Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Fél évre tiltották el a mellbe rúgó játékost

Úgy fest, hétvégén az Ikrény fogadhatja a Tatabányát a Magyar Kupában.
A félbeszakadt Ikrény–Úrkút Magyar Kupa-mérkőzés után a versenybizottság ugyanis megállapította az Úrkút csapatának versenyügyi felelősségét. Annak jogerőre emelkedése után a fegyelmi bizottság hoz majd szankciót.

– Amennyiben nem lesz fellebbezés, a hétvégén megrendezhetik Ikrényben a következő fordulót – tájékoztatta a Kisalföldet Király Gábor, az MLSZ versenyszervezési osztályának munkatársa.
Ahogy arról beszámoltunk, a mérkőzésen a harmadik ikrényi gólt követően elszabadultak az indulatok. Előbb csak reklamáltak az úrkútiak, ami újabb piros lapot eredményezett, majd a vendégcsapat egyik játékosa a levegőbe felugorva páros lábbal az asszisztens mellébe ugrott.

A fegyelmi bizottság az úrkúti játékosok közül Takács Dávidot 2012. január 9-ig, Czaha Dánielt 2012. február 9-ig szóló eltiltásban részesítette. Pávlicz Péter 2, Bujtor Balázs 3, Korpos Tibor 1 soron következő Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A bizottság Végfalvi Norbert úrkúti sportszakembert minden jellegű mérkőzésre vonatkozóan a sportszakmai tevékenységtől 2011. szeptember 9-ig szóló eltiltásban részesítette.

A FEB az Úrkút SK-t – négy labdarúgójának és edzőjének az Ikrény elleni mérkőzésen a játékvezetőkkel szemben tanúsított súlyosan sportszerűtlen magatartása miatt – 20 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvasóink írták

 • 4. laller5 2011. augusztus 12. 22:43
  „Ha már ilyen nevetséges "büntetést" szabnak ki , legalább ne hozzák nyílvánosságra !! Csak gratulálni tudok azoknak akik szerint ez példás eljárás. Ők is nyugodtan hátat fordíthatnának a magyar labdarúgásnak !”
 • 3. bluelight 2011. augusztus 11. 16:33
  „Nevetséges büntetés! Ifikoromban egy halk, nem kiabálós hangnemben a partjelző felé eleresztett "fa..fej" miatt kaptam 4 meccset! Az volt az első és egyben utolsó kiállításom-eltiltásom. Ha ilyen engedékeny a sportbizottság ne várjanak csodát...”
 • 2. poto 2011. augusztus 11. 14:35
  „Ettől várnak rendet.
  Örökös eltiltás is kevés lenne annak aki mellbe rúgja a játékvezetőt.
  Mit várnak a " szurkolóktól " ha a jétékosok ezt csinálják.
  Röhej a köbön.”
 • 1. Tibitibor 2011. augusztus 11. 11:07
  „Fél évre???? Röhej az egész!Ismerek olyat,aki "csak" leköpte a bírót és egy évre eltiltottak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Németh Krisztiánnal nem tárgyal az ETO

Több olyan játékos szerepel a különböző külföldi bajnokságokban, akik korábban valamely megyénkbeli… Tovább olvasom