Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Folytassa, Matáv, folytassa, eto!

A Matáv Sopron a friss kupagyőztes és bajnokaspiráns Ferencváros csapatát fogadja a felsőházban. Az ugyancsak jó sorozattal rendelkező Győri ETO a Videotonhoz látogat a bajnokság alsóházában.

Ünnepelni a közönséggel

Dajka László edző együttese zsinórban két bravúros és helyenként remek játékkal kivívott győzelemmel a tarsolyában érthetően kiváló hangulatban várja a zöld-fehér alakulatot. Dajka László: „Ellenfelünk négy vereség után érkezik hozzánk, s biztos vagyok benne: nagyon nem szeretné, ha ötösre duzzadna a kudarcsorozata. Mi viszont nem nagyon foglalkozunk a zöld-fehérek hangulatával, nekünk az a célunk, hogy idehaza újra közönségszórakoztató, lendületes futballal tovább folytassuk jó sorozatunkat a felsőházban.

Hiányzók mindkét oldalon akadnak, ráadásul mindkét szakvezető meghatározó labdarúgói- nak szolgálatairól kénytelen lemondani. „Nem jelent előnyt számunkra, hogy a kiállított Leandro és Lipcsei nem játszik, bár ez utóbbi azért jelentős összetartó erő a középpályán. Tőlünk is hiányzik két alapember, a siófokiak ellen Grósz Róbert és Bagoly Gábor is megkapta harmadik sárga lapját. Ellenfelünknél ráadásul visszatérhet az egyik, ha nem a legjobb védő, Vukmir.

Itthon elég markáns, határozott agresszív támadófutballt játszik a Matáv, s közönségünk segítségével szeretnénk újra megszerezni a három bajnoki pontot. Persze tisztában vagyunk azzal, hogy ez a játék azért rejt magában némi kockázatot, de bízom benne, hogy a lefújás után újra ünnepelhetünk a remek soproni közönséggel."

A siker reményében

Úgy tűnik, már szertefoszlottak a ferencvárosi aranyálmok, bár Pintér Attila tanítványai nem adták fel a harcot: győzni szeretnének Sopronban. Pintér nem számíthat a kiállítottakon kívül Bognárra, Somorjaira és Zováthra sem.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még mindig nyílt a francia labdarúgó bajnokság

Három fordulóval a zárás előtt még mindig három együttesnek van esélye arra, hogy megnyerje a… Tovább olvasom