Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Fekete karácsony

Nagyon gyengén kezdett a soproni együttes, pedig a meccs előtt csupán egyetlen pont volt a hátránya.

Pontatlanul, rossz rit musban kosaraztak a zöld-fehé rek, nem tudtak mit kezdeni a Sibenik szoros, szigorú védeke zésével. A horvát csapat az első negyedben gyakorlatilag átro hant a tíz perc alatt mindössze 6 pontot szerző Foton csapatán. A második negyedben már kiegyenlítettebb lett a játék, összeszedték magukat a sopro niak, rendezték soraikat.

A védekezésük feljavult, a horvá tok nem tudták kihasználni magassági fölényüket. Nem adták föl a soproniak, ahogy nem egész egy hete Sop ronban, ezúttal is remekeltek a harmadik negyedben! Szilaski Tamás csapata szervezetten, fe gyelmezetten védekezett, ebben a szakaszban szenvedtek a horvá tok. A Foton pedig a jó napot ki fogó Horváth Adrienn eredmé nyes játékával szép lassan fölzár kózott, s 10 pontra jött föl a zá rószakasz előtt, azaz a gyenge kezdés után csaknem nyílttá tette a meccset! Jobban is megközelít hették volna ellenfelüket a sopro niak, csak néhányszor eladták a labdát. A felzárkózással azonban sajnos el is lőtte a puskaporát a soproni együttes.

Egy jobb csapattal szemben helytálltak a soproniak, reális eredmény született. Továbbjutott: Sibenik kettős győzelemmel. Szilaski Tamás: – Mindent megpróbáltunk, a Sibenik ennyivel jobb csapat, de emelt fővel búcsúzhatunk a sorozattól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jean Le Cam vezet Vendée Globe-on

Eddig négy hajós, a francia Hervé Laurent (UUDS) és Roland Jourdain (Sill et Veolia), az osztrák… Tovább olvasom