Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Facebook csoport alakult az ETO-ért - Már 12 pont is van

"Nekünk most csak egy dolgunk lehet: mutassuk meg, hogy fontos az ETO! Az első lehetőség erre hétfőn este 7-kor van. Gyertek ki és szurkoljatok!"


Százharmincezren az ETO-ért néven alakul Facebook közösség.

A megalakulásról és a névválasztásról ezt írták

"Az oldal nevében szereplő százharmincezres szám szimbolikus. Győr lakóinak száma körülbelül ennyi manapság. Nyilván nem minden helyi polgár szimpatizál a klubbal, de bőven vannak támogatóink máshol is."

"1904-ben ETO néven lelkes emberek létrehoztak egy klubot. 111 év telt el: sok dicsőséggel és számos nehéz helyzettel. Mutassuk meg, hogy fontos nekünk!" - áll a Százharmincezren az ETO-ért csoport leírásában, mely már több mint 1300 tagot számlál.
Gondolatok a az oldal elindításáról

"Kicsit későn érő típus vagyok. Bár édesapám az elmondása szerint sokszor napi három meccset is képes volt élőben egymás után megnézni fiatal korában, így a futball mindig is jelen volt a családban, a '80-as évek két bajnoki címéről mégis lemaradtam... Saját döntés volt, nem érdekelt a foci. 10 évesen az ember sokmindenről érdekesen gondolkodik. Aztán történt valami és a következő szezontól (1983-84) már rendszeresen jártam meccsekre. Most egy kicsit bajban vagyok. Nem emlékszem, hogy a 2-es vagy a 3-as szektorba szólt a bérletünk Apuval. Az biztos, hogy a babona szerint arra a kapura támadt a 2. félidőben a csapat, aminek a tizenhatos vonalánál volt nagyjából a székünk. Emlékeztek? Volt egy-két parti, ami 0-1-es félidő után 5-1-re végződött. Aztán ahogy múltak az évek, kevesebb lett a csillogás, de sokáig, mentünk esőben-sárban. (A kemények persze idegenbe is kísérték a csapatot, de ez nekünk akkor valamiért nem így lett. Tisztelet a "vándoroknak"!) Amikor egyetemista lettem és időszakosan elhagytam a várost, már elmerészkedtem idegen arénákba is. Jellemzően Debrecen és Diósgyőr volt a cél. Felejthetetlen emlékek ott is. Némely alkalommal ha nem is halál, de legalábbis verés közeli élményekkel. Az utóbbi időszakban kevesebbet jártam meccsre, de a klubhűség megmaradt. Most bajban vagyunk. Az elmúlt időszakban sok egylet tántorgott a szakadék szélén, de a többség végül nem esett bele. Nekünk se kellene, bár kétségtelen, hogy itt most túl gyorsan és nagyon durván történtek/történnek a dolgok.

.Nekünk most csak egy dolgunk lehet: mutassuk meg, hogy fontos az ETO! Az első lehetőség erre hétfőn este 7-kor van. Gyertek ki és szurkoljatok!"


A Facebook csoport egyik olvasójának 12 pontja

1. Az utánpótlásba befolyt pénzeket ne csak papíron fordítsák az utánpótlásra

2. Olyan edzőgarnitúra felállítása, aki a 2015. évi elvárásoknak meg tud felelni

3. Az ETO Baráti Kör újraélesztése

4. Félre a szerencselovagokkal, felelős gazdálkodást az ETO-Park területén olyan üzleteket amelyek nem veszteségesek

5. Felelős kommunikációt

6. A quaestoros álarcot kezdjék lerázni mert különben elkerülik a csapatot a támogatók

7. Szurkolók bevonása a stadion rendbentartásába

8. Ne csak a licencet nézzék, hanem az embert is, ha játékosügynökről van szó

9. Csábítsák vissza az értékes, elüldözött győri szakembereket

10. Ha kell, kérjenek segítséget nyugalmazott győri gazdasági szakemberektől

11. Vissza a régi indulót

12. Hajrá ETO!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem volt kérdés a győzelem - Metz-Audi ETO 20-27

A női BL-ben a csoportban biztosan második helyen végző Győri Audi-ETO együttese 27-20-ra győzött a… Tovább olvasom