Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Fergeteges bál lesz

Február 4-én a győri Magvassy Mihály-sportcsarnokban először nyit kaput a magyar bajnokok sportbálja.

Február 4-én a győri Magvassy Mihály-sportcsarnokban először nyit kaput a magyar bajnokok sportbálja, hogy a kiváló sportolók találkozhassanak a közönséggel és együtt tölthessenek egy programban és finomságokban bővelkedő estét.

Mónus Ágnes, a PÁ Rendezvényszervező Iroda vezetője, a bál ötletgazdája, szervezője:

„ A világ számos országában járva azt tapasztaltam, hogy az ottani élsportolók ismertsége, népszerűsége sokkal magasabb, mint nálunk. Sajnálatosnak tartom, hogy a sztárságban, mondjuk ki őszintén, kis kaliberű emberek megelőzik azokat, akik évtizedeken át keményen dolgoznak, hatalmas teljesítményt nyújtanak, dicsőséget szereznek az országnak, sőt, szórakoztatnak bennünket a lelátókon és a televízió előtt.

Egykori és mai olimpiai, világ- és Európa-bajnokainkat szeretné a sportbál az emberekhez közel hozni, s nemcsak sportbarátokhoz, hanem olyanokhoz is, akik eddig kevéssé értékelték a teljesítményüket. Pszintén remélem, hogy a rendezvény hozzájárul ahhoz, hogy bajnokainkat merjük – a szó jó értelmében – sztárolni, hisz megérdemlik."
Nagyszerű embereket hívtak meg a bálba és az már most biztos, hogy számos kiválóság szórakozik majd a győri eseményen.

„ A bál külsőségeiben, tartalmában prémium kategóriájú rendezvény lesz és jelentőségét mutatja az is, hogy a magyar bajnokok sportbálja nevet levédettük. Tudom, hogy nagyon nehéz előre érzékeltetni egy új rendezvény értékét, de egészen biztos vagyok benne, hogy a február negyediki szombat után senkinek nem lesz kétsége afelől, hogy ez a bál olyan találkozási lehetőséget kínál sportolóknak és sportbarátoknak, amely eddig nem létezett Magyarországon."

Vitray Tamás, a bál egyik fővédnöke maga is úgy vélekedett, amikor elvállalta a felkérést, hogy éppen itt az ideje megtanulnunk szeretni és becsülni a hazai sport kiválóságait, mert ők a mi igazi magyar sztárjaink.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Juniorok főszerepben?

Tavaly novemberben bravúros győzelmet aratott az olaszországi Schióban, a Famila ellen az… Tovább olvasom