Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 10°C Még több cikk.

FTC: támadás érte a klub honlapját

A Nemzeti Sport Online hétfő délutáni cikke miatt a Ferencvárosi Torna Club büntető feljelentést tesz számítógépes rendszerekbe történő illegális behatolás, valamint szerzői jogok megsértése miatt. Az egyesület az elkövetőkkel szemben kártérítési igénnyel lép fel.
Kubatov Gábor klubelnök hétfőn MTI-hez eljuttatott közleményéből kiderül, a Milan Peric leigazolásával kapcsolatos hír tervezetét a fradi.hu saját belső hálózatán tárolta, s erről hétfőn 14:30 óra körül "illetéktelenül kép és írás jelent meg az nso.hu-n".

"A cikk a játékossal kapcsolatos tárgyalássorozat lezárását megelőzően került nyilvánosságra, amely a Ferencvárosi Torna Club tárgyalási pozícióit jelentősen gyengítette. A hír maga a fradi.hu-n jelen pillanatig sem jelent meg, így a hír megjelenésének tényét valótlanul állítja a Nemzeti Sport Online" - olvasható a közleményben.

A Ferencváros nemcsak etikátlannak, hanem ez idáig példátlannak és erkölcstelennek is tartja ezt az eljárást, ezért a klub az ügy lezárulásáig a Nemzeti Sport, a Nemzeti Sport Online, valamint a hozzájuk kapcsolódó összes médium akkreditációját – valamint munkatársai szurkolói kártyáját - visszavonja.

"Olvastuk a közleményt, most várjuk a hivatalos fejleményeket. Továbbra is szeretnénk a Ferencvárossal a jó kapcsolatunkat megtartani és a helyzetet tisztázni" - mondta az MTI-nek Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Kubatov Gábor egyúttal arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy a Videotonnal az egyeztetés a kölcsönadásról az utolsó simításoknál tart, azonban a kölcsönadási szerződést még nem írták alá.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Távozik Pápáról Bene

Távozik posztjáról Bene Ferenc, a labdarúgó OTP Bank Ligában nyeretlen Pápa vezetőedzője. Tovább olvasom