Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Farkas Péter lett a Széchenyi ESE elnöke

Kuti József, az egyesület alapítója, első elnöke a Széchenyi ESE közgyűlésén bejelentette: leköszön elnöki tisztségéről.
A győri egyetemi sportegyesület új elnöke Farkas Péter egyetemi adjunktus lett.

Kuti József 1973-ban alapítója, s közel három és fél évtizedig elnöke volt a győri egyetem jogelődje által létrehozott KTMF SK-nak és annak jogutódjának. A közgyűlésen az elnök beszámolt a sportegyesület tavalyi évéről, előterjesztett több alapszabály-módosító indítványt. Javaslatait a közgyűlés egyhangúlag elfogadta.

Kuti Józseftől Farkas Péter egyetemi adjunktus, a gazdálkodástudományi tanszék oktatója vette át a stafétabotot.Dr. Szekeres Tamás rektor arany emlékérmet adott át a leköszönő elnöknek, s kiemelte: a sportegyesület az intézmény vezetőinek sosem volt anyagi gondokat jelentő szervezet, sokkal inkább eredményes működést, sikereket, elismerést jelző hírek forrása.

Az új elnök, Farkas Péter 30 éves. A pápai Jókai Mór Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, s 1999-ben Győrben, az első széchenyis egyetemi közgazdászévfolyamon szerzett diplomát. A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium programigazgatója a Pécsi Tudományegyetem Gazdálkodástudományi Doktori Iskolájában készül a PhD-védésre. Az új elnök a kyokushin karatéban fekete öves, a 3. dan mesterfokozat birtokosa, 2000 és 2004 között felnőttválogatott, magyar bajnok és Európa-bajnoki 5. helyezett volt.

A SZESE ügyvezető elnöke Gyömörei Tamás lett. Az új elnökségbe Albert Zoltánt, Gasztonyi Tamást, Kuti Józsefet, Lukács Stefánt, Szabó Mátét, Szórádi Katalint és dr. Zakariás Gézát választották a közgyűlés résztvevői. Az elnökség megbízatása négy évre szól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jutalmazás, támogatás, kitüntetés

A megyei labdarúgó-szövetség Csornán rendezett taggyűlésén felszólalt dr. Szakács Imre országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés elnöke. A taggyűlés kötelező napirendi pontjai mellett ismét kitüntettek hat sportvezetőt, támogatást adtak kórházi műszer beszerzéséhez és átnyújtottak mintegy ötmillió forint értékű vásárlási utalványt a megye összes labdarúgó-szakosztályt működtető egyesületének.
Tovább olvasom