Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Ezüstplakettos

Palla Dénest, a megyei atlétikai szövetség elnökét az országos szövetség sokéves munkája elismeréseként ezüstplakettel tüntette ki.

Kellemes meglepetéssel szolgált az országos szakszövetség legutóbbi közgyűlése Palla Dénes számára. Megyénk atlétikai szövetségének elnöke, aki az országos szövetség felügyelőbizottságában is tisztséget tölt be, A Magyar Atlétikáért ezüst fokozatú plakettjét vehette át. Mint mondta, ezzel azt a 21 éven át végzett tevékenységet jutalmazták, amit Győr-Moson-Sopron megye atlétikájáért kifejtett, valamint a négy éve folytatott országos felügyelőbizottsági munkáját díjazták.

Az elismeréssel járó örömben ürömként hat, hogy a hőn szeretett atlétika valóságos mélyrepülésbe jutott az idők során. Annak idején, amikor a Rába ETO atlétikai szakosztályának edzéseire mint szurkoló szülő kezdett kijárni, s ebből elkötelezett szerepvállalás lett, még más hatásfokkal rendelkezett ez a sportág. Azóta egyre gyengülő háttérrel s csökkenő eredményességgel bír a sportok királynője. Palla Dénes legnagyobb sajnálatára ez nem csupán megyei jelenség, hanem országosan létező, visszalépést mutató tendencia. Erre elégnek tartotta, hogy megemlítse: a 171 regisztrált egyesületet számláló országos szövetség közgyűlésén 53 képviseleti tag jelent meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiköszörülték a csorbát

Bravúros népligeti győzelmével az utolsó forduló előtt a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő második… Tovább olvasom