Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Fő cél az utánpótlás-nevelés

Új vezetőséget választottak a Győri Dózsa SE két szakosztályának élére, s mindkét új vezetőség az utánpótlás-nevelést tűzte ki legfontosabb céljának.

Tisztújító szakosztályi gyűlést rendeztek a Győri Dózsa SE atlétái és birkózói, miután elemezték az eltelt időszak eredményeit és gondjait, s részletesen taglalták a jövővel kapcsolatos terveket és feladatokat.
A győri atlétika tömegbázisának növekedéséhez vezet, ha beindul a sportiskolás képzés, viszont a szakosztály anyagi helyzete még tovább romolhat, amennyiben az olimpiai kerettagokat nem sikerül az egyesületnek megtartani, s távozásukkal az eredményességi támogatás
automatikusan csökkenni fog.

Az atlétikai szakosztály elnökének Lukács Lászlót választották meg, a szakosztályvezető Farkas Roland, a technikai vezető Babos Rita. Az elnökség tagjai Földingné Nagy Judit és Jakab Erzsébet.
A birkózószakosztály elnökének újraválasztották dr. Velkei Lászlót. Szakosztályvezetőnek, miután a korábbi vezető, Németh Antal lemondott, Hidvégi Pétert, technikai vezetőnek pedig Heitter Pétert választották meg a tisztújító gyűlés résztvevői. Az elnökségben Benyőcs László, Kiss László és Molnár Ottó kapott helyet.

Az új szakosztályvezetés megállapodott abban, hogy a jövő évi versenynaptár ismeretében és a lehetőségek felmérését követően 30 napon belül tervet készít a szakosztály anyagi helyzetének javítására, a versenyzői utánpótlás-nevelés, s mindezekkel összefüggően az edzők javadalmazásának bizotsítására.

Mindkét szakosztályülésen jelen volt Sillai László, az egyesület ügyvezető elnöke, aki részletes tájékoztatót tartott az egyesület anyagi helyzetéről, a kilátásokról, s a tervekről és tennivalókról.

Az ügyvezető elnöktől megtudtuk, hogy mindkét szakosztályban, mint ahogy az egész egyesületben, a fő célkitűzést az utánpótlás-nevelés képezi.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nemes visszavágás reményében

Sikeres idényt zárt Hegedűs István, a győri Body Bongo fekvenyomója. A 36 éves versenyző idén hat… Tovább olvasom