Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Fajic is lehet befutó Győrött

Tavasszal új center szerepel majd az ETO csatársorában, a jelenlegi helyzetben erre Lencse Lászlónak vagy Priskin Tamásnak van a legnagyobb esélye. De lehet külföldi opció is.
A Kisalföld elsőként közölte Priskin Tamás, majd Lencse László nyilatkozatát, miszerint elképzelhető, hogy tavasszal az ETO színeiben lépjenek pályára.
A bajnoki listavezető klub menedzsmentje már korábban kinyilvánította, hogy a télen centerposzton meg kívánják erősíteni az aranyéremre esélyes csapatot és elsősorban magyar játékosokban gondolkodnak.

Kézenfekvő, hogy főként az ETO volt válogatott játékosa, a napjainkban az orosz Alanya Vlagyikavkazban futballozó Priskin Tamás és/vagy az Izraelből nemrégiben hazatért, győri születésű Lencse László a jelölt. Hátrány lehet, hogy mindketten érvényes szerződéssel rendelkeznek, a leigazolásukra az esélyek különbözőek.

Priskin kivásárlása szinte reménytelen az ETO számára, a kölcsönvétele talán reálisabb alternatíva, de a magyar válogatott csatár Vlagyikavkazban – a hazai futballviszonyokat figyelembe véve – kiemelkedő jövedelemmel rendelkezik, kérdés, hogy vele sikerülne-e egy sokkal kisebb járandóságban megállapodni. Lencse esete más, hiszen rá az izraeli kölcsönadása előtt nem számított Paulo Sousa, a Videoton mestere. A megvétele valószerűtlennek tűnik, a tavaszi győri játékára viszont talán van esély.Ha a két játékos ügyében valamilyen oknál fogva nem születne egyezség, a hazai piacon nem nagyon található olyan „elérhető" center, aki azonnal erősítést jelentene a bajnoki álmokat szövögető győriek számára. Ebben az esetben maradna a külföldi opció.
Korábban ajánlották be az ETO-nak a bosnyák Nusmir Fajic csatárt. A szlovén ND Mura 05 191 centiméter magas erőteljes és gólerős támadója januárban lesz 25 éves. A transfermarkt.de szerint klubja legdrágább játékosa, az értékét 450.000–500.000 ezer euróra becsülik, viszont a Murával kötött kontraktusa 2013 nyarán lejár, akkor szabadon távozhat, így elképzelhető, hogy a télen egy mindkét fél számára megfelelő ajánlat esetén megválnának tőle.

Lehet, hogy ő, lehet, hogy más lesz a befutó, egy biztos, tavasszal új center szerepel majd az ETO csatársorában.

Olvasóink írták

 • 4. vadfruttik 2012. december 06. 16:13
  „Contar...Strestik nem center..gondolom az idei góljainak száma ezt bizonyítja,nem a postján játszik.Alex...ugye viccelsz....Ahjupera?Kiesett rég a kosárból..”
 • 3. Contar 2012. december 05. 05:16
  „Van itt már legkevesebb 3 center, és akkor mi lesz velük: Aleks, Ahju, Strest ?”
 • 2. BudaiKr 2012. december 04. 20:54
  „Prisesz nem kell! Mennyen a fradiba vagy a diosgyörbe!”
 • 1. LOLka 2012. december 04. 09:02
  „Ám legyen! Mindenképp úgy veszem észre, hogy a szerencse is kellően az ETO mellé állt ebben az őszi szezonban, és így tavaszra nem árt az elővigyázatosság, csakhogy biztosra menjen a csapat. Hajrá Győr !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dénesfán sokat tesznek a futballért

Egy község, egy sportember címmel a Kisalföld egy hosszú sorozatot indított. Ebben Győr-Moson-Sopron… Tovább olvasom