Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Fehér-emléktorna: két alapítvány összefogása

A jövőben együtt szervezi jótékonysági futballtornáját az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány és a Fehér Miklós Alapítvány

Peczár László tíz éve elnöke az Egészséges Újszülöttekért Alapítványnak. Idén februárban rendezték jótékonysági futballtornájukat az ETO FC, az FTC, az Újpest és az MTK öregfiúkcsapatának részvételével. Ezt szervezi a jövőben közösen a két szervezet.

„Az elkövetkezendő években karácsony és szilveszter között rendezzük meg a tornát. Idén december huszonnyolcadika az időpont. Előbb a gyerekek küzdenek meg egymással, majd ezt követi az öregfiúk fellépése. Megtisztelőnek tartjuk, hogy Fehér Miklós családja mellénk áll" – mondta Peczár László.

Természetesen megkerestük id. Fehér Miklóst is, aki mindenképpen támogatandónak tartotta a rendezvényt.

„Más szervezésben eddig is volt torna a fiam emlékére, de mostantól kizárólag ehhez az eseményhez adjuk a nevet, elvégre a cél igazán nemes. A szponzoroktól és a jegyekből befolyt összegen a két alapítvány osztozik. Ha csak pár koraszülött kisgyermek életét menti meg ez a pénz, már megéri" – fogalmazott Fehér Miklós.

Persze a pénzből a Fehér-múzeum felújítása is elvégezhető, ráférne ugyanis a néhai kiválóság ereklyéit őrző helyiségre a renoválás.
Id. Fehér Miklós annyit tett még hozzá: a Szabadhegyi Közoktatási Központ testnevelője, Cs. Kovács László által szervezett gyerektorna továbbra is viselheti a Fehér Miklós-emléktorna nevet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrújfalui focitábor először

Első alkalommal volt focitábor Győrújfalun a helyi sportegyesület szervezésében. Tovább olvasom