Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Ezúttal mindenki nyertes volt

A közelmúltban Mosonszolnokon a szigetközi, Kapuváron pedig a rábaközi nyugdíjas-tekebajnokságot rendezte meg az Életet az Éveknek Club Szövetség, amelyekről az első három helyezett csapat jut el a tatabányai területi versenyre.
Mosonszolnokon öt településről 12 csapat indult a jó hangulatú versenyen, ahol a helyi férfiak – kihasználva a hazai pálya előnyét – mindenkit maguk mögé utasítva megszerezték az első három helyet. A hölgyek között is hazai siker született, az Öttevény és a Jánossomorja csapatait meg-
előzve végeztek az élen.

A Kapuváron rendezett rábaközi bajnokságban kilenc településről 24 csapat indult, s közel 100 fő versengett a minél jobb helyezésekért. A férfiak között a Szárföld csapata végzett az élen, megelőzve a Petőháza és a Győrság csapatát. A hölgyek versenyében hazai siker született, a kapuváriak végeztek az élen a Győrság első és második csapata előtt.

„Az abszolút amatőr alapon, a mozgásigény kielégítése céljából rendezett versenyeinkre évről évre egyre több a jelentkező – újságolta Kapuváron Zsámbokiné Budai Anna, a szövetség vezetője, a verseny egyik szervezője. – Immár kilencedik éve találkozunk a hagyományos tekeversenyeinken, ahol igazán érvényesül az olimpiai eszme, hiszen nálunk valóban nem az eredmény, hanem a részvétel a fontos."

Biczó Kálmán, a kapuvári önkormányzat sportért is felelős munkatársa is örömmel tett eleget azon kötelezettségének, hogy átadja a legjobb kapuvári férfi és női versenyzőnek a jutalmat, majd hozzátette: „Jó látni, hogy túl a hatvanon is milyen lelkesedéssel vesznek részt a versenyen az indulók. Örülök a kapuvári eredményeknek is, de azt hiszem, hogy itt mindenki nyertes volt."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Győr lesz a Sopron ellenfele

Két és fél percig csak keresték a fogást egymáson a felek, majd a győri előnyt Raksányi egalizálta,… Tovább olvasom