Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Generációk találkozója

Különböző korosztályok képviselői találkoztak a Győri Elektromos Vasas SK vezetői által kezdeményezett összejövetelen, de koruktól függetlenül mindannyian az asztalitenisz elkötelezett hívei.
Aki a múltat nem becsüli, az a jövőt nem érdemli. Ezzel a mondattal kezdte köszöntőjét Magyar Balázs, az Elektromos Vasas SK elnöke az egykori és mai asztaliteniszezők találkozóján. A világháború utáni talpraállásnak, majd a később bekövetkezett eredményes időszak részesei közül is többen ott voltak, mellettük pedig a mai „ csikócsapat " ifjú tehetségei.
Papp Zoltán szakosztályelnök elmondta, hogy a mai csapat, amely a támogatás hiányában 1998-ban az NB I-ből visszalépni kényszerült együttes helyébe lépve az NB III-ban folytatja, igen fiatal. A legidősebb játékosa 19, a legfiatalabb pedig 12 éves. Jövős, támogatásra és biztatásra érdemes társaság alkotja ezt az együttest, amely képes arra, hogy néhány év múlva a régi sikerek szintjére juttassa a mai Győri Elektromost. A Péntek Albert által létrehozott Győr Asztalitenisz Utánpótlásért Alapítvány is sokat tesz azért, hogy ne kallódjanak el a győri tehetségek.
Horváth Tibor, a megyei asztalitenisz-szövetség elnöke méltatta azt a sportszeretetet, a sportág iránti önzetlen ragaszkodást, amely ennek a ritka találkozásnak a megszervezését is elősegítette.
Ezen a találkozón döntöttek arról, megalakítják az Elektromos-játékosok baráti körét, s mindjárt megválasztották az előkészületekkel foglalkozó szervezőbizottságot, amelyet Barna Tamás, Hannich Sándor, Weisz Erika alkot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Matáv nem érti Nagy Tamást

A Matáv Sopron labdarúgócsapatának vezetése nem ért egyet a Nagy Tamás által a Kisalföldben tett… Tovább olvasom