Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Farkas pert nyert az ETO ellen

Farkas Balázs a Győri ETO FC egykori, az FC Fehérvár jelenlegi labdarúgója pert nyert volt klubja ellen a Győri Városi Bíróságon.
Az ügynek lehet folytatása, hiszen az ETO vélhetően nem nyugszik bele az ítéletbe. A történet 2002-ben kezdődött. Farkas akkor még Győrben futballozott s az ETO nem fizette ki játékosa számára a prémiumot. Farkas természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, szerinte jogosan tartotta a markát a jussáért. A klub vezetése azonban egy Farkas Balázs által adott nyilatkozat miatt éppen akkora összegre büntette meg a labdarúgót, amennyivel tartozott neki. A bíróság a labdarúgónak adott igazat, bár a játékos által remélt összegnek csak a 90 százalékát ítélte meg.

– Először békés úton próbáltam rendezni az ügyet – mondta Farkas Balázs. – Az ETO tulajdonosa azonban hallani sem akart arról, hogy kifizesse a járandóságomat. Ráadásul később egyezkedni sem kívántak velem. Meguntam a dolgot és a bírósághoz fordultam, s első fokon nekem lett igazam. Bár az írásbeli indoklást egyelőre nem kaptam meg, úgy vélem, nincs okom a fellebbezésre. Az ETO-nak ugyanakkor 30 nap áll rendelkezésre, hogy jogorvoslattal éljen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron: Radasics-parádé

A hazaiak közül Radasics Vilmos szerepelt a legjobban a Sopronban rendezett BMX EB-n. Tovább olvasom