Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

FC Sopron - Kayserispor 3-3

Izgalmas, fordulatos mérkőzésen a török csapat akár az első negyedórában eldönthette volna a meccset

36. p: Az addig is igen aktív Akagündüz tört be a soproni 16-oson belülre, eltolta a labdát Rabóczki mellett, majd ütközött a soproni kapussal és elesett. Az orosz játékvezető büntetőt ítélt, amelyből Gökhan a balra vetődő Rabóczki mellett laposan a soproni kapu jobb oldalába helyezett. 0–1.

44. p: Sifter veszítette el a labdát, melyet Topaz a saját 16-osa előteréből vezethette a soproni térfél közepéig. Onnan kiugratta a leshatáron kilépő Gökhant, a török bajnokság gólkirálya pedig elvitte a labdát a kapujából kiinduló Rabóczki mellett, és 8 méterről könnyedén gurított az üres kapuba 0–2.

47. p: Demjén ívelte be jobbról az oldalvonal közeléből a labdát, és Feczesin 7 méterről előrevetődve Ivankov kapujának bal oldalába fejelt. 1–2.

59. p: Ritkán látható nagy góllal növelte előnyét a Kayserispor. Gökhan cselezgetett a jobb oldalon, majd visszagurított a második hullámban érkező Topaz elé, aki 18 méterről hatalmas gólt ragasztott a kapu jobb felső sarkába. Rabóczki csak hozzáérni tudott a labdához, hárítania azonban nem sikerült. 1–3.

65. p: Demjén leverekedte magát a jobb oldalon az alapvonalig, a 16-os vonalától pontosan gurított vissza a második hullámban érkező Korudzsiev elé, a fiatal bolgár játékos pedig nagyon okosan, 14 méterről honfitársa, Ivankov kapus kapujának jobb alsó sarkába helyezett. 2–3.

70. p: Ha szerencsével is, de egyenlített az FC Sopron. Horváth András ívelte előre a labdát jobbról a török térfél közepéről, Ibric pedig a kaputól 10 méterre belestukkolt. A vendégek kapuvédője szerencsétlenül nyúlt a labdához, így az a kezéről a bal alsó sarokba pattant. 3–3.

Izgalmas, fordulatos mérkőzésen a török csapat akár az első negyedórában eldönthette volna a meccset, ám ekkor Rabóczki tartani tudta a gól nélküli állást, no meg a lelket csapatában. A félidő végén a látottak alapján megérdemelten szerzett kétgólos előnyt a Kayserispor.
A második félidő soproni góllal kezdődött, amelyre válaszolni tudott az ellenfél, ám ez nem törte meg a soproni együttest, amely ha szerencsével is, de kiegyenlített, így nyílt lesz egy hét múlva Törökországban a visszavágó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fergeteges bál lesz

Február 4-én a győri Magvassy Mihály-sportcsarnokban először nyit kaput a magyar bajnokok… Tovább olvasom