Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

Felmondtak a Pápa edzőjének a nyilatkozata miatt is

Az OTP Bank Ligában 15., azaz kieső helyen álló Lombard Pápa Termál FC vezetősége szerződést bontott Lengyel Ferenc vezetőedzővel.
A legutóbbi négy forduló eredménytelensége mellett ebben szerepet játszott az edző legutóbbi mérkőzés utáni nyilatkozata is.

A Lombard Pápa hivatalos honlapja tegnap arról számolt be, hogy Lengyel Ferenc vezetőedzőtől az elmúlt időszak eredménytelensége (a legutóbbi 4 mérkőzésén nem szerzett pontot a csapat), valamint a szakembernek az Újpest otthonában elveszített bajnokit követően tett nyilatkozata miatt köszöntek el.

A fővárosi találkozó után Lengyel azt mondta:

„A Pápán kialakult szörnyű anyagi helyzet is rányomta a bélyegét a mérkőzésre. A játékosok többsége egzisztenciális gondokkal küszködik és ezért nehezen várható el tőlük koncentráltság. Majd mindennap ígéretet kapunk a helyzet rendezése tekintetében és reménykedünk, hogy a sorsdöntőnek számító Haladás elleni meccsig megoldódnak a gondok."

„Azt sosem tagadta a klub, hogy vannak pénzügyi csúszások, ami az egyik legkisebb költségvetéssel dolgozó sportszervezetnél előfordulhat, de eddig mindig sikerült megoldani a problémákat és a csapat is biztosította az NB I-es tagságát" – áll a klub tegnapi közleményében a lombardfcpapa.hu oldalon.

Pápán úgy ítélik meg, a bajnokságból hátralévő hat mérkőzésen reális esély van az NB I-es tagság fenntartására, ehhez azonban új impulzusokra van szükség.

Az együttes irányítását ezért a hátralévő fordulókban ismét az eddigi kapusedzőre, Kovács Lászlóra bízta a klubvezetés.
Kovács Lászlót tavaly november 10-én váltotta Lengyel Ferenc ezen a poszton.

A bajnokságot egyébként Mátyus János irányításával kezdte a pápai csapat, majd miután a hatodik fordulót követően a vezetőedző távozott, Lengyel érkezéséig vette át a helyét Kovács László.

A Lombard Pápa nehéz helyzete különösen azok után beszédtéma, hogy a Lombard-cégcsoport egyik tagja, a Kézizálog tulajdonosa a rendőrségen önfeljelentést tett, a vizsgálat pedig többmilliárdos csalás gyanújával indult meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női labdarúgás - Csömörön Vígh-adtak

Döntetlennel zárta az NB II-es bajnokságot a SFAC és a DAC-Unió, a bajnok ETO szabadnapos volt. Tovább olvasom