Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

ETO Legendák az öltözőavatón Mosonszolnokon

Bővítette az öltözőjét a futballpályán a Mosonszolnoki Sportegyesület. A több mint húszmillió forintos beruházás keretében hőszigetelték az épületet, ami új tetőszerkezetet is kapott, továbbá kifestettek és nyílászárókat cseréltek. A hétvégén az ETO Legendák gálameccset játszik a helyiekkel az átadó keretében.
– A megyei szövetségen keresztül nyertünk hétmillió forintot, amihez az önkormányzat és a sportegyesület is hozzátett. Az éves költségvetésünk nagy részét az önkormányzat állja, amit társasági adóval és szponzori támogatásokkal egészítünk ki. Az új rész, amit építettünk a régi öltözőépülethez, mintegy tizenötmillió forintból készült el. A régi részt is átalakítottuk, aminek eredményeképpen lett egy nagy vendégöltözőnk.

Az új részben helyet kapott raktár és vizesblokk is – fogalmazott Lachmann János, a sportegyesület elnöke, aki hozzátette, hogy három éve próbálkoznak már pályázati támogatást nyerni a beruházáshoz.

– Három futballcsapatot versenyeztetünk, s kevés volt az öltöző. Szerencsére a pályánk szintje megütné az NB III-as nívót is, de feljebb lépni nem tudnánk, mivel nem lennénk képesek teljesíteni az ottani követelményeket – folytatta az elnök, aki kiemelte, hogy a jövőben a műfüves és a meccspályájukon is szeretnék kiépíteni a világítást.

Az öltözőbővítés apropóján egy gálameccsre várja az egyesület a szurkolókat július 25-én, szombaton délután 4 órától. Este fél hattól a helyiek az ETO Legendákkal, a Verebes-féle legénységgel mérkőz- nek meg.

Négy szakosztály Mosonszolnokon

Az 1930-as években alakult az egyesület. Jelenleg négy szakosztálya működik: labdarúgás, teke, kézilabda és kick-box. A focisták a megyei másodosztály középmezőnyében (az U16-osok a harmadik helyen), a tekecsapat a megyei első osztályban és a mosonmagyaróvári bajnokságban is első helyen áll, míg a kézilabdások a NB II-ben harmadik helyen végeztek legutóbb.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kajak-kenu - Kammerer Zoltán és Csay Renáta is kikapott

Kammerer Zoltán meglepetésre kikapott a kajak egyesek 5000 méteres szétlövésében a második válogatón… Tovább olvasom