Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Faragó Beatrix második győzelme

Második mérkőzését is megnyerte Faragó Be- atrix, a soproni Gyevát Gyula Ökölvívó Iskola profi ökölvívónője.

Második mérkőzését is megnyerte a hivatásosok között Faragó Beatrix, a soproni Gyevát Gyula Ökölvívó Iskola profi ökölvívónője a soproni sportcentrumban. A balfi hölgy ellenfele a szlovák Petra Jachman volt. Azt jókora túlzás lenne állítani, hogy a két amazon a szó sportesztétikai értelmében szép és látványos meccset produkált volna. Ahogy mondani szokás, inkább a küzdő jelleg domborodott ki egy verekedős, dulakodásokkal tarkított találkozón.

A magyar hölgy kissé megilletődötten kezdett. Ment előre, ám ellenfele nagy ritkán megütve, jóval gyakrabban pedig lefogva őt megállította. Faragót láthatóan meglepte ez a különös harcmodor, az összekapaszkodásoknál felemelte a kezét, jelezve a bírónak, ő nem fog. A szorítósarokban ülők jó tanácsokkal látták el a négyszer két perces meccs szünetében a magyar lányt. Amikor megindult, próbált sorozni, testre ütni, amikor pedig ellenfele lefogta, az összekapaszkodások után sikerült egy-egy csapottal „búcsúznia".

Ezzel sikerült a nem túl nagy létszámú, ám ettől kezdve annál hangosabb közönséget is feltüzelni, hangosan biztatták az ellenfelét megalkuvás nélkül űző Faragót. A harmadik menet aztán kiegyenlített volt, a negyedikben viszont újra inkább Faragó akarata érvényesült, aki pontozással győzött, szoros pontozással megnyerve ezzel második profi mérkőzését.

Az eredményhirdetés után a következőket mondta Faragó: „Nagyon kellemetlen ellenfél volt a szlovák lány. Úgy éreztem, nem igazán akar bokszolni és a célja, hogy engem se engedjen. Állandóan lefogott, nagyon sok energiámat elvette, hogy kiszabadítsam magam, időnként szinte birkózásba ment át a meccs. Később azért megtaláltuk ennek a roppant kellemetlen stílusnak az ellenszerét és

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bronzérmet is ünnepelték

A harmadik helyen zárta a ha zai rendezésű női Európa-bajnokságot a magyar válogatott. A Kisalföld kíváncsi volt arra, hogy a győri Graboplast ETO három válogatott játékosa, Mehlmann Ibolya, Sirina Irina és Görbicz Anita hogyan ér tékeli a bronzérmet. Tovább olvasom