Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Evezős éremeső a Dunán és a Tiszán

Vácott rendezték meg az evezős diákolimpiát, melyen a Győri Vízügy Spartacus Evezős Klub három arany-, két ezüst- és három bronzérmet szerzett.
illusztráció
A középiskolák rangsorában a Révai-gimnázium végzett a legjobb helyen: két első és egy harmadik helyével az ötödik lett a rangsorban. Győzött a mix kétpárban a Papp Zoltán, Pétercsák Réka duó (Révai), a Szabó Réka, Sántik Luca, Barabás Genovéva, Pétercsák Réka és Matzon Csilla kormányos alkotta lány négypárevezős (Révai), valamint a Bénes Dániel, Vaczula Márk István, Sárközi Bence, Müller András és a kormányos Pihoczker Tamás összetételű fiú négypárevezős (Bencés-gimnázium).

Második lett fiú egypárban Bénes Dániel, valamint kormányos négypárban Fülöp Klaudia, Váczi Eszter, Horváth Ilona, Kálmán Szandra, valamint a kormányos Szabó Annamária (evangélikus iskola).
Harmadikként végzett a mix négypárban Neuherz Krisztina, Kállai Anikó, Molnár Szabolcs, Bognár Roland (Krúdy-iskola), fiú kétpárban Szabadkai Olivér és Révész Zoltán (bencés), valamint lány egypárban Pétercsák Réka.

* * *
A mosonmagyaróvári Vízi- sport Egyesület versenyzői tizenegy éremmel tértek haza a Szolnokon megrendezett Tisza-kupáról, amelyen tíz egyesület kétszázötven versenyzője vett részt. Aranyérmet szerzett a férfi kétpárevezős tanulók között Flechner Richárd– Varga Péter kettős, a női serdülő kormányos nyolcas mosonmagyaróvári tagjai (Elek Virág, Balázs Alexandra, Farkas Judit), a férfi veterán egypárevezősöknél Nagy Gábor, valamint a veterán kétpárevezősöknél a Nagy Gábor–Skultéti László duó. Második helyet szerzett a fiú mini egypárevezősök 13 éves és a 12 éves korosztályában Süly Bálint, valamint ez utóbbiban Pacsmár Patrik is. Bronzéremmel térhetett haza Szolnokról a mini előkészítős Taródy Zoltán, a férfi serdülő kormányos négyes (Süly Dávid, Kiss János Péter, Hollósi Gergő, Smuk Zoltán – kormányos Taródy Zoltán), a férfi tanulós egypárevezősöknél Süly Bálint, és a lány mini egypárban Elek Virág.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos vereség

Az első percekben nem nagyon védekeztek a csapatok, nem egész kettő perc elteltével 7–5-re… Tovább olvasom