Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

Frissebb volt a bajnokcsapat

Csank János, az FC Sopron újdonsült szakvezetője elégedett volt csapata teljesítményével.

Szerinte a két mérkőzés megmutatta az együttes erényeit és hiányosságait. Oka nem volt rá, s nem is volt elkeseredve Csank János, az FC Sopron edzője azt követően, hogy csapata Debrecenben nemcsak a visszavágót, hanem magát a szuperkupát is elveszítette. Pedig együttese, az FC Sopron 4–2-es előnnyel érkezett a bajnokcsapat otthonába, ahol az első fél órában kifejezetten jól tartotta magát.

Az FC Sopron szakvezetője a következőképpen látta a finálét:
„Hasonló forgatókönyv szerint alakult a két találkozó. Sopronban a mi gólunk »fogta meg« a Debrecent, s nem sokkal később újra eredményesek voltunk. A visszavágón pont fordítva alakultak az események. Fél óra elteltével szerzett vezetést a Debrecen, és ez a találat bennünket zavart meg, így hamarosan újabb gólt kaptunk, és ezt az a Sándor Tamás szerezte, aki egyrészt már Sopronban is betalált, másrészt pedig akire két játékosunknak felváltva kellett volna figyelnie.

Összességében azt gondolom, reális, hogy a Debrecen nyerte a Szuperkupát. Úgy gondolom, ha alig több mint egy hét közös felkészülés után az eltérő edzettségi állapotban lévő játékosokból álló csapatunk meg tudta volna nyerni a szuperkupát, akkor az én edzésmunkába vetett hitem megrendült volna. Jóval frissebb volt a Debrecen a visszavágón, és hátrányban mi már nem tudtunk újítani.

Annak ellenére, hogy összesítésben kikaptunk, azt kell mondjam, még bizonyos értelemben elégedett is vagyok. Megítélésem szerint a csapat kihozta magából azt a maximumot ezen a páros mérkőzésen, amit jelen állapotában ki lehetett hozni. Nagyon erős csapattal kerültünk szembe, de ezek a mérkőzések rávilágítottak arra, hogy mely dolgok lehetnek az erényeink, ugyanakkor megmutatta a hibáinkat is, azt, hogy miben kell még előrelépni."
Hanákék nem vallottak szégyent, mégis szomorúan gratuláltak az ellenfélnek.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

FC Sopron: Alakul a csapat

Az új tulajdonos és edző belépése után játékosfronton is nagyot lépett előre a Matáv Sopron. Tovább olvasom