Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

Grassroots SZE-kupa Szabó Zoltán emlékére

Szabó Zoltán a Széchenyi István Egyetem Egyetemi Kollégiumának volt igazgatója az 1980-as években hallgatói sportfelelősként, labdarúgóként egyaránt sikerrel tevékenykedett.


Emlékére a tanévben már második alkalommal rendezte az intézmény a hagyományos Szabó Zoltán bajnokságot.

Ezúttal új szervező csapattal és megújult feltételekkel kezdtek neki a házi bajnokság lebonyolításának. A röviden csak „SZE-Kupa" néven becézett bajnokságra 42 csapat jelentkezett, ami az eddigi évekhez képest magasabb érdeklődést mutat. A mintegy 400 hallgatót megmozgató őszi forduló után tavasszal az „A" ligában és a „B" ligában 21-21 csapat folytathatta a küzdelmeket. Végül 8-8 csapat egyenes ágú vonalon juthatott el a döntőkbe.

A sportoló hallgatók tájékoztatását egy az ősszel indított weboldal is segítette (http://szekupa.sth.sze.hu/). Itt üzenőfal, chatszoba, naptár és eredménybeküldés opciók használatával kommunikálhattak egymással a csapatkapitányok, illetve a regisztrált hallgatók. Ennek köszönhetően interaktívabb lett a bajnokság, a kommunikációs és egyben az adminisztrációs problémákat is minimálisra redukáltuk.

A szponzorok és a támogatók - többek között az MLSZ Grassroots Bizottsága, a Ziccer Sportbolt és az Egyetem sportegyesülete - a csapatokat sportszerekkel segítették és díjakat ajánlottak fel.

A jövő tanév októberében mindent olyan intenzitással folytatunk, ahogy most azt a vizsgaidőszak kezdetén abbahagytuk – mondta el Somogyi Ádám, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat sportmegbizottja.

Eredmények:

„A" liga döntő: Martenzit – Jó az X is 6-0

„B" liga döntő: Malibu – πnatinikos 2-1

Az eredményhirdetésen Őze Tibor, a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots Bizottságának elnöke és Pusztai Pál egyetemi adjunktus köszöntötték a résztvevőket, a adták át a díjakat.

A bajnokcsapat tagjai:

Bella Kristóf, Gardó Ádám, Tóth Norbert, Rózsás Roland, Glázer Gergő, Kocsis Ádám, Ékes József, Dömötör Dávid, Dorogi Attila, Hetzmann Zoltán, Cserháti Balázs, Szalai Dániel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr EB-t rendezne

Hoffmann Ibolya, a Győri Öttusa és Triatlon SE versenyzője bronzérmes lett a franciaországi Henin… Tovább olvasom