Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Evezős aranyérmek

Húsz egyesület részvételével rendezték meg a nyílt Budapest evezősbajnokságot, ahol a Győri Vízügy Evezős Klub hetven versenyzővel képviseltette magát.
(illusztráció)
A viadal válogató volt az országos bajnokságra, továbbá eldőlt, hogy Remsei Mónika és Kokas Gergely mellett Lányi Péter is bekerült a válogatottba. Kokas és Lányi tagja lesz a négypárnak.
A Budapest-bajnokságon nyolc aranyérmet szereztek a győriek. Első lett a nők könnyűsúlyú egypárevezős számában Remsei Mónika, a férfi kormányos nélküli négypárban a Jánkfalvi Gergely, Varga Attila, Petanec Péter, Pápai Tivadar kvartett.
Győzött a tanuló kormányos négypárban a Szűcs István, Kalmár Gergely, Békefi Gábor, Tolnay Béla egység Gál Tóth Alpár kormányossal, s szintén élen végzett a Simon Zsolt, Janák Péter, Somogyi Gábor, Szalay Mátyás alkotta ifjúsági kormányos nélküli négyes.
Első helyen ért célba a női serdülő kormányos négyes is Kállai Anikóval, Halmai Orsolyával, Kondor Judittal, Babos Petrával és a kormányos Kátai-Tóth Barbarával a fedélzetén. A tanulók között két futamban is győztest hirdettek az egypárban, így aranyérmes lett Tolnay Béla és Lányi Tamás is.
A veteránok között Budapest-bajnoki címet szerzett a Molnár Zoltán, Kriszter Árpád, Mármarosi János, Petrity Rudolf egység.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végzett sportmasszőrök

Huszonegyen vehették át sportmasszőri okiratukat a napokban Győrött, akiknek foglalkoztatását… Tovább olvasom