Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 5°C Még több cikk.

Eusebio is Győrbe érkezik?

A portugál klub több mint száztagú küldöttséggel tiszteleg Fehér Miklós emléke előtt.

Elsőként számoltunk be arról, hogy a tavaly januárban elhunyt Fehér Miklós sírjához nagy létszámú küldöttség érkezik Portugáliából. A Kisalföldnek a lisszaboni klub elnökhelyettese nyilatkozott arról, miért tartja fontosnak, hogy a volt csapattársak és a vezetők megtegyék a több ezer kilométeres repülőutat. Valószínű, a portugálok élő legendája, Eusebio is Győrbe érkezik.
A Benfica elnökhelyettese tegnap megerősítette a Kisalföld információját: a teljes csapat, illetve a futballklub vezetése eljön Győrbe Fehér Miklós sírjához. A különgép hétfőn egy órakor landol Budapesten, onnan egyenesen a megyeszékhelyre utazik a küldöttség.
A Kisalföld tegnapi számában elsőként közöltük hogy a tavaly januárban a Benfica mérkőzése közben a pályán elhunyt Fehér Miklós sírjánál a jövő héten leróják tiszteletüket az egykori csapattársak. A bajnoki címet ünneplő Benfica így szeretné jelezni, a győzelemben osztozik a volt győri és lisszaboni labdarúgóval, és nem felejti el a magyar válogatott csatárt.
Paula Pinho, a Benfica elnökhelyettese tegnap a Kisalföldnek elmondta: a teljes csapat, tehát az összes világsztár Győrbe érkezik, s a klub elnöke mellett az elnökség több tagja is rajta lesz a különgépen. Eusebio látogatását illetően annyit mondott: „Most valószínűnek tűnik, hogy ő is jön, de biztos csak vasárnap lesz az utazása." Az elnökhelyettes elmondta, egyetlen percig sem volt kérdéses a villámlátogatás ténye, Miki halálakor ugyanis Luis Felipe Vieira, a Benfica elnöke fogadalmat tett: ha a csapat aranyérmes lesz, akkor a díjat elviszi a szülőknek, illetve Mikinek – a sírhoz. Még akkor is, ha ebben a bajnokságban már nem játszhatott a fiatal csatár. A bajnokságot ünneplő csapat ugyanígy gondolta. A portugál labdarúgók elmennek a Fehér Miklós-emlékmúzeumba is, amelyet a szülők hoztak létre fiuk emlékére.
Balla J%

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

FC Fehérvár - Matáv FC Sopron 1-1

A fehérváriak főleg a nagyon agilis Nagy Dániel révén időnként átjutottak a soproni… Tovább olvasom