Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Évek óta az elsők között a győri dartsosok

Ismét kiváló évet zártak a győri dartsosok.
Ismét kiváló évet zártak a győri dartsosok, ezt bizonyítja az a sok serleg és érem, amit az országos szövetség közelmúltban rendezett fővárosi évzáróján kaptak a Győri DC dobói.

„Ötven egyesület közül most már több éve az első három hazai klub között tartanak bennünket számon, ami azt gondolom, mindenképp elismerésre méltó teljesítmény – kezdte Venesz Károly elnök. – A legeredményesebb versenyzőnk jelenleg Ihász Veronika, aki nem véletlenül lett sorozatban harmadszor idehaza az év női játékosa. Amúgy is a hölgyek most a jobbak, akik folytatták a szép hagyományt, s idén a klub tizenegyedik bajnoki címét szerezték meg. Hárman közülük, Ihász Veronika, Wachter Nikolett és Varga-Horváth Klaudia a válogatottban is helytálltak, nemrég negyedikek lettek a horvátországi Európa-bajnokságon."

A Győri DC idén is rengeteg elismeréssel, díjjal térhetett haza.
A Győri DC idén is rengeteg elismeréssel, díjjal térhetett haza.


Egyre több versenyt is rendeznek a kisalföldi megyeszékhelyen.

„Többször is nagyszerű helyszín volt az ETO Park, ahol egy steel egyéni és csapatversenynek lehettünk a házigazdái, és ismét Győrött rendezhettük a WDF magyarországi fordulóját is. Hálásak vagyunk ezért, s köszönjük a városnak is a kapott támogatást."

Idén változik a bajnokságok lebonyolítási rendszere.

„Visszatérünk a korábbi szisztémára, s januártól decemberig tart majd újra egy évad. Így most egy fél szezon után kell majd mérleget vonni" – tette hozzá Venesz Ká- roly.

A Győri DC idei első osztályú bajnokai: Ihász Veronika – steel és soft egyéni. Raszler József–Takács Gábor (PSC) – steel férfi páros. Varga-Horváth Klaudia–Wachter Nikolett – soft női páros. Filyó Tünde, Ihász Veronika, Kalmár Vivien, Kovács Csilla, Varga-Horváth Klaudia, Wachter Nikolett – soft női csapat. Ihász, Kalmár, Kovács, Varga-Horváth, Wachter – steel női csapat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Priskin Tamás örömmel jött haza

Priskin Tamás több mint nyolc év után húzhatta újra magára az ETO mezét. Tovább olvasom