésen mindössze négy pontot szerzett a Kapuvár, ezért Kovács Lajos edző lemondott tisztségéről. Az egy mérkőzésre megbízott Böcskör György győzelemmel tért ugyan haza Sopronból, de azt követően Csorba János edző kezébe került a szakmai munka irányítása. Az új edző nyeretlenül zárta az őszt, mert a csapat négy döntetlen mellett négy alkalommal vesztesen hagyta el a pályát.
Az okokról Varga András szakosztályvezető elmondta:

„Gyengének minősítettük az elmúlt ősz eredményeit, mert többet vártunk a csapattól. Elsősorban az eredményesség javítása érdekében leigazolt új labdarúgók teljesítménye maradt el a várakozástól. A szezon közbeni edzőváltás után helyezésben már nem határoztunk meg külön célt, hanem azt várjuk, hogy a csapat minél hamarabb kerüljön el a veszélyes zónából, harcolja ki a biztos bentmaradást és mellette lépjen előre a csapatépítés terén."

Csorba János edző nem akart  részletekbe bocsátkozni az értékelés során, mivel olyan állapotban került keze alá a gárda, amelyből már a szezon végére már csak ennyire telt.
„Jó lett volna a csapat szerkezetében is változtatni, de a szűk játékoskeret ezt nem tette lehetővé. Remélem, a téli holt szezonban sikerül olyan fiatalokat találni, akik vállalják a kemény felkészülést, a sok munkát, amelynek várhatóan tavasszal meg is lesz az eredménye."
Varga András még annyit tett hozzá:

„Természetesen dolgozunk az erősítés érdekében, hiszen egy jól szervező középpályásra és egy gólerős támadóra mindenképpen szükségünk lenne. Szeretnénk a kapuvári kötődésű játékosokat visszahozni a csapatba, illetve  környékbeli tehetséges fiatalokat leigazolni. Változás, hogy a jövőben Bencsics Tamás irányítja az ifjúsági, míg Farkas Ferenc a serdülőegyüttest."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar kapitánykirály

"Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Baróti Lajos utolsó nagy korszakának sikereit… Tovább olvasom