Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Füzi is érkezik

Füzi Krisztián nagy valószínűség szerint a Győri ETO-ban folytatja pályafutását. A legutóbb Kispesten szerepelt labdarúgó tulajdonképpen hazatér, hiszen győri nevelés, igaz, a felnőttcsapatban már nem kapott lehetőséget.
Füzi hétfőn tárgyalt Peczár László ügyvezető igazgatóval, s nagy vonalakban mindenben meg is egyeztek a felek.
Nincs viszont változás Farkas Balázs ügyében. Tarsoly Csaba, a zöld-fehérek elnöke elmondta, az Újpest több játékost is felajánlott Farkasért cserébe – így Posza Zsolt és Piroska Attila is képbe került – , a szakvezetés dönti el, kire is van szüksége a csapatnak.
Tarsoly hozzátette: tartanak a tárgyalások további kiszemeltekkel és azok klubjaival, de eredményre még nem vezettek a megbeszélések.
A zöld-fehérek a héten is két mérkőzést játszanak. Szerdán 17 órakor Győrött a Csepreg ellen lépnek pályára Tamási Zsolt tanítványai, míg szombaton Rajkán az SKP Devin Bratislavával mérkőznek meg a győriek.
Több olyan játékosa is van az ETO-nak, akik nem férnek be az első csapat keretébe. Pk többségükben az ifjúsági csapatból kiöregedett labdarúgók, illetve azok, akik kölcsönadásuk leteltével tértek vissza az egyesülethez. A szakvezetés úgy döntött, hogy ezeket a futballistákat kölcsönadják oda, ahol rendszeres játéklehetőséget kapnak. Ennek megfelelően Hegyi Miklós, Németh I László, Gollovitzer Attila, Krén Péter, Drugon Norbert, Osváth Zoltán, Polyák Gábor, Szabó Csaba, Balla Mihály és Sütöri Péter kerülhet más klubhoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hírességek is rajthoz álltak

A triatlon Európa-bajnokságot VIP-verseny is színesítette, amelyen profi vízipólóst (Hesz Mátét),… Tovább olvasom