Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

Főszerepben a fiatalok az ETO II-ben

Több fiatal játékos kap szerepet a következő szezonban a Győri ETO FC II csapatában. Jelentősen átalakult a zöld-fehérek kerete.
A hétvégén rajtoló NB II Nyugati csoportjában a Győri ETO FC II csapata is érdekelt.

A zöld-fehér együttes második csapatát februárban vette át Sándor István, azóta a sok edzésmunkának köszönhetően fokozatosan fejlődik a csapat.

„Sok a tennivaló még, egy szervezett csapatot szeretnék létrehozni – kezdte az edző. – A felkészülési időszakban amit lehetett, azt elvégeztük. Csak jó munkával lehet fejlődni. Fiatal a társaság, de a hozzáállással elégedett vagyok, becsületesen dolgozott mindenki. Figyelek arra is, hogy ne legyenek túlterhelve a futballisták, éppen ezért rendszeresen orvosi vizsgálatokon vesznek részt. Tavasszal a legidősebb játékosunk huszonkét éves volt, most huszonegy" – mondta a vezetőedző, aki hozzátette: a profi futballban csak a teljesítmény és az eredmény számít. Aki nem teljesít, lemorzsolódik és a futball kiveti magából.

A tavalyi keretből több játékos távozott, így: Milos Markovic, Nyitrai Ádám, Hagymási Dániel, Horváth Barna, Horváth Gergő, Kis Szabolcs, Molnár Tibor.

Vannak viszont érkezők is: Csató Martin, Fekete Dániel, Kalmár Balázs, Kelemen Márk, Kollár Máté, Kozma Máté, Leal Viktor, Matetics István,Paku Roland, Papp Tibor, Sinan Medgyes, Szabó Milán, Vida Balázs a klub ifjúsági csapatából, és Sopronból Gyűrű László, akinek lejárt a kölcsönadása.

Az előző keretből megmaradt játékosok: Paget Olivér, ifj. Igor Nicsenko, Balla Tihamér, Kálmán Attila, Németh László, Köles János, Serfőző Bence és Miklós Viktor.

Paget Olivér (balra) idén is erőssége lehet az ETO II-nek az NB II-ben.
Paget Olivér (balra) idén is erőssége lehet az ETO II-nek az NB II-ben.

Tarsoly Csaba, az ETO elnök-tulajdonosa egyértelműen azt tűzte ki célul, hogy minél több fiatal játsszon a csapatban és rutint szerezzenek, hiszen ez az osztály az előszobája az NB I-nek. Sportemberek vagyunk, a jó teljesítménnyel jön a fejlődés is" – mondta végül Sándor István.

Az élvonalbeli együttesek második csapatai a 2013/14-es bajnokságban nem szerepelhetnek az NB II-ben, így ez lesz az utolsó szezonja az ETO II-nek is a második vonalban.

Olvasóink írták

  • 2. BudaiKr 2012. szeptember 02. 11:01
    „diósgyörbe fojtatódótt a nagy menetelés! szép volt fiuk köszönyjük Pintér Mester!!!”
  • 1. alekínyó 2012. augusztus 31. 20:24
    „"Tarsoly Csaba, az ETO elnök-tulajdonosa egyértelműen azt tűzte ki célul, hogy minél több fiatal játsszon a csapatban és rutint szerezzenek, hiszen ez az osztály az előszobája az NB I-nek. Sportemberek vagyunk, a jó teljesítménnyel jön a fejlődés is" - mondta végül Sándor István.
    Istenem, Tarsoly Csaba is rájött...
    Hát mi ne mondjak,eltelt egy kis idő,mire leesett a tantusz...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyűjti a válogatott mezeit

Koltai Tamás nyolcadik válogatott mérkőzésén lépett pályára Izrael ellen. Gyűjti a mezeit. Az… Tovább olvasom